![]() |
|
PiS bliżej ludzi :] - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Polityka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: PiS bliżej ludzi :] (/showthread.php?tid=732) Strony:
1
2
|
PiS bliżej ludzi :] - Bart - 03.08.2006 Idąc parę dni temu poznańską ulicą nieomal umarłem w wyniku zakrztuszenia się. Otóż ujrzałem billboard, na nim młodzieńca ze słuchawkami i podpisem: "Obywatel IV RP". Myślę: "Ki diabeł? Prowokacja?". A w rogu logo PiS i adres: http://www.blizejludzi.pl. PiS odmienia wizerunek! Żenada... Kogo oni chcą zrobić w konia? A na Joemonster niezła akcja - zajrzyjcie na stronę główną :] PiS bliżej ludzi :] - Antychryst - 03.08.2006 Buehehehehe :lol2: Bliżej portfeli chyba...
PiS bliżej ludzi :] - kkap - 03.08.2006 Bart... to jest kampania. Te oszołomy będą sie w różny sposób forsować. Te same obietnice co rok temu... Tylko że teraz Polacy powinni się nauczyć na błędach. A sondaże pokazują co innego. Po roku rządzenia PiS jest dla mnie skreślony, a Kaczyński Jarek powinien siedzieć za oszustwo. Tak oszukał wyborców w wyborach prezydenckich mówiąc, że jeśli jego brat wygra wybory to nie będzie premierem. No faktycznie... a teraz to co? Chyba duch święty stoi na czele rządu. ŻAL ŻAL ŻAL i jeszcze raz żal. A tak w ogóle to jutro spadam za Odre zobaczyć jak sie żyje w normalnym kraju więc troche nie tu nie będzie
PiS bliżej ludzi :] - xjasiux - 03.08.2006 Gdzie mam wpłacić pieniądze? :lol2: Myslicie że taki bilboard możnabyłoby wystawić? Ofkoz bez tego podpiu PIS? Samo hasło obywatel IV RP wszystkim by się kojażyło...
PiS bliżej ludzi :] - Kilgore Trout - 03.08.2006 Czy uważasz, że rząd premiera Jarosława Kaczyńskiego będzie dobrze realizował zadanie naprawy Rzeczypospolitej? 66% Tak 34% Nie Głosów ogółem: 666 Beka generalnie. Polska ludowa pelna geba
PiS bliżej ludzi :] - adam81w - 03.08.2006 mieszkam w 3 i oby tak pozostalo . biorac pod uwage poroniony projekt konstytucji Kaczej rp . nie podobaja mi sie te plakaty i to ze zaczeli kampanie wczesniej niz moga ale widac moga i dwa maja na to kase . moze z radia :evil: III RP jest ok , IV to szambo PiS bliżej ludzi :] - xqv - 04.08.2006 Swoją dorgą z tymi plakatami PiS miał niezły pomysł, żeby przyśpieszyć sobie kampanie wyborczą przed wyborami samorządowymi Ale czego innego się można spodziewać po naszej kochanej partii rządzącej :? To już chyba nie pierwszy raz :lol2:
PiS bliżej ludzi :] - kokkai - 04.08.2006 Bart, e, zaraz w konia zrobić, taka strona, a jakie fajne komedie na tej stronie, filmiki humorystyczne, obejrzeć można, ech, czekam z utęsknieniem na podbną, autorską stronę Samoobrony, Lepper jest jeszcze bardziej medialny, gwiazdor po prostu
PiS bliżej ludzi :] - Jaskier - 04.08.2006 U nas w Braniewie byl kiedys Lepper i robil jakis wiec czy cos takiego. Ale zamiast wiecować zaczął sie kłocic z jakims pijakiem,a potem wszyscy sie rozeszli :] PiS bliżej ludzi :] - Skywalker - 04.08.2006 Jaskier napisał(a):U nas w Braniewie byl kiedys Lepper i robil jakis wiec czy cos takiego. Ale zamiast wiecować zaczął sie kłocic z jakims pijakiem,a potem wszyscy sie rozeszli :] Znalazł swój swego . U mnie też kiedyś był Lepper ale nie z oficjalną wizytą a tylko przeszedł się po rynku coś tam pogadał z ludźmi i pojechał.
