![]() |
|
Sport - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Sport (/showthread.php?tid=9185) |
RE: Sport - Osiris - 17.07.2021 InspektorGadżet napisał(a): Bo w Anglii tego nie ma... kibice Angielskich klubów uważani są za twardych skurwieli (w tym negatywnym tego słowa znaczeniu)Nie twierdzę, że w Anglii tego nie ma tylko że kultura jest na wyższym poziomie. Milwall to jeden z 7 tysięcy klubów w UK, w każdym kraju znajdzie się jakieś zgniłe jabłko. Problem kiboli został tam generalnie rozwiązany. Tymczasem prawie każdy mecz pomiędzy Legią i Lechem to jakaś zadyma i buractwo a kibole dalej sobie funkcjonują i nawet mają własną stronę internetową http://www.stylkibica.net/grill/. Cytat:Nie zauwazylem, na meczu Legii wszyscy oklaskiwali tego Azera za dobry mecz. Kiedyś w Polsce grał Olisadebe i nie słyszałem ktoś mu robił przykrości. https://thisnigeria.com/i-suffered-racism-attack-in-poland-emmanuel-olisadebe/ Nie musisz czytać artykułu: w skrócie Olisadebe opowiada o tym, że doświadczył wielu rasistowskich ataków, między innymi rzucali w niego bananami. RE: Sport - ErgoProxy - 19.07.2021 Tak mi jeszcze przyszło do głowy a propos ostatniego turnieju kopania gały. Ktoś na zachód od Odry wyraził opinię, że przykro było oglądać Lewandowskiego z taką drużyną. I w zasadzie miał rację. Dla Lewandowskiego teamem odpowiednim, bo świetnie zgranym i wytrenowanym taktycznie, byłaby repra Ukrainy - której właśnie brakowało tylko lidera z górnej półki. Śmiem więc twierdzić, że gdybyśmy my, Koroniarze, połączyli siły, to zgarnęlibyśmy złoto lekką ręką. Ale nikt w Polsce, nawet jak pomyśli, to głośno tego nie powie - bo Wołyń. Czy Polacy to naród debili? RE: Sport - bert04 - 20.07.2021 ErgoProxy napisał(a): Tak mi jeszcze przyszło do głowy a propos ostatniego turnieju kopania gały. W Wielkiej Brytanii nawet jakieś Wyspy Owcze mają własną reprezentację. Wyspy Owcze. A ty chcesz lata podziałów, powstań, unii i dyzunii, rozbiorów i zaborów, rzezi wołyńskich i akcji wiślańskich tak po prostu wymazać? Toż to gdyby Polska i Ukraina wyprawiły, ja nie wiem, wspólne Mistrzostwa Europy. Ale do tego pewnie nigdy nie dojdzie /s. RE: Sport - freeman - 20.07.2021 bert04 napisał(a): Toż to gdyby Polska i Ukraina wyprawiły, ja nie wiem, wspólne Mistrzostwa Europy. Ale do tego pewnie nigdy nie dojdzie /s.Amnezja jakaś u Ciebie czy co? A kto wspólnie zorganizował Euro 2012 jak nie Polska i Ukraina? RE: Sport - żeniec - 20.07.2021 freeman napisał(a):Ktoś nie ogarnął tagu /s.bert04 napisał(a): Toż to gdyby Polska i Ukraina wyprawiły, ja nie wiem, wspólne Mistrzostwa Europy. Ale do tego pewnie nigdy nie dojdzie /s.Amnezja jakaś u Ciebie czy co? A kto wspólnie zorganizował Euro 2012 jak nie Polska i Ukraina? RE: Sport - bert04 - 20.07.2021 żeniec napisał(a): Ktoś nie ogarnął tagu /s. Może odzywczaiłem się, że tu raczej emotki się używa niż tagi, za dużo redittuję ostatnimi czasy freeman napisał(a):bert04 napisał(a): Toż to gdyby Polska i Ukraina wyprawiły, ja nie wiem, wspólne Mistrzostwa Europy. Ale do tego pewnie nigdy nie dojdzie /s.Amnezja jakaś u Ciebie czy co? A kto wspólnie zorganizował Euro 2012 jak nie Polska i