![]() |
|
Legal highs - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Legal highs (/showthread.php?tid=4146) |
Legal highs - Avx - 14.10.2008 Eeeem, a teraz pytanie z zupełnie innej beczki, niż biznesowa ![]() Umówiłem się ze znajomą i chcemy się razem trochę naćpać Chociaż nie przesadnie, żeby mogła jakoś po kilku godzinach (ok. 5-6 godzinek) do domu wrócić :-> Nie może się już wtedy zachowywać jakoś dziwnie. Na noc niestety nie może zostać. Możecie polecić coś odpowiedniego ? Z legalnych środków psychoaktywnych, naturalnie. Nie powinno być przesadnie mocne i przydałoby się, by działało raczej dość krótko; nie mam całego dnia; zresztą opisałem sytuację. Legal highs - sychu - 14.10.2008 salvia divinorum - ekstrakt 10x 1g. Choć to baaaardzo specyficzny odlot. Legal highs - Progmast - 14.10.2008 I trwa max 15 minut, ale wrazenia gwarantowane :-). Legal highs - Liberty - 14.10.2008 No nie wiem czy salvia to dobry pomysl. Ja bym zamowil na twoim miejscu ex - ses'a. Fajna marihuano podobna, euforyczna i empatyczna fazka. Po 2 - 3 godzinkach nie powinno byc sladu najmniejszego... Trip (chociaz dla mnie to nie trip) po salvi jest bardzo indywidualny, druga osoba potrzebna tylko po to by sobie tripowicz krzywdy nie zrobil. Natomiast przezycia bardzo intensywne. Jak chcesz milo spedzic czas z kolezanka to wez jakiegos herb blenda. Legal highs - The Phillrond - 14.10.2008 Avx napisał(a):Eeeem, a teraz pytanie z zupełnie innej beczki, niż biznesowa Jak wróci, to mama z tatą szlaban założą i już nie będzie wspólnego ćpania, mrau?
Legal highs - Avx - 14.10.2008 W sensie jej rodzice czy moi ? Moja rodzina nie interesują się tym, co robię u siebie. Zresztą pewnie uda mi się rodzinkę namówić, żeby się wybrała na kilka godzin na grzyby czy gdzieś, bo mimo powyższego wolałbym mieć 100 % spokój w całym domu. :-] Żaden problem raczej. A moja znajoma, no cóż, musi wrócić do swojego domu w normalnym stanie, to nie będzie problemu ;P
Legal highs - Thor - 15.10.2008 Mojego znajomego dziś wywalili ze szkoły za palenie czegoś z dopalaczy. Legal highs - Drednot - 15.10.2008 Eeee, ale jak to legalne to niby czemu? Legal highs - Thor - 15.10.2008 powiedział że czegoś takiego u niego w szkole nie będzie i mnie wyrzucił Legal highs - Progmast - 15.10.2008 To ciebie czy znajomego? Legal highs - Drednot - 15.10.2008 No ja bym sie odwołał, bo chyba można w takich sprawach. Przecież to tak jak z fajkami, do 18 nie można i w zasadzie co komu robią jak go złapia na paleniu? Nigdy nie słyszałem o jakichś konsekwencjach za pety, a po 18 to co im do tego... Legal highs - Progmast - 15.10.2008 Po 18 moga cie spokojnie wywalic.A powod zawsze sie znajdzie... Legal highs - Thor - 15.10.2008 Progmast napisał(a):To ciebie czy znajomego? znajomego, to był cytat z gg Legal highs - Avx - 21.10.2008 Właśnie testuję ex-ses'a. Powiedzieć, że nie działa, byłoby kłamstwem - ale działa bardzo subtelnie... Może to i dobrze. Tzn. przynajmniej na razie "subtelnie" działa. *zaciąga się głębiej Legal highs - Progmast - 21.10.2008 Tak z ciekawosci to czy to ma w sobie THC albo pochodna?(domyslam sie, ze nie).Albo dokladniej, czy ta mieszanka oddzialuje na te same receptory w mozgu? Legal highs - Avx - 21.10.2008 THC na pewno nie ma. Inaczej nie byłoby legalne. Legal highs - Progmast - 21.10.2008 Fakt, a jak jest z oddzialywaniem na receptory?I podobienstwo substancji do thc(oddzialywanie na receptory, kumulacja w organizmie itp.). Legal highs - Avx - 21.10.2008 Jeden minus ex-ses'a - kiepsko się pali. Albo ja nie umiem Ciągle gaśnie ;P
Legal highs - Liberty - 21.10.2008 Tak pali sie bardzo slabo i gryzie w gardlo. Pal z bonga, wiaderka. I jest to jeden z najwiekszych minusow herbblendow. Mozesz z jointa sprobowac, palilem tak, daje rade, ale niestety slabo kopie. Zapewniam, ze dzialanie potrafi nie byc subtelne, skoro mnie potrafi pozamiatac do stanu, w ktorym po pierwszym zdaniu przez mnie wypowiedzianym kazdy sie pozna, ze jestem nacpany w 3 dupy. ps. http://www.youtube.com/watch?v=04S4ZNqPM5M Tak sie robi wiadro. ucinasz dno butelki plastikowej, wkladasz ja do naczynia z woda a w miejsce korka wkladasz lufke szklana owinieta w 2 chusteczki (oni maja sreberko, chusteczki sa szybsze). Podpalasz i poooowolutku podnosisz do gory (ciagle podpalasz). Na koncu wyciagasz lufke z chusteczkami i sciagasz dym. Jedna lufka i wiecej ci nie potrzeba. ;-) Na poczatek polecam slabo nabic lufe, zeby za mocno nie bylo. Dym sciagnij na raz, a nie tak jak na tym filmiku. Taka anegdotka :p Pale z kumplem zielsko nad odra, obok rynku. Zielsko strasznie slabe 3 lufy poszly i nic nie czujemy, naprawde slabe ziolo. Idziemy po wode, zeby zmontowac wiaderko (waterfall) kumpel sciaga i nie byl juz w stanie mi pomoc z moim wiaderkiem. Ja mu mowie "trzymaj, pusc" a on ni chuja nie rozumie. :d Pozamiatalo nas strasznie, a z lufki naprawde nic nie czulismy. MOC wiadra jest przeogromna. PS. Styl i post taki a nie inny bom pijany. ------ Receptory pewno podobne. Faza naprawde podobna do tej po zielonym. Taki jaracz jak ja odrazu mozesz wymienic mase drobnych roznic, ale jak paliles pare razy zielsko, to roznicy nie poczujesz. Dla mnie exses ma swoje plusy i minusy tak jak i ziolo. Legal highs - FlauFly - 22.10.2008 Cytat:ps. http://www.youtube.com/watch?v=04S4ZNqPM5M Tak sie robi wiadro. ucinasz dno butelki plastikowej, wkladasz ja do naczynia z woda a w miejsce korka wkladasz lufke szklana owinieta w 2 chusteczki (oni maja sreberko, chusteczki sa szybsze). Podpalasz i poooowolutku podnosisz do gory (ciagle podpalasz). Na koncu wyciagasz lufke z chusteczkami i sciagasz dym. Jedna lufka i wiecej ci nie potrzeba. Na poczatek polecam slabo nabic lufe, zeby za mocno nie bylo. Dym sciagnij na raz, a nie tak jak na tym filmiku. Jestem ciekaw czy dla Afałki to jakaś nowość czy nie. |