![]() |
|
Dlaczego koty? - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Nauka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Dlaczego koty? (/showthread.php?tid=2777) |
Dlaczego koty? - The Phillrond - 19.08.2008 martwy_biskup napisał(a):Czekaj, czekaj ty mowisz do mnie? Jeśli tak to czemu mowisz do mnie Agatko? Może to ty masz problem? Agatko, Marysiu, Kasiu, Basiu- takie imiona nosi jakiś procent kobiecej populacji, więc istnieje ryzyko, iż trafię w Twoje imię. Lubię zwracać się do rozmówcy po imieniu, więc jest to udogodnienie. Powiesz pewnie że łatwiej po prostu o to zapytać, ale obawiam się że mnie to doprawdy nie obchodzi tak bardzo, iż wleciałoby jednym uchem a wyleciało drugim
Dlaczego koty? - NoBody - 19.08.2008 Adolfie, dlaczego nie możesz zwracać się po nicku, jak większość użytkowników ? to confuse people, Konfucjuszu ? czy tak trudno jest przeczytać i użyć nick rozmówcy, Phillrondzie ? Dlaczego koty? - The Phillrond - 19.08.2008 Tak, Marku, sprawia mi to niesamowite wręcz trudności i co najlepsze, Klemensie, nie mogę tego opanować
Dlaczego koty? - NoBody - 19.08.2008 w takim razie martwy_biskup słusznie zauważyła, że masz problem :p Dlaczego koty? - The Phillrond - 19.08.2008 cholera nakryłeś mnie ![]() Na poważnie- to taki fajny chwyt w rozmowie, wprowadzający rodzinny klimat i mający spowodować by martwy biskup zrozumiała że otacza ją przyjaźń współużytkowników, oraz że nikt nie chce jej wyzywać od prostych kompanów Dlaczego koty? - avidal - 19.08.2008 Phillrond, czy poza protekcjonalną ironią stosujesz niekiedy odmienne formy wyrazu? Bo to trochę nie fair traktowac innych jak uczniaków nie zasługujących na rzetelne odpowiedzi. Dlaczego koty? - The Phillrond - 19.08.2008 Cytat: Phillrond, czy poza protekcjonalną ironią stosujesz niekiedy odmienne formy wyrazu? Bywa. Od święta, ale jednak. Dlaczego koty? - martwy_biskup - 19.08.2008 Phillrond napisał(a):Agatko, Marysiu, Kasiu, Basiu- takie imiona nosi jakiś procent kobiecej populacji, więc istnieje ryzyko, iż trafię w Twoje imię. Lubię zwracać się do rozmówcy po imieniu, więc jest to udogodnienie. Powiesz pewnie że łatwiej po prostu o to zapytać, ale obawiam się że mnie to doprawdy nie obchodzi tak bardzo, iż wleciałoby jednym uchem a wyleciało drugim No to w takim razie jesteś mało spostrzegawczy, moje imie jest pod nickiem
Dlaczego koty? - The Phillrond - 19.08.2008 A widzisz? Basia. Czyli moja strategia ma coś w sobie!
Dlaczego koty? - Fry - 20.08.2008 Ale brechowe by to było jakbyś zgadł Jakby ktoś jeszcze miał skłonności jakie paranoiczne to niezłą zagwozdkę by miał xd
Dlaczego koty? - The Phillrond - 20.08.2008 Zgadłem po części bo nie zwróciłem na to uwagi ![]() Miałem chyba dość duże szanse bo to popularne imiona jak już wspominałem Dlaczego koty? - Fry - 20.08.2008 Zależy jeszcze od roczników, bo w moim np. to ja mało takich Basiów i Marysiów(?xd) znam. Albo znowuż z drugiej strony Andrzejów i Staszków takich np. Dlaczego koty? - martwy_biskup - 20.08.2008 Phillrond napisał(a):A widzisz? Basia. A tam napisałeś Basiu bo Ci sie zrymowało z "Kasiu". Nie ciesz się
Dlaczego koty? - metalówa-Freva - 25.11.2008 Ja kocham koty za ich indywidualnosc i charakter. Dlaczego koty? - Thor - 02.12.2008 Mam na koty alergię więc ich unikam ;p No i włażą do ogrodu bez pozwolenia. Dlaczego koty? - Dreilinden - 03.12.2008 Hah, a ja mam normalnie krzyżówkę ze żbikiem . Jest wielki, szaro-czarny, ma czarna pręgę od głowy do ogona, frędzelki na uszach i mruczy jak stara betoniarka.
|