![]() |
|
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl (/showthread.php?tid=843) |
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 15.05.2008 Ta wypowiedź mnie autentycznie zdołowała... Poszedłem sobie w ciemność i stwierdziłem, że to byłaby największa trauma mojego życia... Coś mi się wydaje, że po nocach teraz będą mi się kosmonauci śnili i te przerażające słowa: "Poznałeś już zbawiciela Jezusa Chrystusa?". <Chłopie, opanuj się...> Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 18.05.2008 Xenomorph: "Ojczyzny swojej nie szukaj na żadnej mapie, ojczyzna jest tam gdzie kochają Cię." Patetycznie zabrzmiało, ale fajne .
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wilk - 18.05.2008 FlauFly napisał(a):Xenomorph: Ja bym to inaczej wyraził: "Ojczyzny swojej nie szukaj na żadnej mapie." Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maoi - 19.05.2008 Albo jeszcze inaczej: "Pieniądzszczyzny szukaj na mapie Irlandii" Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maat - 21.05.2008 aktyn napisał(a):Drażni mnie że jestem zbyt mądry i zbyt inteligentny, skutek jest taki że nie dorastam sam do siebie.Aktyn - to było wielkie. Musiałam to zacytować - nie mogłam się powstrzymać. Cudowne
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wookie - 22.05.2008 Kilgore napisał(a):Podziwiam ze w ogole ktos jeszcze komentuje ten infantylny bełkot. Jak to jest ze ludzie sobie wymyslaja "oo ja od dzis bede rasista, biala rasa, wielka Polska, slawa" a ktos inny "oo ja od dzisiaj bede lewakiem, rewolucja, proletariat, za Lenina, Che Guevara" a ktos jeszcze inny "oo ja dla odmiany chyba dostane pierdolca na punkcie religii, Bog, Maryja, Chrystus krolem" etc. No troche sie czas ogarnac z tych debilnych pomyslow, naprawde... Normalni ludzie chca miec w koncu spokoj od was... Znakomite :] Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Scully - 27.05.2008 Allex napisał(a):ORLY napisał(a):Owszem, oddziałują. Tak samo, jak Słońce oddziałuje na nasze Merkurego, tak samo oddziałuje na niego cała reszta planet naszego układu. Dawno zapadł by się w Słońcu.Chcesz powiedzieć, że to inne planety powstrzymują Merkurego przed zbliżeniem się do Słońca? Brawo Allex, to mnie rozłożyło na łopatki
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Adam - 27.05.2008 ORLY napisał(a):vladek napisał(a):Ale co Ty robisz? Zakwestionowałeś właśnie powszechne prawo ciążenia które mówi o tym że "między dowolną parą ciał posiadających masy pojawia się siła przyciągająca, która działa na linii łączącej ich środki, a jej wartość rośnie z iloczynem ich mas i maleje z kwadratem odległości."To tylko twoje pobożne życzenie. ORLY napisał(a):Mgławica to mgławica - skupisko wolnych pierwiastków, nie spójnych. Nie wykazuje żadnej wspólnej grawitacji bo nie ma spójnej masy, ani nawet budowy. ORLY napisał(a):Nawet, gdyby założyć, że atomy posiadają grawitację (o zgrozo!)To mnie rozwaliło... A podobno "inteligentne spadanie" to ironia... Ten też mi się podoba: Cytat:Kilimindaro: Bo Bóg jest jak penis - wsadza się go w każdą dziurę nauki i wypełnia się ją ejakulując Bożą Miłością. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Athei Overlord - 28.05.2008 Pierwiastki, se ku...wa lataja w kosmosie i mglawice tworza... Ch...e niemyte. I teoria grawitacji sie poszla kochac. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - The Phillrond - 28.05.2008 Właśnie. Moje atomy utrzymuje jedynie boska opatrzność
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Athei Overlord - 28.05.2008 - Jasiu, nazwij rodzaje opatrznosci, wiazacej atomy - ... kowalencyjna... van der Waalsa.... jonowa... wiecej opatrznosci nie pamietam, serdecznie za to zaluje i prosze cie, panie profesorze, o rozg... ekmh :] Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Adam - 28.05.2008 Ostatnie dobre,mniej więcej tak parodiował egzamin/klasówkę z kreacjonizmu (kiedy próbowano wprowadzić kreacjonizm na biologię) jeden brytyjski komik.Odpowiedź ucznia na wszystkie pytania brzmiała: -Powoduje to wspaniała i niezrozumiała dla nas Siła Wyższa, której działania nigdy nie będziemy w stanie pojąć, Po czym następowała ocena nauczyciela: -Otrzymałeś A,możesz usiąść. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Scully - 28.05.2008 kilmindaro napisał(a):Bo Bóg jest jak penis - wsadza się go w każdą dziurę nauki i wypełnia się ją ejakulując Bożą Miłością. ![]() Athei napisał(a):prosze cie, panie profesorze, o rozg...rózgę chyba
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 01.06.2008 Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę, ale podobały mi się 2 posty Kilgora z serii: "(powyzej: wierne odtworzenie prawdziwych wydarzen)"
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Mojwa - 08.06.2008 FlauFly napisał(a):Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę, ale podobały mi się 2 posty Kilgora z serii: Oj tak, to wymiatało :lol2: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 08.06.2008 Odgrzebałem starą wymianę zdań Kilgora z Rotheinem .Kilgore: Wlasciwie jak teraz o tym mysle to wszystko ma wiecej wspolnego z mistycyzmem niz zen. Nawet taka nauka ma w sobie znacznie wiecej mistycyzmu niz zen. Jak Dawkins wyglasza wyklad to jest w nim tyle mistycyzmu ze tysiac mistrzow zen nauczajacych przez tysiac lat nie zblizy sie do tego poziomu Rothein: Kilgore napisał(a):Jak Dawkins wyglasza wyklad to [...]tysiac mistrzow zen nauczajacych przez tysiac lat nie zblizy sie do tego poziomu Chociaż jeżeli już odkodować Twoją wypowiedź to staje się zrozumiała. Kilgore: Rothein napisał(a):Ch[...]u[...]j !!! fantastyczne to dekodowanie Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 08.06.2008 "Podszkolę Cię na szybko: [z filozofii - dopisek mój] najpierw było arche, potem Sokrates i Platon i idee, potem bóg i stosy, a później Nietzsche, smarowanie twarzy odchodami, dionizos, aż w końcu postmodernizm, nihilizm, Paul Michel Foucault i jego aids, skakanie z okien i takie tam filozoficzne dygresje. W końcu pojawił się Pilaster. I to już jest apokalipsa." Rothein Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Kilgore Trout - 09.06.2008 eeej ja to chcialem wlasnie wrzucic doskonala synteza.
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Fry - 09.06.2008 Gdy czytałem ten txt to wiedziałem, że odnajdę go także tutaj. I jest
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Scully - 11.06.2008 hahaha, grzebałam po forum - i znowu nieśmiertelny Kilgore: o wynikach testu The Master Theriona na temat religii Kilgore Trout napisał(a):Cytat:0% reason |