Forum Ateista.pl
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wersja do druku

+- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl)
+-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Piłka nożna - kącik bukmacherski (/showthread.php?tid=8192)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 19.06.2012

exodim napisał(a):Jak to co się z nimi stało? To zawsze był przeciętny zespół. A na tym Euro jeszcze bazuje tylko i wyłącznie na Ibra.
Oni niemal zawsze tak mieli, że ich zespół musiał ciągnąć jeden, maks dwóch bardzo dobrych zawodników. Tak było kiedyś z Larssonem i Ljungbergiem.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 20.06.2012

CZE-POR 0:2
GER-GRE 2:0
SPA-FRA 2:0
ENG-ITA 0:1

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 23.06.2012

Włochy-Anglia 2:1
W dzisiejszym meczu Francja coś tam próbowała w drugiej połowie zdziałać, ale przy niemal całkowitym braku strzałów na bramkę to musiało skończyć się przegraną.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 23.06.2012

Sajid napisał(a):W dzisiejszym meczu Francja coś tam próbowała w drugiej połowie zdziałać, ale przy niemal całkowitym braku strzałów na bramkę to musiało skończyć się przegraną.

E, Hiszpanie akurat też za często nie strzelali. Chyba oprócz tego karnego tylko raz piłka leciała w światło bramki Llorisa (de facto ze wcześniejszej sytuacji Pedro).

Hiszpanie zagrali przeciętnie. Bez emocji, bez nuty finezji, bez długich podań, bez piłkarskiej ekstrawagancji, ale za to sprawnie i efektywnie.

A Francuzi? No cóż. Podobnie jak Hiszpanie, tylko niesprawnie i nieefektywnie. Do tego zawiódł chyba geniusz taktyczny Blanca, który wrzucił zawodników za późno i zbyt ofensywnie. Weszło 2 napastników za pomocnika i obrońcę, ale nie było jak rozegrać piłki w środku pola, długie podania natomiast upadały wprost na głowy wysokich Hiszpanów (na skrzydle Ribery'ego był akurat najwyższy zawodnik meczu - Pique).

No i gratuluję Palmerowi, bo widzę, że dobrze obstawił dzisiejszy wynik meczu.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 24.06.2012

exodim napisał(a):E, Hiszpanie akurat też za często nie strzelali. Chyba oprócz tego karnego tylko raz piłka leciała w światło bramki Llorisa (de facto ze wcześniejszej sytuacji Pedro).
Racja, ale to Francja przez większą część meczu była na pozycji, która nie dawała im awansu do półfinału, więc naturalnie to oni mieli więcej do zrobienia.

Nie było widać zupełnie współpracy pomiędzy Benzemą a Riberym. Tego pierwszego to w zasadzie okresami wogóle nie było. A ten jego jeden strzał z dystansu (nie ten z rzutu wolnego)...bez komentarza. Dziwne, bo poza reprezentacją gra ciekawie i nieźle.

Dobry mecz Koscielnego, Llorisa i Clichy. Chyba najlepiej zaprezentowali się w tej drużynie. Ribery też wykonywał dużo pracy, ale co z tego skoro bez jakiegokolwiek rezultatu w postaci choćby dobrych sytuacji bramkowych? Ten zespół od wielu lat ma w szeregach bardzo dobrych zawodników, ale jako reprezentacja grają nie na takim poziomie jakiego można by było oczekiwać patrząc na skład.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 24.06.2012

Ehhh... mnie już pozostaje tylko nadzieja, że Niemcy rozjadą tych zjebanych Hiszpanów w finale. Nienawidzę ich futbolu i kibicuję każdemu kto ich wyjebie ale mam wrażenie, że tylko Niemcy mogą to teraz uczynić. Najwyższy czas.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 24.06.2012

Anglia-Włochy 3:1

Ja stawiam na awans Włochów. Chociaż sercem za Anglią.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 24.06.2012

kkap napisał(a):Ja stawiam na awans Włochów. Chociaż sercem za Anglią.

Ja podobnie. Jak wyżej napisałem; 2:1 dla Włochów, ewentualnie remis i w dogrywce Włosi strzelą "złotego gola" (rzecz jasna nie chodzi mi o tego złotego gola sprzed zmiany zasad dogrywki, ale zwyczajnie jednego gola, na który Anglicy już nie odpowiedzą).

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 24.06.2012

A ja utrzymuję swoje 1:0 dla Italii. Mam nadzieję, że Balotelli pogrąży Anglików. Język

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 24.06.2012

Palmer Eldritch napisał(a):A ja utrzymuję swoje 1:0 dla Italii. Mam nadzieję, że Balotelli pogrąży Anglików. Język
Wolałbym, żeby to był jakiś stary wyjadacz np. Pirlo. Oczko Balotelli to taki pyskacz trochę.

Piłka nożna - kącik bukmacherski - NotInPortland - 24.06.2012

Anglia-Włochy 1:0

Sajid napisał(a):Wolałbym, żeby to był jakiś stary wyjadacz np. Pirlo. Oczko Balotelli to taki pyskacz trochę.

I za to go lubię. Też byłem taki głupi do, mniej więcej, 25. roku życia. Kto wie, może nadal taki jestem? Uśmiech

Balotelli nie tyle, że jest głupi, tylko, że słabo gra. W jednym meczu najpierw stworzył sobie 100% sytuację, tylko po to żeby jej nie wykorzystać w najgorszy z możliwych sposobów (dał sobie odebrać piłkę wracającemu obrońcy). Tak się nie zachowuje klasowy zawodnik.

Palmer Eldritch napisał(a):I za to go lubię. Też byłem taki głupi do, mniej więcej, 25. roku życia. Kto wie, może nadal taki jestem? Uśmiech

Nie oszukuj się Język Jesteś trochę mądrzejszy ode mnie Oczko

Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 24.06.2012

I w pizdu. Nie będzie takiego półfinału za który trzymałem kciuki. Ale w sumie w trakcie meczu Anglicy i tak głównie się bronili.

Ja stawiam, że powtórka finału sprzed 4 lat. Ale inny zwycięzca Uśmiech

Lescott zatrzymał "mojego" Balotellego. Język Ale i tak wygrali lepsi.

Anglicy zjebali te karne. Ale, rzeczywiście, wygrali lepsi.

Niemcy - Włochy 2:0

Hiszpania - Portugalia 2:1

finał

Niemcy - Hiszpania 1:0

Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 16.10.2012

Panowie, może pokusimy się o jakieś typy na dzisiaj Oczko ?

Ja się obawiam, że Anglia wygra, ale liczę, że jakimś cudem zremisujemy - stawiam 1:1

Chociaż szalałbym ze szczęścia jakbyśmy wygrali - na otuchę Ajrisz Uśmiech Od rana sobie nucę Oczko