![]() |
|
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl (/showthread.php?tid=843) |
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Xeo95 - 01.06.2014 Pamiętam Atheia, zajebisty był. Choć za niektóre jego wypowiedzi dzisiaj mógłby trafić na stos forumowej inkizycji . Pomimo że nie był lewicowcem.EDIT: ma ktoś z nim kontakt? co u niego? Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - lumberjack - 01.06.2014 Chyba jest zajęty swoją pracą Na goldenline możesz sobie z nim pogadać. Ja sobie tam kiedyś z nim trochę popisałem.
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Seth - 02.06.2014 Ja kiedyś dodzwoniłem się do niego i zaprosiłem na zlot. Niestety więcej się nie odezwał ![]() Athei to legenda tego forum. Jego odejście to jeden z kamieni milowych historii forum. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Aryman - 02.06.2014 Kamieniami milowymi oznacza się na ogół dokonany w projekcie postęp prac, pozytywne zmiany... w tym sensie odejście Athei'ego było raczej antykamieniem milowym
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - korsarz - 02.06.2014 z tego co pamiętam Athei był radykalnym lewakiem, działał w Racji. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Xeo95 - 02.06.2014 No chyba nie, był libertarianinem. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - semele - 02.06.2014 korsarz napisał(a):z tego co pamiętam Athei był radykalnym lewakiem, działał w Racji. Przydałby się mi ?? BIEGNĘ NIE SPRINTEM ![]() Ja tak cały czas tego Rawls;a wspominam Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - korsarz - 02.06.2014 semele napisał(a):Ja tak cały czas tego Rawls:a wspominam Rawls się mylił, jego teorię sprawiedliwości już dawno temu zaorał Nozick. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - semele - 02.06.2014 korsarz napisał(a):Rawls się mylił, jego teorię sprawiedliwości już dawno temu zaorał Nozick. Według mnie się nie mylił ale teraz z Tobą nie podyskutuję. W pewnym sensie nie mamy równych szans;-)
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Seth - 02.06.2014 korsarz napisał(a):z tego co pamiętam Athei był radykalnym lewakiem, działał w Racji. Xeo95 napisał(a):No chyba nie, był libertarianinem. Athei był poza klasyfikacjami. To nie jest osoba którą się da zaszufladkować. Aryman napisał(a):Kamieniami milowymi oznacza się na ogół dokonany w projekcie postęp prac, pozytywne zmiany... w tym sensie odejście Athei'ego było raczej antykamieniem milowym Wszystko się zmienia z czasem, więc to też nie pasuje, doszli w końcu nowi wartościowi użytkownicy. Po prostu było to jedno z tych odejść, które na zawsze zmieniło forum, jego klimat. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - lumberjack - 02.06.2014 Mi brakuje tutaj Atheiego, Kilgora, Arta i KeyEia. Kupę ciekawych rzeczy by pisali. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Xeo95 - 02.06.2014 Athei był libertarianinem mocno akcentującym swój antyklerykaryzm (stąd też może działał w racji). Dlatego mówiłem że dzisiejsza forumowa inkwizycja by go na stosie spaliła ![]() @lumber: dwóch ostatnich nie pamiętam
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Baptiste - 02.06.2014 Już za sam libertarianizm leciałbym po zapałki do kiosku. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Soul33 - 02.06.2014 Patrząc na sukcesy w propagowaniu anarchokapitalizmu na forum - szkoda kasy. Lepiej kupić popcorn. Prywatne ławki z kolcami wbijającymi się w dupę, Cosa Nostra zamiast wymiaru sprawiedliwości i zezwolenie na jazdę po pijaku (z wyjątkiem prywatnych ulic!) to kabaret jak żaden inny. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Fanuel - 02.06.2014 E tam, przecież istnieje mocna konkurencja w postaci snutych przez socjalistów wizji Korwina zaganiającego dzieci do pracy w kopalniach, świetnie działającej polskiej służby zdrowia i zalet prawodawstwa zaborców :-D Ja tam robię tosty. Popcorn nie jest smaczny. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - korsarz - 07.06.2014 Soul33 napisał(a):Prywatne ławki z kolcami wbijającymi się w dupę, Cosa Nostra zamiast wymiaru sprawiedliwości i zezwolenie na jazdę po pijaku (z wyjątkiem prywatnych ulic!) to kabaret jak żaden inny. ktoś musi promować szlachetność i sprawiedliwość na tym forum, zwłaszcza, że 90% userów to komuniści. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - idiota - 07.06.2014 Od tego jest cobras. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Xeo95 - 07.06.2014 korsarz napisał(a):ktoś musi promować szlachetność i sprawiedliwość na tym forum, zwłaszcza, że 90% userów to komuniści.Następny z urojeniami jakimiś. Skoro nawet ja jestem dla Korsarza socjademokratą to nie mam pytań. Już wystarczy nam Patafil dla którego 90% to radykalni filosemici i cobras dla którego 90% to korwinisci i neoliberalowie. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - korsarz - 07.06.2014 Xeo95 napisał(a):Następny z urojeniami jakimiś. Skoro nawet ja jestem dla Korsarza socjademokratą to nie mam pytań. Już wystarczy nam Patafil dla którego 90% to radykalni filosemici i cobras dla którego 90% to korwinisci i neoliberalowie. jako libertarianin otwarcie się do libertarianizmu przyznaję, natomiast z wami komuchami jest ten problem, że wy z uporem maniaka pierdolicie komusze banialuki ale za nic w świecie do kolektywizmu przyznać się nie chcecie, odrobine konsekwencji :wall: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Xeo95 - 07.06.2014 Korsarz nie zauważa tej malutkiej różnicy pomiędzy klasycznym liberalizmem a.komunizmem? Spoko. |