Forum Ateista.pl
Legal highs - Wersja do druku

+- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl)
+-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Legal highs (/showthread.php?tid=4146)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Legal highs - Liberty - 28.05.2008

Dopalacze to najlepszy sklep z tego typu rzeczami w Polsce, ale lap pare linkow.
http://www.everyonedoesit.co.uk/ (najlepszy zagraniczny, a przy okazji swietne forum).
http://magicznyogrod.pl/index.php
http://seed.pl/ (poza pestkami, maja spice)

Cytat:w wioske. Jesli wejdzie do jakiegos domu i bedzie sie tam dziwnie zachowywac to znaczy ze osoba do ktorej dom nalezy ma cos powaznego na sumieniu, morderstwo np, wiec sie ja bez pitolenia kęsim. Troche psychotyczny klimat tam musi panowac.
Czytalem gdzies otym. Nie jestem pewien czy to czasem o bielun nie chodzilo.

Legal highs - Avx - 28.05.2008

Liberty napisał(a):Ps. Ponawiam prosbe o przeniesienie tego z "kultury i sztuki" do tematow spolecznych. Wie ktos, ktora osoba jest odpowiedzialna za dzialy "kultura i sztuka"? Puszcze jej pm'ke.

Ależ proszę.Uśmiech Każdy moderator może się "kulturą i sztuką" zajmować.Uśmiech Wrzucam do pozostałych. Do Socjologii jako takiej jednak pasuje średnio, chociaż jeśli koniecznie chcesz temacik tam widzieć, to ostatecznie mogę znów przerzucić, te działy bardzo zbliżonymi są.

Legal highs - lumberjack - 28.05.2008

FlauFly napisał(a):Prawda jest taka, że łatwiej załatwić te nielegalne rzeczy, przynajmniej nastolatkom. Te rzeczy są na miejscu, a to trzeba jakoś egzotycznie zamawiać. Chyba, że masz jakieś inne doświadczenia w tej sprawie?

EDIT No i wyjątkowo drogie w tym sklepie.

Jeden duży plus - nie martwisz się, że jak to przy tobie znajdą to będziesz miał sprawę.

Legal highs - Kilgore Trout - 28.05.2008

Tu macie najnowsze legal high Uśmiech

http://kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_4894.html

Psychoaktywne właściwości kadzidła

Biolodzy z Uniwersytetów Johnsa Hopkinsa i Hebrajskiego w Jerozolimie odkryli, że palenie kadzidła aktywuje słabo poznane kanały jonowe w mózgu. Skutkiem tego jest zanik lęku i depresji (The FASEB Journal).

Naukowcy wyjaśniają, że dobroczynną substancją jest nowo odkryty octan incenzolu (ang. incensole acetate, IA). Naukowcy uważają, że wpływa on na obszary mózgu związane z emocjami i na szlaki nerwowe, na które oddziałują aktualnie stosowane leki antydepresyjne i przeciwlękowe.

Legal highs - Liberty - 28.05.2008

Spice zwykly (silver) tez jest niezly, wzialem dualpack400mg (800mg), zeby miec darmowa wyslke. Z jednego 400mg wychodzi kolo 4 - 5 lufek. Teraz dwoma duzymi (prawie 3) ladnie sie porobilem. Ale siedze tylko i zamulam na kompie, bo mnie ladnie choroba rozklada.
Zdecydowanie slabszy od golda, ale i tak ladnie trzepie. Przyjemny high, mniej agresywny niz po goldzie. W cs pocinalem z wielka przyjemnascia kolo godziny, muza wchodzi jak marzenie. Ogolnie od zapalenia 2 godziny temu, ciagle bardzo pozytywnie. Na poczatku (pare minut po zapaleniu) tak jak po goldzie, lekka euforia. Chcialo mi sie tanczyc w rytm muzyki, a morde wyginal szatanski usmiech.
http://www.dopalacze.com/spice-800mg-dual-pack/produkt/85.html Mam jeszcze jedna lufke tego i jedna paczuszke 400mg. Pomieszam chyba z goldem 50/50 i do jointa pojdzie.