PiS bliżej ludzi :] - Toto - 04.08.2006 xjasiux napisał(a):Gdzie mam wpłacić pieniądze? :lol2: Myslicie że taki bilboard możnabyłoby wystawić? Ofkoz bez tego podpiu PIS? Samo hasło obywatel IV RP wszystkim by się kojażyło... :P Joemonster robi zbiorke na ten billboard. JoeMonster napisał(a):Pomysł z wykupieniem billboardu to szalony pomysł bo jeszcze takich akcji nie robilismy - to miał być żart, ale swoimi komentarzami sprawiliście, że jednak wcielimy to w życie. Ale beda jaja jak to zawisnie gdzies w Warszawie, choc w zasadzie gdziekolwiek to zawisnie, to bedzie ubaw :] PiS bliżej ludzi :] - Bezbożnik - 04.08.2006 Ja, jako szary zjadacz chleba, nie wypowiadając się na tematy polityczne mogę powiedzieć, że nie zmieniło się moje życie w żaden sposób niż za SLD, więc po co mam narzekać na PiS? PiS bliżej ludzi :] - Spairatox - 04.08.2006 Bo Hitler też doszedł do władzy w demokratycznych wyborach i szary zjadacz chleba też nie widział znaczącej różnicy? PiS bliżej ludzi :] - Dany - 04.08.2006 Bart napisał(a):ujrzałem billboard, na nim młodzieńca ze słuchawkami i podpisem: "Obywatel IV RP".Ja tam nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś z młodzierzy popierał PiS i wątpie czy ta kampania to zmieni
PiS bliżej ludzi :] - Athei Overlord - 04.08.2006 Hehehe, wspaniay bedzie ten billboard ![]() Jak swiat swiatem, zaden pisowiec nie bedzie mi bratem :evil: PiS bliżej ludzi :] - MichaĹ B. - 04.08.2006 Kaczyńscy wiedzą, że młodzi ludzie go nie popierają. Szukają głosów u prostych ludzi ze wsi. Wykorzystują ich naiwnośc i tyle. Typowi populiści PiS bliżej ludzi :] - pieprzona_lumpenliberałka - 04.08.2006 Buahahah! Śmiało, niech ci obywatele z flashowego topa na stronie PiS-u pokażą swoje twarze, z chęcią bym je zobaczyła :] PiS bliżej ludzi :] - heninsyn - 08.08.2006 :wink: ... i " Cała Polska buduje swój PiC " " Wojciech W. rolnik z pomorza - 369 % PiC`u " - zbliżenie na Wojciecha lodówkę - ONA Pełna, zbliżenie na Wojciechową żonę - ONA w 6 ciąży, promienieje , zbliżenie kolejne na Wojciechowego najstarszego synka Romusia - a ON z orderem na małym mundurku, nowy Paszka dostał go za donos,iż Dziadunio należał do KPP !!! PiS bliżej ludzi :] - mikkolak - 08.08.2006 Wszystko co na tym świecie uchodzi za dobre, to efekt działania Prawa i Sprawiedliwości. To oczywiste. Problem polega na tym, że nie wszystko, co powszechnie uchodzi za dobre, jest dobre. :twisted: PiS bliżej ludzi :] - Niepoprawna - 09.08.2006 Nie cieszcie się tak szybko... Tak się złożyło, że chodzę do 'najlepszej szkoły w Poznaniu' i żyć się nie chce, jak widzę podobną scenkę: Koleś na lekcji WoSu (dla niewtajemniczonych w arkana polskiej edukacji: Wiedza o społeczeństwie) dostał za zadanie zaprezentować program partii lewicowej, a w czasie jego prezentacji małe kaczorki zezowały w niego jak bazyliszki, czekając tylko na pole do popisu w debacie. Oczywiście posługując się hasełkami z ulubionego słowniczka kościoła kat., na zdrowy rozum przegrali debatę, co nie przeszkodziło im szydzić z 'bezmózgich popaprańców'. |