![]() |
|
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Kultura i sztuka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film (/showthread.php?tid=2890) |
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 29.05.2009 street fighter - the years later. do obejrzenia na jutubie
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - pawel.wlodek - 29.05.2009 "Anioły i Demony" Rona Howarda na podstawie książki Dana Browna. Wg. mnie dużo lepiej zrobiona ekranizacja niż "Kod Da Vinci". Choć Audrey Tatou jako partnerka Hanksa ładniejsza była. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Koleś - 29.05.2009 max payne. nienajgorzej zrobiony film na podstawie gry. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Mojwa - 30.05.2009 pawel.wlodek napisał(a):"Anioły i Demony" Rona Howarda na podstawie książki Dana Browna. Wg. mnie dużo lepiej zrobiona ekranizacja niż "Kod Da Vinci". Choć Audrey Tatou jako partnerka Hanksa ładniejsza była. popieram, lepsze od Kodu. a sam film bardzo mi się podobał. muzyka Zimmera dawała świetny klimat. no i rozpierducha w kościołach... *-*
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - ewcia - 16.06.2009 piraci z karaibów. wszystkie trzy części. mniam! Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - OneManRevolution - 17.06.2009 "Apocalypto" sobie obejrzałem - całkiem przyjemny film. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Progmast - 17.06.2009 Najwieksze wrazenie wywarla na mnie koncowka
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - ewcia - 21.06.2009 straszny film - nawet. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Bloo - 21.06.2009 pawel.wlodek napisał(a):"Anioły i Demony" Rona Howarda na podstawie książki Dana Browna. Wg. mnie dużo lepiej zrobiona ekranizacja niż "Kod Da Vinci". Choć Audrey Tatou jako partnerka Hanksa ładniejsza była. A mnie, poza końcówką, zanudził. Może nie jest taki zły, ale wypowiedzi w stylu: "Na tych drzwiach jest głowa anioła Melchiora, biegnijmy więc w prawo, a za 200 metrów na południowy wschód." są denerwujące. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - OneManRevolution - 21.06.2009 Obejrzałem nowego Indjanę Dżonsa. Kiepski w porównaniu z poprzednimi, ufole zepsuły klimat, syn Indiany to lamer no i znjukowali lodówkę - fail. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - pawel.wlodek - 25.06.2009 Transformers: Zemsta Upadłych - czyste kino rozrywkowe. Przejmne, z Megan Fox, dużą dawką akcji. Trzyma poziom wcześniejszego filmu, więc można spokojnie udać się do kina i trochę "rozerwać"
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - ewcia - 28.06.2009 5 element - prezent dla mnie
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - OneManRevolution - 28.06.2009 "Young People Fucking" kino rzeczywiście niezbyt ambitne (aż przypomina się cytat z South Parku "A czego się spodziewałeś - to Kanadyjczycy"), ale całkiem fajne no i Carly Pope w jednej z ról :] Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 01.07.2009 brain dead. ktoś wspomniał w innym wątku i mi się przypomniało. mam ochotę na budyń(fani filmu poznają "osochosi") Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - heninsyn - 01.07.2009 ... Jaka śliczna jest taka rodzina patologiczna ! Tym Stanislaff / zabawy słowem i Nelli R. - ksywa - skąd Cię wzięlli / :] Przepraszam - myślałem o " ulubionych cytatach " - chwilla zagadania i efekt ! :[ Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 02.07.2009 ech... pomyłki.... a martwica jest zajebista. sparodiowano horrory, pełno kiczu. wspaniały film. można sie uśmiać. no i kupa smiechu z bachora
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Koleś - 05.07.2009 adrenalina z Jasonem Stathamem. szybkie, ostre... tak jak lubię
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Progmast - 05.07.2009 Lepsza jest druga czesc :p Koles jest niesmiertelny, lopatami go pozbierali a ten dalen zyje
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 05.07.2009 też musiałbym któregoś dnia obejrzeć, skoro koleś zachęca od paru miesięcy. osobiście polecę jeszcze blues brothers. te samochodowe masakry....
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Forge - 05.07.2009 Epoka Lodowcowa 3, dzisiaj w kinie widziałem. Pozytywne zaskoczenie, chyba nawet lepsza niż pierwsza część, a na pewno lepsze niż gówniana druga. No i oczywiście postać Bucka
|