Ukraina? Głupoty gadasz. Organizacja wspólnych mistrzostw przez Ukrainę i Polskę jest tak samo mało prawdopodobna, jak, nie wiem, wspólne oddziały pancerne polsko niemieckie? Przecież to niemożliwe!!!111!!! /s /s /s EDIT: Zmieniłem przyporządkowanie cytatu. RE: Sport - dammy - 20.07.2021 bert04 napisał(a): W Wielkiej Brytanii nawet jakieś Wyspy Owcze mają własną reprezentację. Wyspy Owcze. Wyspy Owcze należą do Danii. W piłce ręcznej w ramach posiadłości duńskich mamy Danię, Grenlandię i Wyspy Owcze. RE: Sport - bert04 - 20.07.2021 Faktycznie. No to niech będzie, że Gibraltar. Oprócz Szkocji, Walii, i Irlandii Północnej. RE: Sport - InspektorGadżet - 05.08.2021 Gracze Rubina Kazań mają namalowane numery flamastrami XDDDDDD. Co tu się dzieje? https://www.youtube.com/watch?v=x3rOQikKgrg&ab_channel=TVPSport RE: Sport - Sofeicz - 06.08.2021 InspektorGadżet napisał(a): Gracze Rubina Kazań mają namalowane numery flamastrami XDDDDDD. Co tu się dzieje? Pokonał ich polski deszcz ![]() Cytat:W Bielsku-Białej padał dziś nieustannie deszcz i pewnie to wpłynęlo na fakt, że z koszulek kilku graczy Rubina zniknęły nazwiska oraz numery. W takiej sytuacji powinien jednak zadziałać kierownik drużyny, dostarczając nowy komplet, który jest zawsze w zanadrzu, na wypadek rozerwania stroju, plam krwi czy właśnie zgubienia liter lub cyfr... RE: Sport - InspektorGadżet - 06.08.2021 Messi odchodzi z Barcelony Pewnie pójdzie do PSG albo City Btw, gratulujemy naszym olimpijczykom(poza siatkarzom) i Janowi Dudzie za wygranie Pucharu Świata w szachach RE: Sport - Osiris - 06.08.2021 InspektorGadżet napisał(a): Messi odchodzi z BarcelonyNiby odchodzi ale nie zdziwiłbym się gdyby jednak został gdyż to będzie zbyt duża strata dla ligi hiszpańskiej. Przekonamy się niedługo. RE: Sport - InspektorGadżet - 10.08.2021 No i koniec marzeń. Przegrali z tymi piździelcami jeden zero. Mieć 5-cio krotnie większą i grać na czas, no ja pierdole. Jeszcze ten sędzia drukarz. Ale jestem wkurwiony. Teraz w Play Off Slavia Praga która jest niewiele słabsza od Dynama. Cały dzień zjebany jutro. Jeszcze gdyby przegrali po kiepskim meczu z 3-0 to olałbym sprawę... RE: Sport - InspektorGadżet - 27.08.2021 Legia awansowała do Ligi Europy bo zaciętym dwumeczu z Slavią wygranym 4-3. Cieszy to że po 4 latach jesteśmy tam z powrotem, Choć te grupy wyglądają jak grupy Lm np. Legia, Spartak Moskwa, Leicester i Napoli. Myślę że Spartak jest do ojebania i widzimy się w 1/16 LKE RE: Sport - Ayla Mustafa - 27.08.2021 InspektorGadżet napisał(a): Legia awansowała do Ligi Europy bo zaciętym dwumeczu z Slavią wygranym 4-3. Cieszy to że po 4 latach jesteśmy tam z powrotem, Choć te grupy wyglądają jak grupy Lm np. Legia, Spartak Moskwa, Leicester i Napoli. Myślę że Spartak jest do ojebania i widzimy się w 1/16 LKE Oglądałem. Czerwona kartka trochę ustawiła mecz. Inaczej Czesi przeszliby pewnie Legię. Faktycznie mocna ta grupa w LE. Pechem jest dostać mocarzy z Anglii/Niemiec/Hiszpanii/Włoch/Francji, a Legia dostała takich dwóch na klatę. Spartak faktycznie jest do przejścia, tyle że obrona Legii mnie nie przekonuje. Z Hołownią, Wieteską i Nawrockim będzie ciężko. Oni