![]() |
|
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży (/showthread.php?tid=9007) |
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - XYZPawel - 23.01.2013 http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,13281091,KRRiT__70_tys__zl_kary_dla_Superstacji_za_nieposzanowanie.html#BoxWiadTxt Skandaliczna decyzja KRRiT. Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie można też pisać na ateista.pl ! Bo w zasadzie połowa wpisów może podlegać karze... Może się przyłączymy do akcji wysyłania maili do KRRiT z racjonalista.pl ? tekst: http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,8322/q,Apel.do.KRRiT.o.niekaranie.za.kpiny.z.ksiezy mail: [EMAIL="skargi@krrit.gov.pl"]skargi@krrit.gov.pl[/EMAIL] Mohery przez wysyłanie maili do KRRIT tworzą wrażenie dużego poparcia społecznego. Podnieśmy głowę ! Ja wysyłam akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Nonkonformista - 23.01.2013 Pawle, dla mnie to sposób na zamykanie ust i państwo wyznaniowe. Ale przeczytasz na tym forum, że Polska takim krajem nie jest. Choć jest wiele dowodów na to, że jednak jest, klerofile jakoś nie chcą przyjąć tego do wiadomości. Oni wręcz uwielbiają się taplać w katolickim błotku, a tym szarlatanom najchętniej by w dupę weszli bez mydła. PRECZ Z KLEREM! NIECH ŻYJE ŚWIECKA POLSKA! akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - XYZPawel - 23.01.2013 nonkonformista napisał(a):Pawle, dla mnie to sposób na zamykanie ust i państwo wyznaniowe. Ale przeczytasz na tym forum, że Polska takim krajem nie jest. no właśnie jakoś dziwnie dużo wierzących na tym forum o co tu chodzi ?!?Gdzie są racjonaliści ?!? akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - pilaster - 23.01.2013 nonkonformista napisał(a):PRECZ Z KLEREM! NIECH ŻYJE ŚWIECKA POLSKA! Polska już była świecka w latach 1944-1989. I nie był to wcale udany eksperyment. :roll: akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - XYZPawel - 23.01.2013 pilaster napisał(a):Polska już była świecka w latach 1944-1989. I nie był to wcale udany eksperyment. :roll: bzdura, była pod władzą religii komunistycznej. Komuniści zwalczali kościół bo to była konkurencja. Kościół tak samo zwalcza "sekty". akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - mx1 - 23.01.2013 pilaster napisał(a):Polska już była świecka w latach 1944-1989. I nie był to wcale udany eksperyment. :roll: Tak samo nieudany jak w latach 1700-1772, kiedy świecka nie była. Co to ma wogóle do rzeczy? akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - pilaster - 23.01.2013 XYZPawel napisał(a):bzdura, była pod władzą religii komunistycznej. Religia która założyła i utrzymywała z budżetu Towarzystwo Krzewienia Kultury Świeckiej ![]() PRL była krajem świeckim w dowolnym znaczeniu tego słowa. I tylko takie państwo "świeckie" w ogóle jest możliwe. akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Tgc - 23.01.2013 pilaster napisał(a):Polska już była świecka w latach 1944-1989. I nie był to wcale udany eksperyment. :roll: To przyznajesz, ze teraz nie jest ? akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Keyser Söze - 23.01.2013 nonkonformista napisał(a):Pawle, dla mnie to sposób na zamykanie ust i państwo wyznaniowe. Ale przeczytasz na tym forum, że Polska takim krajem nie jest. Choć jest wiele dowodów na to, że jednak jest, klerofile jakoś nie chcą przyjąć tego do wiadomości. Oni wręcz uwielbiają się taplać w katolickim błotku, a tym szarlatanom najchętniej by w dupę weszli bez mydła.