----

Ciekawa jest ta sprawa ketonow, ktore dzialaja prawie identycznie jak mdma, a niektorzy nawet uwazaja, ze czysto pod zabawe sa od niego lepsze. Minus to bardzo wysoka cena, chociaz podobno sa tego warte. Mam nadzieje, ze dopalacze poszerza o nie swoja oferte (jak narazie sa jakies dovsy, calkiem dobre, ale moga sprowadzic jeszcze lepsze).

https://talk.hyperreal.info/thread/17430

Cytat:Jak widzicie jest to miks różnych pochodnych katynonu + kofeina. Jeżeli chodzi o działanie to przewyższają krążki z ulicy, czy wszystkie piperazynowe tablety o lata świetlne. "Grają w tej samej lidze" co MDMA w krysztale czy Methylone (bk-MDMA). Momim zdaniem Neo-Doves są z tej trójki najlepsze, gdyż mają najlepszy balans między euforią, empatią i stymulacją, a zjazd też jest dużo lżejszy niż po jakichkolwiek fenyloetyloaminach
JOLAKOLA

Legal highs - Scully - 28.05.2008

Avx napisał(a):Takie inicjatywy to bardzo przyszłościowy biznes. Sam bym w legalne substancje psychoaktywne zainwestował, tylko niestety, nie mam odpowiednich środków.
Ja dla siebie też węszę niezły biznes.

Skład pierwszej z brzegu niby-psyche-amfetaminki:

Cytat:33mg Benzylpiperazine
17mg other Piperazines
50mg Guarana & Tauine
To się da zrobić, żadna filozofia. A skoro jest legalne, to tym bardziej zaczynam błogosławić swoje studia. :]

edit: czy ja dobrze widzę? piperazyna? lol Oczko nigdy nie wiedziałam, że takie rzeczy mają potencjał...

Legal highs - FlauFly - 28.05.2008

Kobieto, to przyszłościowy interes. Na pewno będę inwestował, choćby na akcjach, w ten biznes.

Cytat:Jeden duży plus - nie martwisz się, że jak to przy tobie znajdą to będziesz miał sprawę.

Owszem, ale czemu mieliby mnie przeszukiwać?

Legal highs - lumberjack - 28.05.2008

Mam nadzieję, że w anglii też to będzie można kupić. Jadę tam pojutrze i po każdym tygodniu pracy będzie bakanko Uśmiech
FlauFly napisał(a):Owszem, ale czemu mieliby mnie przeszukiwać?

Kiedyś gdzieś skądś to wziąłem:

"Na podstawie rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 17 września 1990 r. "w sprawie trybu legitymowania, zatrzymywania osób, dokonywania kontroli osobistej oraz przeglądania bagaży i sprawdzania ładunku przez policjantów". Sformułowania ustawowe będę podawał w cudzysłowie. To jest "kontrola osobista", i policjant może jej dokonać "w razie istnienia uzasadnionego podejrzenia popełnienia przez osobę poddawaną kontroli czynu zabronionego pod groźbą kary, gdy kontrola ma na celu zabezpieczenie lub ujawnienie dowodów albo rzeczy mających związek z realizacją czynu zabronionego". Jest to pojęcie bardzo szerokie i swoisty dupochron bo "uzasadnione podejrzenie" zawsze się znajdzie, wystarczy że dwóch policjantów ( lub nawet jeden ) uzna że wyglądasz na gościa mogącego być pod wpływem narkotyków i już przesłanka ustawowa spełniona. Co do zasady powinna być przeprowadzana w pomieszczeniu ustronnym i przez osobę tej samej płci. Można żądać obecości przy kontroli osób trzecich."

Legal highs - Liberty - 29.05.2008

No oni wiekszosc tego sprowadzaja z anglii. Chociazby doves, ktore sa zajebiste sa robione przez "London underground". Duży uśmiech
Tam masz ten plus, ze normalnie po otwierane sa smartshopy.
Scully: w tych tabletach euforyczno/spidujacych to glownym skladnikiem jest bzp to one dziala jak feta. Szczekoscisk, masa energii, wywalone zrenice, niemoznosc spania przez parenascie godzin... . W tych lepszych (drozszych) pigulach sa juz inne mieszanki, ktore niekoniecznie spiduja, a daja poczucie euforii.

Legal highs - Marcinlet - 29.05.2008

Jak chcesz to mogę Ci podesłać moje nieprane od tygodni skarpety. 1000 % odlotu gwarantowane.

Legal highs - aztec - 29.05.2008

FlauFly napisał(a):A tak luźno siedząc w temacie. Zna ktoś jakieś sposoby przygotowania bielunia dziędzierzawy?
Sam jestem amatorem psychodelików, ale na to bym się nie porywał.
To roślina, która podchodzi już pod trucizny.
Podobnie nie łap się na pokrzyk-wilcza jagoda.
Bo jak goście zastanawiają się, czy zjeść ćwierć liścia czy pół, aby nie przedawkować, to ja dziękuję za taką jazdę. Chociaż w dawnych czasach kobiety zwłaszcza, często używały soku belladonny. No i mandragora, też bym się trochę cykał.
Moim zdaniem najpiękniejszym i najbezpieczniejszym psychodelikiem jest salvia. Świadczyć może o tym krótki czas działania a intensywnie mocny.

