![]() |
|
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Kultura i sztuka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film (/showthread.php?tid=2890) |
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Wilk - 27.08.2009 von.grzanka napisał(a):Hmm, tak, scena z kubkiem mnie rozwaliła. - Zabijesz mnie kubkiem z zupą? - To nie zupa. To herbata. Zabiję cię kubkiem z herbatą.
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 30.08.2009 wróciłem do starych parodii - top secret, loaded weapon, i hot shots 1&2 Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Piotrek R. - 15.09.2009 "Wojna domowa" - przyjemna komedia z optymistycznym finałem Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Forge - 15.09.2009 A ja polecę klasykę "Przekręt" i "Porachunki", genialne filmy
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 16.09.2009 ta? a złoto dla zuchwałych to dopiero klasyk
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Piotrek R. - 17.09.2009 Vicky, Cristina, Barcelona - od kilku miesięcy czekał na twardym dysku aż nagle stwierdziełm, iż z braku laku...i jestem mile zaskoczony, historie o wielkich pasjach wydają mi się zawsze nieco zbyt dęte, zbyt odrealnione, a ta, z niespodziewaną narracją i finałem, bardzo mi się spodobała Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - MightyYu - 18.09.2009 Ano, ja Woody Allena uwielbiam i przyjmuję praktycznie wszystkie jego filmy jak leci, są lekkie <oprócz "Wszystko gra"> i wprawiają mnie w dobry nastrój. Są to dla mnie odpowiedniki serialu obyczajowego <których nie oglądam>, nawet aktorzy się powtarzają No i dialogi błyskotliwe, wolę jednak jego komedie.
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Keyser Söze - 19.09.2009 Byłem wczoraj na Inglorious Basterds. Typowy film Tarantino - brutalny, krwawy, z ciekawymi postaciami, świetnymi dialogami i srodze popieprzonym poczuciem humoru. Jakieś szczególne arcydzieło to to nie jest niestety, ale 17 złotych warto było wydać, chociażby dla końcowej sceny w kinie, zawierającej zajebiście cyniczny żart z widza
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Piotrek R. - 21.09.2009 byłem dzisiaj, faktycznie, konwencję wybrał nową, ale dalej używa jej do budowania opowieści według znanego szablonu, warto obejrzeć dla co najmniej trzech powodów: Tarantino w kinie to wydarzenie samo w sobie; dramatyzm pierwszej sceny; i, last but not least....
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - 666gonzo666 - 21.09.2009 nie ma, muszę obejrzeć gorączkę sobotniej nocy
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - ewcia - 10.10.2009 właśnie oglądam epokę lodowcową 3. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Forge - 10.10.2009 A dziś Shrek 3 leciał. Też fajny
Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - lumberjack - 17.10.2009 Kłamca, kłamca z Carreyem. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Koleś - 07.11.2009 obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Thor - 07.11.2009 Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet Momentami nie trochę mniej lekkie, ale dobrze się ogląda. No i nie ma tam bradówpitów i innych kruzów. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - adi. - 08.11.2009 dogma. jesli ktos jest wystarczajaco pierdolniety8) Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Kilgore Trout - 08.11.2009 Cytat:Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet Książke czytałeś? Cytat:obejrzałem sobie ponownie postala. fajny klimacik. Próbowałem. Przerwałem w połowie albo nawet w 1/3 chyba. Okropne. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Thor - 08.11.2009 Kilgore Trout napisał(a):Książke czytałeś? Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam. Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - matimac - 09.11.2009 "To właśnie miłość" to idealny odmóżdżacz. Polecany do oglądania ze swoją drugą połówką.Naprawde bardzo przyjemny brytyjski Kino lekkie i przyjemne, czyli mniej ambitny film - Kilgore Trout - 09.11.2009 Cytat:Na razie jest okupowana przez ojca, jak skończy to przeczytam. Wciąga Chociaż jak obejrzałeś film to nie wiem... Generalnie cała trylogia daje rade, miałem trochę kłopotów na początku 2 tomu ale po 300 stronach się rozkręca
|