![]() |
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Sprawy Forum (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Nasze publikacje (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum (/showthread.php?tid=5589) |
Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Bart - 22.06.2009 Przepraszam najmocniej! Przeniosłem tu część postów z wątku o najtrafniejszych cytatach, potem chciałem usunąć jeden z nich - i usunąłem cały wątek... Posty już nie wrócą, natomiast chciałbym wznowić wątek utworzony przez lumberjacka (szczęściem mam go w schowku): Temat z trafnymi wypowiedziami ulega deprecjacji pod wpływem zalewu cytatów - śmiesznych popierdółek, a chyba chodzi o to, by tam znajdowały się najciekawsze myśli. Proszę, by zapodawać tutaj wypowiedzi śmieszne, poprawiające humor, rozweselające etc. Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Dreilinden - 22.06.2009 Cytat:Przepraszam najmocniej! Przeniosłem tu część postów z wątku o najtrafniejszych cytatach, potem chciałem usunąć jeden z nich - i usunąłem cały wątek... Posty już nie wrócą, natomiast chciałbym wznowić wątek utworzony przez lumberjacka (szczęściem mam go w schowku):Uśmiałem się. ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Bart - 22.06.2009 Zatem dobrze się wątek zaczyna ![]() ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - aktyn - 22.06.2009 E tam Bart, przepraszasz od razu ![]() ![]() Bart napisał(a):Zatem dobrze się wątek zaczyna Bóg się nie myli . Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Sagittarius - 24.06.2009 Jak zawsze niezawodny, nasz mesjasz Hadrian: Cytat:Wszechświat powstał z nicości, ale nicość to nic i zarazem nie nic, zarazem nicość to wszystko, ale 0 to jednak nie jest nic i jest nic, nicość z nicości itd itp itd. ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Hadrian - 24.06.2009 Sagittarius napisał(a):Jak zawsze niezawodny, nasz mesjasz Hadrian Pomyliłeś mnie z sobą mesjaszu? ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Keyser Söze - 24.06.2009 Cytat:Wszechświat powstał z nicości, ale nicość to nic i zarazem nie nic, zarazem nicość to wszystko, ale 0 to jednak nie jest nic i jest nic, nicość z nicości itd itp itd.Kogoś mi to przypomina... Bojachce... Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - idiota - 24.06.2009 Hastur napisał(a):Bojachce...niezapomniany wicher i jego chora spontaniczność... Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Keyser Söze - 24.06.2009 Nota bene parę pierwszych stron tego wątku można by spokojnie zapełnić cytatami Wichra... Cytat:jestem w fikcji realnej,w fikcji takiej,w realności fałszywej,fałszywość to fikcja,fałszywość to to,tak jest,fałszywość to prawda,tak jest ,czyli nie jest zła Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Bóg - 25.06.2009 aztec napisał(a):Ten Pilaster to biedny człowiek, :-) Sprawiło, że się może nie śmiałem, ale uśmiechnąłem a to chyba też się liczy. Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - idiota - 26.06.2009 nasz niezastąpiony bełkot ,mr H: Cytat:Jeden z drugim pisze o teorii nieskończonej gęstości, co oznacza ni mniej, ni więcej jak wszechmoc gęstości.mnie to się skojarzyło z Boskim Zatwardzeniem Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Forge - 26.06.2009 idiota napisał(a):no właśnie. ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Wilk - 27.06.2009 Hadrian napisał(a):Ja uważam, że to ty jesteś popierdolony i co z tego? Nie mam do Ciebie pretensji, że jesteś. To się nazywa tolerancja - nie mam do ciebie pretensji o to ze jesteś popierdolony. Uśmiałem się z tego. Hadrian ma poczucie humoru ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Dreilinden - 29.06.2009 seth666 napisał(a):nie nazwałbym tego cudami ale degeneracją i degrengoladą:lol2: społeczeństwo feministek i pedałów, dzieci kapujących na własnych rodziców itd Aż w końcu bajka się skończy gdy zajebią ich wszystkich muzułmanie :lol2:Nie wiem dlaczego, ale śmiałem się jak głupi, gdy zobaczyłem tę wzmiankę o muzułmanach. ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - xjasiux - 30.06.2009 demon napisał(a):Bierzmowanie jest zajebiste! Bierzmowanie urywa dupę! Jak dla mnie moc, ale mam wypaczone poczucie humoru ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Hadrian - 30.06.2009 lumberjack napisał(a):Niestety powoli zaczynam już łysieć. A tylko 24 lata mam. Wniosek - Boga nie ma. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Bloo - 01.07.2009 Odnośnie zakazu kontaktu muzułmanek z obcymi mężczyznami: OverHit napisał(a):Jak zostawisz kiełbasę bez opakowania na ulicy i pies ją zje, to będzie wina psa czy braku opakowania? Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - FlauFly - 01.07.2009 Z tego co zauważyłem muzułmanie często używają tej metafory w tym kontekście. Podobnie jak katolicy "lizanie lizaka przez szybę" w kontekście wiadomym. Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - Seth - 01.07.2009 FlauFly napisał(a):Z tego co zauważyłem muzułmanie często używają tej metafory w tym kontekście.nieczyste myśli? ![]() Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum - FlauFly - 01.07.2009 No, chodzi o prezerwatywy generalnie... |