![]() |
|
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl (/showthread.php?tid=843) |
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wacek - 12.09.2008 Ja, to nie zabawka dla dzieci. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - idiota - 14.09.2008 zepsułby dzieci... Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maat - 15.09.2008 Nie jest to najtrafniejszy cytat. Jest to najdłuższy post jaki mogłam znaleźć na forum. To tylko pierwsze zdanie. Sami sprawdźcie, czy jest jakiś dłuższy post ;-) Adam napisał(a):Ale przecież to nie ateiści a katolicy łyknęli cuda… U nas tylko jeden Vacarius łyknął ruch cząsteczek. [cdn w poście] Link Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Mojwa - 15.09.2008 O.O Adam, pokłony. Mnie by się nie chcialo takiego długiego posta pisać... (ale ja głupia jestem). Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 15.09.2008 Ach, pamiętam ten post .Adam dostawał rozstroju nerwowego przez kreacjonistów :p. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wacek - 15.09.2008 Ja nie wierze w cuda tylko w rzeczy które są prawdopodobne. Np. wierze ze wygrana w totka jest prawdopodobna. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 15.09.2008 Ah, to były czasy, kiedy ORLY był na forum :-D Może jeszcze wróci, z jeszcze ciekawszymi tezami, a może nawet ( o zgrozo! ) Poszerzy wiedze :-D Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maat - 15.09.2008 FlauFly napisał(a):Ach, pamiętam ten post Mi by się nie chciało tak walczyć z nimi. Zostawiłabym Orlego w spokoju. Tym większy podziw za ten post ;-) Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - FlauFly - 15.09.2008 Pamiętam jak chciałem z Nabukombem porozmawiać o metodologii .Nie zdążyłem... Wcześniej zostałem nazwany małolatem, zbluzgany i w końcu Nabukomb stwierdził, że nie jestem wart rozmowy z nim .
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maat - 15.09.2008 Tak, bodajże mnie nazwał tchórzem, bo mu nie odpisałam na jeden post! Miło jest powspominać... ;-) Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Mojwa - 15.09.2008 Ojej. Praktycznie nie zagłebiałam się w posty Nabukomba. Straciłam darmową okazję, żeby posłuchać kim to nie jestem
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Maat - 15.09.2008 Mojwa napisał(a):Ojej. Albo za kogo Nabukomb Cię uważa ;-) Niestety, stwierdził, że ze mną jeszcze może porozmawiać, więc się usunęłam z dyskusji, coby mu tej satysfakcji nie dawać. I zostałam nazwana tchórzem. Nie ma czego żałować, Mojwa. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Mojwa - 15.09.2008 I męczennik odszedł z forum. Zapalmy po nim świeczkę
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - kkap - 15.09.2008 Użytkownik Nabukomb został zbanowany. :] Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Mojwa - 15.09.2008 To sławetne zdanie... :mrgreen: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Eremit - 15.09.2008 He, co ja widzę, Makumbe się wspomina, nie ma teraz czasu, założył firme. Ale jak bana zciągniecie, to na pewno się pokaże :ogorek: Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Bloo - 16.09.2008 Taki fajny temat, a OT szerzy się jak dżuma w średniowieczu. Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - The Phillrond - 16.09.2008 Sagittarius napisał(a):Ah, to były czasy, kiedy ORLY był na forum :-D Może jeszcze wróci, z jeszcze ciekawszymi tezami, a może nawet ( o zgrozo! ) Poszerzy wiedze :-D E tam orly. Mogrim! To były sławetne czasy
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Sagittarius - 16.09.2008 Musze poszperać w wolnej chwili i poszukać postów tego Mogrima, bo chyba mnie coś omineło :-) Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl - Wilk - 16.09.2008 Phillrond napisał(a):E tam orly. E tam Mogrim! Moherowy Beret! To był dopiero kanarek. Bożoładca. |