![]() |
|
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Kultura i sztuka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film (/showthread.php?tid=2890) |
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Akademicki szczur - 28.11.2010 Tydzień temu byłem na najnowszej Pile. Jeśli ktoś lubi dużo ketchupu to serdecznie polecam
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - zlatw - 04.12.2010 "Machete" Miazga, flaki, korkociągiem po oczach. Jest wszystko, co trzeba, tj. goła baba, eksplozje i fabuła prosta jak włos mongoła. Dzięki któej można się skupić na licznych smaczkach typu mimika Stevena Seagala, tym razem w roli złego, czy na roli De Niro, teksańskiego senatora luzacko rozwalającego Meksyków na granicy. Backup sakramentu spowiedzi św. na cdr'ach też daje radę. A sam el Machete? Twarz jak paczka mielonego z Bierdonki. Ninja, snajper i nożownik. Ewakuuje się z OIOM'u łóżkiem szpitalnym o napędzie odrzutowym a'la McGyver. Z postrzałem karabinowym w czaszkę wyskakuje przez okno asekurując się jelitem grubym oponenta. Kuleje. Pozycja typu must see dla jednostek wzruszonych ostatnim hitem niejakiego Stallone "Expendables". ps De Niro w kusej owiewce szpitalnej. Człowiek z żelaza na szczudłach. http://img573.imageshack.us/img573/4803/owiewka.jpg MightyYu napisał(a): Ponoć skrajnie lewicowe związki intergatunkowe charakteryzują się dużą trwałością. Głównie przez wzgląd na brak podłoża do kłótni ideologicznej, a dzięki wymianie uprzejmości typu iskanie.
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - MightyYu - 05.12.2010 zlatw napisał(a):Ponoć skrajnie lewicowe związki intergatunkowe charakteryzują się dużą trwałością. Głównie przez wzgląd na brak podłoża do kłótni ideologicznej, a dzięki wymianie uprzejmości typu iskanie.Iskanie iskaniem, ale cholernie ciężko się dogadać w takich sprawach jak gdzie małpa posiała kluczyki od auta. BTW git recenzja Machete. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 28.12.2011 Heh. Oglądał ktoś megamocnego od Dreamworks? Standardowo, wysoki poziom, plus ścieżka dźwiękowa zawiwerająca welcome to the jungle i highway to hell. Znakomite!
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - angorek333 - 28.12.2011 GENIALNE!!! - w kanonie najulubieńszych moich. Wejście do miasta!! Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Dreilinden - 30.12.2011 Okej, kto powie, że "Califrnication" nie jest zajebistym serialem? Jestem oczarowany i całkowicie pochłonięty, zahipnotyzowany i totalnie wciągnięty, zaintrygowany, podekscytowany i przeszczęśliwy, że w końcu go odnalazłem.
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Forge - 30.12.2011 A co tam ciekawego? Nic, tylko się ruchają (a to skuteczny, ale niski sposób zwiększania oglądalności), postacie płytkie, główny wątek nudzi, gra aktorska szalona też nie jest... Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - exodim - 30.12.2011 Grzanka napisał(a):Okej, kto powie, że "Califrnication" nie jest zajebistym serialem? Hmmm. Widziałem kilka odcinków. Też mam podobne wrażenia, chociaż wolę sitcomy typu HIMYM czy BB Theory
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Baptiste - 30.12.2011 Grzanka napisał(a):Okej, kto powie, że "Califrnication" nie jest zajebistym serialem?8O Trafiłeś właśnie na takiego co może pisać elaboraty na temat tego jak chujowy w jego oczach jest ten serial. Kiedyś na ircu z godzinę go gnoiłem. Ta męska podróba nędznego seksu w wielkim mieście stoi u mnie egzekwo ze swoim pierwowzorem na pierwszym miejscu wśród seriali o których mam lekko mówiąc niefajne zdanie. :p Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Dreilinden - 30.12.2011 O ty niewierny i niegodny. Zraniłeś mnie. ;( Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Baptiste - 30.12.2011 Grzanka napisał(a):O ty niewierny i niegodny. Zraniłeś mnie. ;(Wiedz, że czuję to samo :p
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Dreilinden - 30.12.2011 Forge napisał(a):A co tam ciekawego? Nic, tylko się ruchają (a to skuteczny, ale niski sposób zwiększania oglądalności), postacie płytkie, główny wątek nudzi, gra aktorska szalona też nie jest... ![]() Ciekawe są rozterki życiowe pana Hanka Moody'ego. Odtworzenie życia amerykańskiej bohemy. Córka Moody'ego - jej kwestie są najlepsze. A postacie nie są płytkie i gra aktorska nie jest zła - przedstawia rzeczy takie, jakimi są. Ludzie na ogół nie są ciekawi i wspaniałe jest, że serial może to ciekawie pokazać. Te wszystkie drobne problemy, rzucanie kłód pod nogi, upadki, porażki... Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - ideat - 28.01.2012 ogladam własnie dolarową trylogię z clinte, dwójka super, jedynka średnia czeka mnie jeszcze trójka, to będzie dziś.....
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Dreilinden - 21.02.2012 Ktoś ogląda "Archer"? Bo jak dla mnie ten serial jest po prostu... zabójczy. :} http://www.youtube.com/watch?v=Qjay_8dfgW0 http://www.youtube.com/watch?v=9x6KApzgtjU Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - exodim - 21.02.2012 Grzanka napisał(a):Ktoś ogląda "Archer"? Bo jak dla mnie ten serial jest po prostu... zabójczy. :}Fajne nawet. To leci gdzieś w cyfrze? Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Maktare - 23.02.2012 Mamy tu koneserów kina... jak by to delikatnie określić... kiepskiego? Ostatnio miałem w końcu okazję obejrzeć arcydzieło tegoż kina - Troll 2. Rzecz jasna, film części pierwszej nie posiada (aczkolwiek jest film o tytule Troll), podobnie jak nie pojawia się w nim żaden troll. W zamian są gobliny-ludożercy i do tego wegetarianie. Obraz niejednokrotnie nazywany był najgorszym filmem w historii i trudno się tu nie zgodzić - wszystko w nim jest złe, a obsada to sami amatorzy. Podobno muzyka doń została nagrana przy użyciu zabawki Ubaw po pachy
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Katka - 27.02.2012 Dla mnie absolutnie najgorszym filmem świata jest "Zły mózg z kosmosu", ale zaciekawiłeś mnie tym trollem
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 27.02.2012 Ostatnio obejrzałem sobie DoA - film mógłby być niezły, gdyby nie tragiczne pomysły w fabule, i parę ewidentnych błędów. Tak więc jest zaledwie "mocno przeciętny" a z kiepskich filmów, muszę w końcu obejrzeć plan 9 z kosmosu. klasyk
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 08.03.2012 yippy kay yay MOTHERFUCKER! czyli powrót do szklanej pułapki ;D Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - exodim - 12.03.2012 gonzo napisał(a):A poza tym sądzę, że ACTA należy zniszczyć.Po obejrzeniu "Kac Wawa" zmieniłem zdanie co do ACTA... Powinno obowiązywać tylko dla takich filmów! |