![]() |
|
Legal highs - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Pozostałe (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Legal highs (/showthread.php?tid=4146) |
Legal highs - Liberty - 27.05.2008 Mialem otworzyc taki temat, nawet mialem zaproponowac jakis temat rozmowy, ale moze sam sie potoczy (pozniej dopisze). Jestem mile zaskoczony potencjalem legalnych narkotykow. Mozna dostac substancje przypominajace dzialaniem zielsko, fuke, nawet mdma (slabo dostepne w polsce - doves), no i oczywisicie cala game psychodelikow. To raz, a dwa: otworzylem ten temat bo to naprawde dziala. Jestem po 2 lufach z bonga, tej "legalnej alternatywy" dla ziola (zreszta jednej z wielu). http://www.dopalacze.com/spice-gold-3g/produkt/76.html 2 lufy z bonia i wgniata mnie w fotel. Smak oczywiscie daje wiele do rzyczenia, ale bania jest praktycznie identyczna. Jak bym to zjaral nie wiedzac co to (pomijam zapach i smak) to bym sie nie polapal, ze to nie jest zielsko. Ba jestem poczesany jak malo kiedy. Jestem taki stooned, mashed ..., ze ledwo siedze. Mam gastro, suchara, morda mi sie wykrzywia w usmiechu, no i to uczucie zjarania, czuje kapletnie przygnieciony wielkim kamieniem. A objetosciowo jest ze 12 luf z grama. Te 3 gramy to w chooo palenia. Pixy tez podobno rewelka. Jak widac prohibicja gowno daje. ---- Ale jestem zjarany, w morde. :ogorek: ---- Jakims cudem pomylilem dzialy. Sorry, moze ktos przeniesz ze sztuki.... Troche zjarany jestem i ciezko mi sie pisalo (pisze drugie zdanie, a juz nie pamietam o co mi chodzilo w pierwszym), ale chyba jakos wyszlo. :-) Legal highs - FlauFly - 27.05.2008 Prawda jest taka, że łatwiej załatwić te nielegalne rzeczy, przynajmniej nastolatkom. Te rzeczy są na miejscu, a to trzeba jakoś egzotycznie zamawiać. Chyba, że masz jakieś inne doświadczenia w tej sprawie? EDIT No i wyjątkowo drogie w tym sklepie. Legal highs - Liberty - 27.05.2008 Nie no ziola sa tanie. Spice gold 3g - 75zl, a masz tam tyle palenia (pomijam kwestie, ze spice jest troche mocniejszy od zielska), co w osiedlowej 5 (albo i lepiej). Piguly: diablo - jedna starcza na ostra banie 6 - 8h, czyli na cala noc - 20zl. No specjalnie tanie to to nie jest w porownaniu z nielegalem. Z psychodelikow, to tylko salvia tanio wychodzi, kaktusy, muchomory, davesy (niby mdma) sa bardzo drogie, ale duzo osob pisze, ze lepsze od prawdziwego mdma. Mialem cos jeszcze napisac, ale zapomnialem. :d strasznie sie tym ujaralem, jak po 2 - 3 wiaderkach ziela. ----- Nie no mam podobne doswiadczenia (chyba, lol). A "to" idzie 2 dni, a za niedlugo 3 sklepy ruszaja w polsce, miedzy innymi we wroclawiu. Ciekawe jak sie to rozwienie. W anglii to tego pelno jest. ----- ![]() Mam jakas komedie wlaczona, bo do pisania posta jej nie wylaczylem tylko zminimalizowalem. :d I teraz tak pisze tutaj tego posta, a w tle mi jodluja jakies dzieci. ![]() ---- Wystarczy na necie popatrzec na opinie. Spice gold podbija polske. Bajkowa bania, jak po dobrym skunie i to jeszcze legalnie. ![]() ----- A teraz spice diamond wyszedl. Ulepszony gold i do tego troche mocniejszy. ![]() !!--------!! Dobra, przyznaje sie! Dopalacze to moj nowy biznes, nad ktorym tyle pracowalem. Ps. Fajne bonio sobie zmontowalem z butelki 1,5l, probowki stozkowej (wtf?!) i lufki. Do srodka woda, lud i pali sie jak marzenie. Legal highs - FlauFly - 27.05.2008 Cytat:Ciekawe jak sie to rozwienie. Jeszcze to nam zdelegalizują... A tak patrzę na to wszystko i myślę, że to jakiś żart, do tej pory widziałem tylko jakieś sklepy etnobotaniczne, najwyżej z kilkoma dobrymi produktami, a tu taka oferta... Trzeba się tym zająć jak widzę. Legal highs - Liberty - 27.05.2008 Nie no, to nie sa zarty. Przekonalem sie wlasnie na wlasnej skorze. Jaram ziele dosc czesto, jescze w sobote sie ujaralem, dzisiaj palilem golda i jestem tak zjarany jak dawno nie bylem. Mocna bania. Poczytajcie opinie na hyperreal, bardzo duzo topicow jest na temat legal highs i dopalaczy.com O delegalizacji poszczegolnych substancji z legal highs i o tym jak ta sytuacja wyglada na swiecie tez sie sporo przewijalo. ---- Osobiscie wiem, ze salvia to bardzo mocny (acz o unikalnym dzialaniu) psychodelik, jest w pelni legalny i dziala. Tak samo moge teraz potwierdzic te wszystkie pozytywne opinie o spice'ach. Faktycznie jest rewelka. Co do innych produktow, o ktorych opinie sa rownie dobre, to zaufam swoim zrodlom (heh ) i bede testowal kolejne produkty.
Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 Nie no wierzę, ale nie potrafię zrozumieć jakim cudem ja te informacje ominąłem. I do tego takie cudowne informacje. Dochodzi do tego co opisywał Jacek Dukaj w "Czarnych oceanach". Z powodu przeładowania rynku nowymi drugami walka rządów stanie się niemożliwa, a ten sektor kontroli społecznej najzwyczajniej w świecie runie. Szykuje się rewolucja... Cytat:Jakims cudem pomylilem dzialy. Sorry, moze ktos przeniesz ze sztuki.... Pasuje . To dział "kultura i sztuka".
Legal highs - Liberty - 28.05.2008 No ja zaobserwowalem pierwsze oznaki z rok temu (na seed.pl pojawily sie spicey). Dopalacze zaobserwowalem ponad pol roku temu, jak jeszcze zaczynali i malo co mieli na skladzie. Od tego czasu, na wszystkich forach o dragach przewijaja sie watki o legal highs, pojawilo sie pelno opinie i glosow zadowolenia. Dopalacze to profesjonalna firma i to cieszy. Jak napisalem im pytanie, czy nie moglbym dolaczyc jeszcze jednej pozycji do juz oplaconego zamowienia. To zaraz telefon, wszystko zalatwione, 2 dni i jest przesylka. Np. taki spice jest mieszanka kilku (kolo 10) róznych ziol. Delegalizacja takich specyfikow to powolny proces. Zreszta ile jest rc w psychodelikach. Wazka, doc, dob, doa, br. dragon fly, cala seria fenylo*... Co chwile cos nowego sie pojawia. I co z tego, ze meskalina jest nielegalna, jak mozna na necie kupic kaktusy bogate w meskaline? itd.... ----- Ide dopalic. Jeszcze z pol godziny temu mialem taka banie, ze az zalowalem wypalonej dawki, ale juz troche puszcza. --- Ps. Obczajcie anglojezyczne fora o tematyce legal highs i sklepy jakie tam dzialaja. U nich takie cos dziala juz na pelnych obrotach dobre pare lat. Legal highs - Avx - 28.05.2008 Bardzo ciekawy temat, fajnie, że go założyłeś, Liberty ![]() Takie inicjatywy to bardzo przyszłościowy biznes. Sam bym w legalne substancje psychoaktywne zainwestował, tylko niestety, nie mam odpowiednich środków. Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 Czekam jeszcze tylko czasów, kiedy bogatą ofertę psychedelików/drugów będę miał w każdym sklepie za rogiem... ![]() Nic, tylko się cieszyć i korzystać. Zaraz coś sobie wybiorę z oferty. Legal highs - Liberty - 28.05.2008 Otwieraja lokale w paru duzych miastach. Wlasciwie to jest to robione chyba na zasadzie wspolpracy. U mnie w miescie ma byc taki smart shop. ![]() Ps. Duzo tam jest bzdur w opisach typu "legalne lsd", ale wystarczy luknac w komentarze. Dobrze odzwierciedlaja prawdziwa wartosc produktu. Mam w domu jeszcze diablo, ktore podobno wyrywaja z butow, ale zostawiam na balety, bo niestety jest zjazd jak po fuce, czyli lipton i brak snu. Uroki bzp... http://www.dopalacze.com/diablo/produkt/509.html ![]() Ps. Ladnie mnie porobily te 2 lufki, ale na mnie to chyba jeszcze za malo, jedziem 3. HAha i najlepsze, ze tym mozna pomachac policjantowi przed oczyma i spokojnie, legalnie sie urobic.
Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 Cytat:Ps. Ladnie mnie porobily te 2 lufki, ale na mnie to chyba jeszcze za malo, jedziem 3. HAha i najlepsze, ze tym mozna pomachac policjantowi przed oczyma i spokojnie, legalnie sie urobic. Podsunąłeś mi dobrą myśl .Po wakacjach, planuję co tygodniowo jeździć do Wrocławia (z innego powodu) więc na pewno będę zahaczał o smart shop .PS Rany, tak się tym zachwyciłem, że dostałem na czysto bani jak po ostrym jaraniu. Legal highs - Marcinlet - 28.05.2008 A dlaczego ćpający marihuanę zawsze używają o niej takich określeń jak zioło, trawka, gandzia, marycha? Czemu nigdy nie powiecie marihuana? Legal highs - Thor - 28.05.2008 marihuana Legal highs - Liberty - 28.05.2008 A dlaczego do Stefana Dabrowicza mowie Stefi? Bo jest latwiej, szybciej i ladniej. Dlaczego cpajacy alkohol nie mowia alkohol etylowy, tylko alko? ----- Spalem jak dziecko, ale jest afterglow, czyli tak zwany kacyk, lekki bo lekki, ale po zielsku tego nie ma. Po 3 lufie juz bylo ostro, ale strasznie zmeczenie przygniotlo. W film mialem straszna wkrete, ale ciezko bylo sledzic fabule, pamiec krotkotrwala padla tak jak po porzadnym upalniu sie komedią. ![]() Body buzz jest wiekszy niz mind buzz. Niestety, ale podobno lepiej wywazone sa drozsze mieszanki - smoke (ktory jest reinkarnacja token xxx i czesze masakrycznie juz po paru buchach i jest nawet lekko "trippy") no i sence, ktory jest bardziej podobny od golda do zielska, krotsze dzialanie w stosunku do golda etc. No, ale to sa roznice kosmetyczne. Upalenie jest prawie identyczne do zielonego, po jakies godzinie dopiero zaczalem odczuwac roznice. Glownie ten potezny efekt stoned (albo stuned, wylecialo mi z glowy). W diamondzie w stosunku do golda, jest zwiekszona moc, szybszy onset no i brak afterglowu, banka slightly different. Dzisiaj chyba skrece gibona z mieszanki golda i spice, zobaczymy jak wyjdzie. Acha bo bym zapomnial, na poczatku dzialal mocno euforycznie i pobudzajaca, potem wgniotl mnie w fotel i tak juz siedzialem. Ktoras z drozszych mieszanek zdaje sie dziala tak caly czas, czyli jest bardziej socjalna... Podsumowywujac, polecam. Ps. Ponawiam prosbe o przeniesienie tego z "kultury i sztuki" do tematow spolecznych. Wie ktos, ktora osoba jest odpowiedzialna za dzialy "kultura i sztuka"? Puszcze jej pm'ke. Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 A tak luźno siedząc w temacie. Zna ktoś jakieś sposoby przygotowania bielunia dziędzierzawy? Legal highs - Liberty - 28.05.2008 Zrywasz kasztana i zjadasz 20 pestek na ten przyklad. Potem 3 dni spedzasz w szpitalu, gadajac do kranu. Sweet. Szukajac konkretnych informacji, polecam https://talk.hyperreal.info/. Natomiast bielunia odradzam, nigdy tego nie bralem i nigdy nie wezme. Ps. Tutaj o bieluniu https://talk.hyperreal.info/forum/188 Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 Spoko, tak się tylko zastanawiałem . Ale te stąd na pewno coś sobie zamówię w najbliższym czasie.
Legal highs - Kilgore Trout - 28.05.2008 Cytat:A tak luźno siedząc w temacie. Zna ktoś jakieś sposoby przygotowania bielunia dziędzierzawy? men, nie ruszaj tego jak chce sie naprawde przerazic to czytam trip-raporty bieluniowe. Niemniej podobno istnialy (istnieja?) kultury w ktorych bielun odgrywal wazna role. W sumie nie wiem nic konkretnego ale ich szamani musieli byc kompletnie oblakani
Legal highs - FlauFly - 28.05.2008 Słyszałem, że czarownicy i czarownice Europy (jak oni się zwali?) właśnie to wykorzystywali. Czyli właśnie Ci od nas . Zna ktoś jeszcze jakieś konkurencyjne oferty? Legal highs - Kilgore Trout - 28.05.2008 Cytat:Słyszałem, że czarownicy i czarownice Europy (jak oni się zwali?) właśnie to wykorzystywali. Czyli właśnie Ci od nas Cos takiego mogloby nawet troche tlumaczyc spoleczna paranoie zwiazana z wiedzmami. W afryce gdzies maja zwyczaj ponoc zapodawac dzieciom jakis silny deliriant (nie wiem konkretnie jaki) po czym puszczaja takie dziecko w wioske. Jesli wejdzie do jakiegos domu i bedzie sie tam dziwnie zachowywac to znaczy ze osoba do ktorej dom nalezy ma cos powaznego na sumieniu, morderstwo np, wiec sie ja bez pitolenia kęsim. Troche psychotyczny klimat tam musi panowac. Jest to tez strasznie dobry pomysl na naprawde mocny horror psychologiczny. |