![]() |
|
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl (/showthread.php?tid=843) |
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Bloo - 07.08.2009 To Lema, a nie Forge'a. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Łoś - 07.08.2009 Bloo napisał(a):To Lema, a nie Forge'a.SIC! Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Forge - 07.08.2009 Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/ Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Eremit - 09.08.2009 To jest dobre na cytat tutaj ![]() forge napisał(a):Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/ Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Forge - 09.08.2009 Więc też myślisz, że ten topic był jedną z tych rzeczy na forum, które trzymają ludzi nań po wyłączeniu sobie reputacji*? :lol2: ![]() *spowodowane to jest, a jakże, presją społeczną
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 09.08.2009 Cytat: [i]Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/[/i] Cytat:Masz na myśli, że mój cytat idealnie wyraża, jakoby ten topic był jedną z tych rzeczy na forum, które trzymają ludzi nań po wyłączeniu sobie reputacji*? Zapewne jest to chęć bycia docenionym przez innych ludzi, czyli jakby to zapewne ujął Freud - dowartościowania się i zrekompensowania ubogiego życia seksualnego, lub też kompleksu małego członka
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - xjasiux - 10.08.2009 Xeno napisał(a):Piękna perełka z ringu pilastra z xjasiux Nie umieram pod naporem pytań
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - xjasiux - 11.08.2009 No to Xeno odwdzięczam się , bo to jest coś co trzeba tutaj zapisać według mnie...Xeno napisał(a):Jaki tam oportunista... zwyczajny hipokryta, libertarianizm to ideologia dla rozkapryszonych bachorów, a avx jest doskonałym przykładem piotrusia pana. Przejdzie mu z czasem. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - 666gonzo666 - 15.08.2009 prosty opis zachowania socjalistów chcących na siłę uszczęśliwyć biednych zapominając że zabierają czyjąś kasę. Rothein napisał(a):Przez słowo pomagać nie rozumiem sytuacji, kiedy A i B orzekają że C musi poświęcić się dla D. A i B stają się tutaj bezużytecznymi pomysłodawcami o pustych mózgach i kieszeniach, jednak o "szczytnych" ideach niesienia pomocy D poprzez wymuszone poświęcenie C. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Radek - 17.08.2009 Aglet o deiźmie: "To jest w porządku, bo ludziom ciężko jest psychologicznie zaakceptować, że Boga po prostu nie ma, a ateiści mogą jednak nie mieć racji. Więc pozostają zdrowi i weseli przez całe życie wiedząc, że coś nad nami jest, ale też, że ma nas w dupie, więc po co się stresować." :lol2: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - idiota - 30.08.2009 złota myśl Saggitariusa: "wszystko co sie robi dla większego dobra okazuje się skurwysyństwem" może nie wszystko, ale sporo. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 30.08.2009 Cytat: By Kilgore. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 02.09.2009 Cytat: Fragment postu Searchera. A ponieważ mam wieczór melancholijny, to mi akurat przypadło do gustu
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - NoBody - 04.09.2009 Kilgore Trout napisał(a):Zreszta czesto to zauwazam, ludzie zamiast zbadac dane zjawisko i zrozumiec przyjmuja jakies skrajnie emocjonalne, ideologiczne stanowisko po czym pekaja z dumy ze sa takimi ignorantami w temacie i nic sobie nie daja powiedziec. To nie jest filozofia ani nauka - to jest populistyczna, prymitywna ideologia.trafna krytyka 'publicznych dyskusji'
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - xeno - 06.09.2009 X-X-X-X-2 napisał(a):Czy ja źle rozumiem czy 10.10.09 w Częstochowie o godzinie 18:00, w kościele świętego Józefa będzie jakaś banda męczyć w swej świątyni człowieka? Padłem ze śmiechu. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Bart - 16.09.2009 Kilgore Trout napisał(a):Co to za nazwa dla bombowca "Łoś"? Kurde, nie pozwala mi wkleić po prostu cytatu ;] Muszę to zaraz zmienić ![]() edit: łe, nie da się... Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Dreilinden - 17.09.2009 Killgore Trout napisał(a):Ale mi nie chodzi o to "czy jest ok czy nie jest ok" ja juz od dawna wiem ze Kosciol to fizyczna manifestacja jakiegos odwiecznego Zła. Oczywiście ja nie szedłbym tak daleko w paranoję, ale sama ta koncepcja jest ciekawa. :] Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Fry - 22.09.2009 ''Niemniej odnosze wrazenie ze blizej swiata jest sie kiedy sie patrzy w toń jeziora niz w telewizor. Obie sytuacje sa "rzeczywiste" ale jest tutaj jakas istotna roznica.'' stanowczo za duzo tu kilgora, ale to akurat mu wyszlo xp Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Dreilinden - 22.09.2009 Kilgor jedzie na populistycznych sformułowaniach.
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 23.09.2009 Zielony: Cytat: Może to wina tych piw, które wypiłem, ale lałem ze śmiechu przez 10 minut Zajebiście mi sie to zdanie podoba
|