przecież nawet się nie łapią do szerokiej polskiej kadry, a Polska też gra trójką stoperów i ma problem z obsadami tych pozycji. RE: Sport - InspektorGadżet - 27.08.2021 Ale warto zaznaczyć że to w tamtym sezonie Slavia Praga wyeliminowała Leicester z Ligi Europy. A Dinamo z którym Legia się dobrze zaprezentowała eliminowało Tottenham. Liczę na dwie wygrane ze Spartakiem i jakiś remisik u siebie z Leicester i Napoli. To też nie są jakieś potęgi. Byleby tylko nasi nie wyszli na mecz zesrani. No ale faktycznie trzeba kupić jakiś zawodników do formacji obronnej. Maik Nawrocki niezłe się prezentuje Myślę że gorzej byłoby trafić na Lyon, Monaco, Lazio, Sociedat (czy jak to się pisze) czy West Ham(ostatnio wygrali z Leicester 4-1). A najlepiej było by trafić na jakiś Łudogorec, Crvenę Zvezdę, Spartę Praga czy Genk lub Dinamo RE: Sport - InspektorGadżet - 15.09.2021 No i co? https://www.google.com/search?q=liga+europy&client=ms-opera-mobile&sxsrf=AOaemvLhkpInlJn3L1WfU-LGAMc_a5L38Q%3A1631723741337&source=hp&ei=3SBCYe3-D_2Vxc8P__yUeA&oq=loga+e&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyBwgjELECECcyBwgjELECECcyBwgjELECECcyBwgAEIAEEAoyBQgAEIAEMgcIABCABBAKMgUIABCABDIKCAAQsQMQgwEQCjoHCCMQ6gIQJzoHCC4Q6gIQJzoHCC4QJxCTAjoECC4QJzoECCMQJzoLCAAQgAQQsQMQgwE6BAguEEM6DgguEIAEELEDEMcBEKMCOgoIABCxAxCDARBDOgQIABBDOggIABCABBCxAzoFCC4QgAQ6CAguEIAEELEDOgcILhCxAxBDUPUHWJ8XYPMfaABwAHgAgAG4AogBuwuSAQcwLjMuMy4xmAEAoAEBsAEP&sclient=mobile-gws-wiz-hp#sie=m;/g/11qgjm2k8n;2;/m/01hrtp;dt;fp;1;; Mam tak samo jak ty. Miasto Moje a w nim... Jazda z kur...czakami z Leicester teraz XD RE: Sport - dammy - 16.09.2021 Rosjanie w sportach zespołowych przez ostatnie cztery dni mają z Polakami koszmarne życie. Najpierw polscy koszykarze 3X3 w ME w walce o 3 miejsce wygrali z nimi 19:18, później nasi siatkarze w ćwierćfinale ME pokonali ich 3:0, a na koniec Spartak przegrał u siebie z Legią 0:1 w Lidze Europy. A nie tak dawno przecież Raków Częstochowa wyeliminował Rubin Kazań w el. Ligii Konferencji. RE: Sport - InspektorGadżet - 19.09.2021 Walić Rosję. Od 2022 roku spadają na 17 miejsce Chyba postawie kupon na LM. Jakby ktoś chciał to moje typy Szachtar vs Inter - Inter Ajax vs Besiktas - Ajax Real vs Sheriff - Real Milan vs Althletico Madryt - raczej Athletico Borussia vs Sporting - Borussia PSG vs Man City - raczej City Porto vs Liverpool - Liverpool RB Lipzg vs Club Brugge - Lipzg Atalanta vs Young Boys Berno - raczej Atalanta ale nie wiadomo Zenit vs Malmo - raczej Zenit Wolfsburg vs Sevilla - Sevilla Bayern vs Dynamo - Bayern RB Salzburg vs Lille - nie mam pojęcia. Teoretycznie Lille powinno wygrać Juventus vs Chelsea - Chelsea Barcelona vs Benfika - Barcelona Man UTD vs Villarreal- Manchester To pewniaki. Ale znając życie połowa sie zesra. W meczu Milan - Althletico może być remis albo Benfika może ograć Barce która obecnie jest średnia RE: Sport - Ayla Mustafa - 19.09.2021 Zwykle Porto jest też niedoceniane. Remisik mogą ugrać. No i Red Bull Salzburg ma masę zdolnej młodzieży, która tylko czeka, żeby popisać się swoją formą w Lidze Mistrzów i wytransferować się do lepszej ligi niż austriacka, gdzie obijają wiedeńskie ogórki. |