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Seth - 23.01.2013 Tgc chyba woli z mydłem, skoro skasował powyższego posta faszysta
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Tgc - 23.01.2013 Seth napisał(a):Tgc chyba woli z mydłem, skoro skasował powyższego posta Po mydle szczypie dupa ;-) Nieformalne ostrzezenie: Nie mam nic przeciwko takim obrazka, ale mam przeciwko rozwalaniu tematow przez takie obrazki i nic nie wnoszace posty. Mozecie sobie zalozyc np. temat "Humor antyantyklerykalny" i tam sie bawic. akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Keyser Söze - 23.01.2013 Tgc napisał(a):Nie mam nic przeciwko takim obrazka hock: Po jakiemu to?
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Argen - 23.01.2013 Nareszcie będę mógł zbanować piotra35. Fuck yeah.:ogorek::metal: akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - pilaster - 23.01.2013 Tgc napisał(a):To przyznajesz, ze teraz nie jest ? Teraz to już zależy od definicji "świeckości". Dla pilastra osobiście, przykładem modelowym państwa wyznaniowego jest Izrael. Polska daleko odbiega od tego wzorca i to odbiega w stronę "świecką", zatem pilaster obecną Polskę uznaje za kraj świecki. Ale oczywiście nie dziwi też pilastra to, ze ktoś Polskę może za kraj świecki nie uznawać. :roll: akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Tgc - 23.01.2013 Argen napisał(a):Nareszcie będę mógł zbanować piotra35. Fuck yeah.:ogorek::metal: Zauwaz, ze piotr35 i inni zainteresowani maja do wklejania takich obrazkow temat :humor religijny akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Sofeicz - 23.01.2013 "prezentowane były poglądy sprzeczne z moralnością i dobrem społecznym oraz obrażające uczucia religijne widzów" - czytamy w oświadczeniu Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji." Co to jest - do kurwy nędzy!? Gdzie ja żyję, w Iranie? Zaraz wysyłam. To już przekracza wszelkie granice. Może mi ktoś wyjaśnić, po co jest ta jebana Rada? akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Seth - 23.01.2013 Sofeicz napisał(a):Może mi ktoś wyjaśnić, po co jest ta jebana Rada? żeby kilku kumpli jakiegoś polityka miało pracę. Analogicznie do całej masy bezużytecznych rad, komitetów i innych biurokratycznych przerzutów nowotworowych. Pamiętaj, w Polsce w takich instytucjach siedzą ludzie, których nikt do żadnej wymagającej pomyślunku pracy, by nie przyjął. akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - XYZPawel - 23.01.2013 pilaster napisał(a):Religia która założyła i utrzymywała z budżetu Towarzystwo Krzewienia Kultury Świeckiej to był kraj "świecki" tak samo jak "demokratyczny". Polska jest obecnie krajem wyznaniowym, gdzie katolicy robią praktycznie co chcą. Mają nawet swoją Radę Krajową (niby państową), która pilnuje, żeby nikt nie krytykował kościoła, a na wyczyny Rydzyka jest KOMPLETNIE ślepa. Możę tą karę sobie wymyśliłem ?!?
akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - exodim - 23.01.2013 Tgc napisał(a):To przyznajesz, ze teraz nie jest ?RP jest neutralna światopoglądowo (a więc nie laicka, ani wyznaniowa). Oczywiście do akcji się nie przyłączę, bo po pierwsze wiem, że nic to nie zmieni, a po drugie zgadzam się z formalnoprawną argumentacją KRRiT. Niemniej, jestem raczej przeciwnikiem karania za takie rzeczy. akcja mailowa- 70 tys. zł kary dla Superstacji za krytykę księży - Sofeicz - 23.01.2013 exodim napisał(a):RP jest neutralna światopoglądowo (a więc nie laicka, ani wyznaniowa).Kiedy właśnie takimi akcjami udowadnia coś przeciwnego. Tak samo jak akcja w stosunku do TV Trwam na multipleksie. Tu powinna być tylko gra rynkowa, a nie urzędnik, który decyduje "po uważaniu". PS. Pewnie ta hucpa jest po to, żeby wybić zęby krytykom decyzji o nieprzyznaniu TV Trwam miejsca na multipleksie. Popatrzcie jacy to jesteśmy neutralni - żenada! |