![]() |
|
Legal highs - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Legal highs (/showthread.php?tid=4146) |
Legal highs - Progmast - 31.07.2009 No nie wiem po tym co bralem czulem sie tak jak ludzie opisuja efekty MDMA( choc napewno mniejsze), czyli euforia, milosc, empatia i chec rozmowy z ludzmi. Moge z tego wnioskowac, ze napewno znajdowal sie tam jakis analog ecstazy jak chocby wczesniej wspomniany methylone . Legal highs - Forge - 31.07.2009 Chciałem kupić to co Liberty polecał w pierwszym poście, ale niestety, rząd nam się dobrał kompletnie do dup. Legal highs - Progmast - 31.07.2009 Chciales kupic syntetyk :p Serio juz lepiej tabletki kupic. Legal highs - Forge - 31.07.2009 Jakieś legalne? Tzn? Legal highs - Progmast - 31.07.2009 Mind candy, diablo xxx(tylko nie to z dopalaczy! Ja kupuje wszysukie w tabakierni u mnie w miescie a towar tam maja z azylon.pl). Z dopalaczy mozesz kupic Summer daze albo Exotic, ew. Jaxa jezeli masz za duzo kasy :p Legal highs - The Phillrond - 31.07.2009 Warto skrobać sobie tym mózg? ![]() Przecież to nie jest ani do końca zbadane, ani nie ma odpowiedniej reputacji poza wąskim gronem odbiorców.... lepiej czerpać z natury
Legal highs - Dreilinden - 31.07.2009 Ostatnio na facebooku była taka zabawna sonda na temat legalizacji marihuany - 85% ludzi jest za. Czyżby nadszedł czas, aby lud przemówił? Legal highs - Progmast - 31.07.2009 Wiesz Shlugin przetestowal wszystkie fenyloetyloaminy i dalej zyje :p W tych tabletkach niczego poza tym raczej nie ma. Legal highs - aztec - 31.07.2009 von.grzanka napisał(a):Ostatnio na facebooku była taka zabawna sonda na temat legalizacji marihuany - 85% ludzi jest za. Czyżby nadszedł czas, aby lud przemówił? To nie jest takie proste. Za komuny też prawie 100% ludzi było za pędzeniem bimbru, a mimo wszystko nie dało się tego zalegalizować w 100 % do dziś. Musi zacząć większość społeczeństwa palić, wtedy ulegną, bo i w sejmie wśród głosujących znajdzie się ta paląca większość. Legal highs - Forge - 31.07.2009 No dobra Progmast, zobaczymy... W tych co wymieniłeś nic nie pisze, że ustawa z 2008 czy 9 zakazuje, więc jak tylko uzbieram nieco kasy... ![]() BTW. Nie mogę znaleźć exotic. Legal highs - Progmast - 01.08.2009 Moj blad exotica wycofali. Polecam ci jednak te produkty z azylon.pl(ktore mozna znalezc tez w smartshopach niepowiazanych z dopalacze.com), bo nic z dopalaczy nie kupowalem a tamte sam testowalem . Choc produkty z dopalaczy tez podobno dobre sa, ale maja tez troche wyzsza cene(chociaz ostatnio wprowadzili troche tanszych specyfikow).
Legal highs - 666gonzo666 - 03.08.2009 hehe...ale nie gadajcie o tym tyle bo wróg przeczyta i zdelegalizuje
Legal highs - Progmast - 03.08.2009 Ciezko bedzie te "ketony" zdelegalizowac
Legal highs - 666gonzo666 - 03.08.2009 Progmast napisał(a):Ciezko bedzie te "ketony" zdelegalizowac jak się uprą to nawet kawę zdelegalizują
Legal highs - aztec - 03.08.2009 666gonzo666 napisał(a):jak się uprą to nawet kawę zdelegalizująTego nigdy by nie zrobili, kawa to oni a oni to kawa. :-) Wszystkie Urzędy w Polsce, jadą na kawie, picie jej jest pierwszą rzeczą którą urzędnik robi w pracy. :-) Jest ona bardzo pozytywna dla państwa, bo wysysa z człowieka całą energię w godzinach pracy, a nie zabija tak szybko jak np. amfetamina. Legal highs - 666gonzo666 - 03.08.2009 aztec napisał(a):Tego nigdy by nie zrobili,no to zdelegalizują cokolwiek innego. w końcu to ONI. np napoje energetyczne na których jadę od dłuższego czasu. Legal highs - Forge - 03.08.2009 Więc to są zwykłe ketony? Oo Legal highs - 666gonzo666 - 03.08.2009 "korzystanie ze wszelkich środków mających wpływ na aktywność psychofizyczną jest zabronione i ich podlega karze do lat 3" na szczęscie obecni u władzy aż tak źli nie są by coś takiego zrobić. Legal highs - Progmast - 03.08.2009 Nie to sa beta ketony MDMA, tzn methylone takim np. jest. Na opakowaniu pisze "ketony", bo przeciez skladu ci nie podadza. Legal highs - Dreilinden - 04.08.2009 Gonzo, a gdzie to znalazłeś? Bo z tego można wywnioskować, że każde jedzenie, każdy napój, który nie jest idealnie "naturalny" (cokolwiek miałoby to znaczyć jest zabroniony... Ba, do samego jedzenia można by się przyczepić - przecież wpływa na aktywność psychofizyczną... Ja pierniczę, socjalistyczny kraj... (to nie do tekstu gonza, tylko tak ogólnie, zaduma nad stanem kraju w sprawie środków odurzających) |