![]() |
Kochany dzienniczku! - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Kochany dzienniczku! (/showthread.php?tid=14575) Strony:
1
2
|
Kochany dzienniczku! - Gawain - 03.01.2020 Nowy rok, nowy Ja, to i stwierdziłem, że się sekretami podzielę ![]() ![]() https://wielkiepost.blogspot.com Cytat:- Nowy Rok, Nowy Ja! - pomyślałem. A Myśl ta owładnęła moim mózgiem niczym smak tofu podniebieniem prawdziwego smakosza. Hedonistyczne pragnienie luksusu i władzy pchało mnie coraz silniej w zimne łapska rzeczywistości. Szarej, brunatnej rzeczywistości zdominowanej przez Dyskurs, który nie jest moim Dyskursem. RE: Kochany dzienniczku! - Socjopapa - 03.01.2020 Gawain napisał(a): Nowy rok, nowy Ja, to i stwierdziłem, że się sekretami podzielę Wszystko spoko, ale czemu Kler i Narodowcy są oddzielnie? Przecież to oddziały tego samego wojska. Raczej powinny być Kaczory, Grety i Liberały. RE: Kochany dzienniczku! - ZaKotem - 03.01.2020 Z punktu widzenia każdej ideologii, jeśli tylko wyznaje się ją gorąco, wszyscy inni są W Istocie Tym Samym. Dla fanatycznych liberalców nie ma różnicy między pisiarzami a lewakami, dla lewaków nie ma różnicy między klerem a liberalcami, dla pisiarzy liberały i lewaki to jedno stado lemingów. Dlaczego Gawain w swej fikcji przyjął punkt widzenia lewackiego ultrasa, oto wielka tajemnica wiary. RE: Kochany dzienniczku! - Sofeicz - 03.01.2020 Cytat:... Myśl ta owładnęła moim mózgiem niczym smak tofu podniebieniem prawdziwego smakosza....Ale tofu nie ma przecie żadnego wlasnego smaku ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Dragula - 04.01.2020 nie jestes prawdziwym smakoszem RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 06.01.2020 [quote" Socjopapa]Wszystko spoko, ale czemu Kler i Narodowcy są oddzielnie? Przecież to oddziały tego samego wojska. Raczej powinny być Kaczory, Grety i Liberały.[/quote] W wytycznych miało być tak jak jest ![]() ZaKotem napisał(a): Dlaczego Gawain w swej fikcji przyjął punkt widzenia lewackiego ultrasa, oto wielka tajemnica wiary. ![]() Cytat:Sofeicz napisał(a):Cytat:... Myśl ta owładnęła moim mózgiem niczym smak tofu podniebieniem prawdziwego smakosza....Ale tofu nie ma przecie żadnego wlasnego smaku Nic dodać, nic ująć. Touche! RE: Kochany dzienniczku! - Sofeicz - 06.01.2020 No tak, maca i polenta też mają wybitnie nieuchwytny smak godny tylko najwybitniejszych podniebień ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 06.01.2020 A niby nie? XD RE: Kochany dzienniczku! - Sofeicz - 06.01.2020 Szczególnie przaśna maca ![]() Na tej zasadzie woda destylowana też ma. RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 06.01.2020 Sofeicz napisał(a): Szczególnie przaśna maca Lecz tylko markowa. Wyraźnie widać, jak smak wody się zmienia. Blind test mineralnej: Z pewnością z destylowaną jest identycznie. Różne poziomy kwantowej wibracji, nastawienie nalewaczy, pamięć wody itd. To wszystko wpływa na smak. RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 07.01.2020 Przyszedł przelew od Sorosa, więc zamieszczam dwa kolejne dni z mojego sekretnego życia... Next Dej. Powrót do Bullerbyn. SS, BDSM i Apokalipsa Apokalipsa RE: Kochany dzienniczku! - kmat - 07.01.2020 Obawiam się, że jeśli chcesz, abyśmy przeczytali, co jest w tych linkach, musisz nam podać login i hasło do Twojego konta ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 07.01.2020 Poprawione. RE: Kochany dzienniczku! - Socjopapa - 07.01.2020 Gawain napisał(a): Przyszedł przelew od Sorosa, więc zamieszczam dwa kolejne dni z mojego sekretnego życia... "Kurewskie warzywa" - hmm, zwykłych nie było? No i dane do konta możesz i tak podać - każdy grosz się przyda. ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 08.01.2020 Socjopapa napisał(a): "Kurewskie warzywa" - hmm, zwykłych nie było? Inne tak nie wymiatają ![]() Cytat:No i dane do konta możesz i tak podać - każdy grosz się przyda. Chcesz zostać moim mecenasem? ![]() ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Socjopapa - 08.01.2020 Gawain napisał(a): Inne tak nie wymiatają Mówisz? ![]() Gawain napisał(a): Chcesz zostać moim mecenasem? No właśnie. Zanim zacznie się fejm i hajs musisz mieć wszystko ogarnięte prawnie, żeby potem nie łatać krateru, a moje usługi kosztują. Stąd chcę Ci ułatwić - sam będę sobie przelewał wynagrodzenie z Twojego konta. ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 08.01.2020 Socjopapa napisał(a): No właśnie. Zanim zacznie się fejm i hajs musisz mieć wszystko ogarnięte prawnie, żeby potem nie łatać krateru, a moje usługi kosztują. Stąd chcę Ci ułatwić - sam będę sobie przelewał wynagrodzenie z Twojego konta. To aż taki hajs mi wróżysz, że widzisz perspektywę długofalowej współpracy? ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Socjopapa - 09.01.2020 Gawain napisał(a):Z moją pomocą na pewno. Jestem jak ten nigeryjski książeSocjopapa napisał(a): No właśnie. Zanim zacznie się fejm i hajs musisz mieć wszystko ogarnięte prawnie, żeby potem nie łatać krateru, a moje usługi kosztują. Stąd chcę Ci ułatwić - sam będę sobie przelewał wynagrodzenie z Twojego konta. ![]() RE: Kochany dzienniczku! - Gawain - 11.01.2020 Domyślam się. Jednak ja mam plan... Plan B - Kokosy A to dopiero początek, bo zbieram rzesze zwolenników: Ekipa Jądruś RE: Kochany dzienniczku! - Socjopapa - 13.01.2020 "ferii fenotypów" - zakładam, że chodzi o "feerie", a nie o "ferie". ![]() |