Legal highs - Scully - 29.05.2008

Liberty napisał(a):Scully: w tych tabletach euforyczno/spidujacych to glownym skladnikiem jest bzp to one dziala jak feta. Szczekoscisk, masa energii, wywalone zrenice, niemoznosc spania przez parenascie godzin... . W tych lepszych (drozszych) pigulach sa juz inne mieszanki, ktore niekoniecznie spiduja, a daja poczucie euforii.
wiesz co, jestem zdziwiona, bo bzp wydaje mi się trudniejsze do otrzymania syntetycznie niż piperazyna np. - no, chyba, że wymaga droższych odczynników... bzp ciężej siada na wątrobie i bardziej zamula, więc jakbym raczej robiła też na własny użytek, to lżejsze Oczko

hehe, Liberty, dzięki temu tematowi kiedyś mogę być bogata, z góry jestem wdzieczna :]

Legal highs - sychu - 29.05.2008

Marcinlet napisał(a):Jak chcesz to mogę Ci podesłać moje nieprane od tygodni skarpety. 1000 % odlotu gwarantowane.
Jak chcesz mogę Ci podesłać stare 10 letnie borygo które kiedyś leżało w moim maluchu. Nachlanie gwarantowane w 10000000 procentach.

Marcinlet napisał(a):Jak chcesz to mogę Ci podesłać moje nieprane od tygodni skarpety. 1000 % odlotu gwarantowane.
a kwas kapronowy tam się znajdzie? No to odlot - ze smrodu Duży uśmiech

sychu napisał(a):Jak chcesz mogę Ci podesłać stare 10 letnie borygo które kiedyś leżało w moim maluchu. Nachlanie gwarantowane w 10000000 procentach.
Pan Jan z Zakopanego od dwudziestu lat pije borygo, bo jak to mówi 'po borygo się nie rzygo'

hit pracowniany Oczko

ah ten dodatkowy tlen doczepiony do cząsteczki i już się nie napijesz... wstrętne te prawa fizyki Oczko

Legal highs - FlauFly - 29.05.2008

I co Scully, nadal twierdzisz, że Hofmann to jedynie Twój były wzorzec naukowca? Duży uśmiech

Odzyskałam wiarę w siebie :-P

chyba pierwszą wyprodukowaną działkę wyślę Liberty'emu za friko ;]

Legal highs - FlauFly - 29.05.2008

A co ze mną Duży uśmiech?

Cytat:chyba pierwszą wyprodukowaną działkę wyślę Liberty'emu za friko ;]
Jak przezyje, to rozpoczynasz dystrybucje? Uśmiech

------

http://www.dopalacze.com/pure-bzp/produkt/77.html

TFMPP - to zdaje sie zwieksza dzialanie bzp

No przecież tak jest z każdym nowym narkotykiem, nie wszyscy są tak naiwni jak Hofmann Oczko

nie wiem, czy słyszeliście, ale była kiedyś afera z death pills, czyli jakąś pochodną amfetaminy - nie wyczaisz bez testowania jak coś działa, jeśli się tu i ówdzie zmieni strukturę cząsteczki, doda parę atomów, zmieni ugrupowania. Oczko zmarło chyba z 10 osób (nie wiem dokładnie, bo to z wykładu rewelacje).

jestem ciekawa miny chemika, który to wymyślił...
OOPS :]

Ufo. I bierze sie to z bledu przy produkcji. Chemikiem nie jestem, ale czytalem o tym juz kiedys na hr, trucizna sie wydziela, podczas zlej destylacji czegos tam, czy cos. :mrgreen:

-----

Jako, ze jestem chory i nic sie nie chce robic, jaram spice od 2 dni. Wczoraj bylo rewelacyjnie, lepiej niz za pierwszym razem (trzeba sie troche inaczej wkrecac w filmy niz po zielsku). Przez 2 dni nie spalilem nawet 1/6 calej paczki. Uśmiech
Juz mi choroba przechodzi, to sprawdze w weekend jak sie spice spisuje socjalnie.
Szkoda tylko, ze 2 dni po moim zakupie, obnizyli cene o 15zl. Duży uśmiech

Co jest minusem, to to, ze suszy jeszcze bardziej niz po zielonym, no i gastro tez chyba jest wieksze.