![]() |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Piłka nożna - kącik bukmacherski (/showthread.php?tid=8192) |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 18.06.2012 Ale siadło typowanie po meczu Polaków ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 18.06.2012 Cieszy mnie zwycięstwo Portugalii, bo teraz po porażce Polaków to im kibicuję. Oby pojechali pepików jak najwyżej. ![]() Chorwacja-Hiszpania 1:3 Włochy-Irlandia 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 18.06.2012 A ja postawię przekornie 2:1 dla Chorwacji. Nie cierpię hiszpańskiej piłki. No i 2:0 dla Włochów. Nie dadzą rady Irlandczycy, mimo że chyba każdy by chciał aby dali ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 18.06.2012 Jester napisał(a):A ja postawię przekornie 2:1 dla Chorwacji. Nie cierpię hiszpańskiej piłki. O, to ja prawie identycznie stawiam. Z tym, że 2:1 dla Włochów. Również nie lubię w ogóle graczy z Płw. Iberyjskiego i chciałbym żeby wygrała Irlandia ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 18.06.2012 CRO-SPA 1:1 ITA-IRL 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 18.06.2012 Hiszpania-Chorwacja 2-1 Włochy-Irlandia 2-0 Chciałbym, żeby było inaczej no ale cóż... od przedwczoraj typuję już tylko rozumem. Ogólnie kibicuję od teraz dalej Polakom, czyli w tym przypadku reprezentacji Niemiec ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 18.06.2012 Chorwacja-Hiszpania 2:2 Włochy-Irlandia 2:1 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 18.06.2012 Chorwacja-Hiszpania 0:2 Włochy-Irlandia 3:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Hans Żydenstein - 18.06.2012 Chorwacja-Hiszpania 2:2 Włochy-Irlandia 1:2 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Nonkonformista - 18.06.2012 Lust napisał(a):Chorwacja-Hiszpania 2:2Widzę, że też nie lubisz włoskiego futbolu. ![]() Chorwacja-Hiszpania 2:1 Włochy-Irlandia 0:1. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Hans Żydenstein - 18.06.2012 nonkonformista napisał(a):Widzę, że też nie lubisz włoskiego futbolu.Nie... ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 18.06.2012 Zły jestem. Chorwaci powinni wygrać ten mecz. Grając w ten sposób, to Hiszpania na pewno tytułu nie obroni. Przynajmniej drugi mecz wytypowałem dobrze ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - NotInPortland - 18.06.2012 Dobrze, że Chorwaci nie doprowadzili do remisu 1:1 bo wtedy już w ogóle nie byłoby wiadomo kto wychodzi z grupy i dlaczego. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Hans Żydenstein - 18.06.2012 kurde, szkoda mi Chorwatów ;D Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 18.06.2012 NotInPortland napisał(a):Dobrze, że Chorwaci nie doprowadzili do remisu 1:1 bo wtedy już w ogóle nie byłoby wiadomo kto wychodzi z grupy i dlaczego. Tutaj są warunki wyjścia z grupy. Skopiowane z artykułu z wp.pl Cytat:Z każdej grupy do ćwierćfinałów awansują po dwie drużyny, a ranking w tabeli ustala się na podstawie szeregu kryteriów. Piłka nożna - kącik bukmacherski - NotInPortland - 18.06.2012 Skywalker napisał(a):Tutaj są warunki wyjścia z grupy. Skopiowane z artykułu z wp.plCzyli mała tabelka nic by nie rozstrzygnęła i trzeba by brać pod uwagę bilans bramek ze wszystkich trzech spotkań (Hiszpania pierwsza) oraz liczbę strzelonych w nich bramek (Chorwacja druga, Włochy trzecie). W tym przypadku liczba strzelonych bramek we wszystkich spotkaniach byłaby już ostatnim kryterium przed współczynnikiem UEFA. Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 18.06.2012 Hehe, pierwszy raz wygrałem i to od razu oba typowania ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie to szkoda mi Chorwatów, naprawdę, wierzyłem do końca, że są w stanie strzelić bramkę i wygrać. Wstydu jednak na pewno swojemu krajowi nie przynieśli, brawa za waleczność i walkę do końca. Irkom zaś można pogratulować kibiców ![]() Jutrzejsze typy Ukraina-Anglia 0-1 Szwecja-Francja 1-2 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 19.06.2012 SWE-FRA 1:1 UKR-ENG 0:2 Wierzę, że Szwecja zdobędzie choć jeden punkt... Co się z nimi stało? Zawsze byli moimi ulubieńcami (nie mam pojęcia dlaczego). Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 19.06.2012 kkap napisał(a):Drugie ex aequo z Palmerem i JesteremA ja to co? :p Anglia-Ukraina 2:1 Francja-Szwecja 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 19.06.2012 Palmer Eldritch napisał(a):Wierzę, że Szwecja zdobędzie choć jeden punkt... Co się z nimi stało? Zawsze byli moimi ulubieńcami (nie mam pojęcia dlaczego). Jak to co się z nimi stało? To zawsze był przeciętny zespół. A na tym Euro jeszcze bazuje tylko i wyłącznie na Ibra. Ukraina - Anglia 0:1 Francja - Szwecja 2:1 |