![]() |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Piłka nożna - kącik bukmacherski (/showthread.php?tid=8192) |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 08.06.2012 Defetyści... ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 08.06.2012 Przegramy 1:0, chyba, że sędzia pomoże. ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 08.06.2012 Przegrałeś Ty defetysto. ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Tronik - 08.06.2012 Jakis dziwny ten mecz Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 08.06.2012 Trochę przesadzona ta kartka chyba była. Faul to tam raczej był, ale nie na kartkę od razu. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Rojza Genendel - 08.06.2012 Dawno nie widziałam tylu zmarnowanych okazji ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 08.06.2012 Ten gol Greków mnie załamał.:| Ech... Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 08.06.2012 Gdyby Perquis tak nie przestrzelił w I połowie. :| Piłka nożna - kącik bukmacherski - piotr35 - 08.06.2012 exodim napisał(a):Teraz drużyna Grecji, bez Rehagela (za to z przeciętnym Santosem) to piłkarskie szambo I znowu straciliśmy szanse na wygrana, bo znowu zwyciężyła exodimowa mentalność, ze z takim szambem to można wygrać na stojąco. Nic się nie nauczyliśmy,a "przeciętny" Santos w 21 meczach zaliczył tylko jedna porażkę. Czy zawsze musimy być tak durni? Dlaczego? Cholernie szczęśliwy remis. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 08.06.2012 Jest w ogóle szansa na wyjście z grupy jeszcze? Bo z Rosją raczej nie mamy szans wygrać, ale jeśli wygramy z Czechami, a ruscy wygrają wszystko, to chyba jest opcja? Ogólnie w drugiej połowie gra się naszym kompletnie załamała, jeszcze w ostatnich pięciu minutach próbowali coś zdziałać. No i dlaczego nie było zmian ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Yeyckoo - 08.06.2012 mecz był bardziej widowiskiem sensacyjny, na pewno nie piłkarskim rarytasem. myszołowy przez kwadrans zagrali dobrą drużynę z finałem w postaci bramki, potem już było jak zwykle, bałagan, zmęczenie, brak koncepcji. grecy dali przykład ducha walki do końca. gdyby nie ich bramkowe akcje i decyzje sędziów, to po 17 minucie mecz wygladałby jak do końca I poł. - marna kopanka, wywrotki, nuda. a smaczki przynajmniej ten bajzel udramatyzowały. Piłka nożna - kącik bukmacherski - NotInPortland - 08.06.2012 NotInPortland rządzi ![]() NotInPortland napisał(a):Polska - Grecja 1:1 Piłka nożna - kącik bukmacherski - PTRqwerty - 08.06.2012 Jester napisał(a):Jest w ogóle szansa na wyjście z grupy jeszcze? Bo z Rosją raczej nie mamy szans wygrać, ale jeśli wygramy z Czechami, a ruscy wygrają wszystko, to chyba jest opcja? Raczej dlaczego oni tracą ducha. Ja tego nie rozumiem do końca. To jest główny problem dla którego polskie zespoły dają ciała. Oni w pewnym momencie przestają w siebie wierzyć, bo mają zaniżoną samoocenę. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Sofeicz - 08.06.2012 NotInPortland napisał(a):NotInPortland rządziCzy Ty przypadkiem nie byłeś w poprzednim wcieleniu ośmiornicą?:lol2: Piłka nożna - kącik bukmacherski - Grim - 08.06.2012 Yeyckoo napisał(a):grecy dali przykład ducha walki do końca. Dali przykład czego? Wykładali się przy byle pierdołowatych akcjach, co najlepiej widać było w polu karnym, gdzie po główce grek najpierw stanął, a po sekundzie (bo nic się nie działo) upadł trzymając się za czoło. Dziady grały na czas i podkładały się do fauli. Co nie znaczy, że nasi grali nieskazitelnie, sytuacji było trochę, tyle że w drugiej połowie najpierw za dużo pewności siebie, a potem lekka panika i próbowanie "na chama". Ale tak jak wcześniej pisałem, to mecz Czechy-Rosja był ciekawszy, ja liczyłem na 3:0 dla Rosji, ale 4:1 też mnie zadowala ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Inky - 09.06.2012 Ten wynik dla Rosji byłby dobry, gdybyśmy następny mecz grali z w ten sposób zdemoralizowanymi Czechami :>. Będziemy natomiast grać z podbudowanymi Rosjanami ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 09.06.2012 Rojza Genendel napisał(a):Dawno nie widziałam tylu zmarnowanych okazji Czyli nigdy nie oglądasz meczy ![]() A po meczu Rosjan z Czechami pogratulowałem osobiście kibicom z Ryzania. Ogólnie to Wrocławiania bardzo głośno kibicowali Czechom. Chyba byłem w miejszości. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 09.06.2012 Sędzia był nam przychylny. Mój brat słusznie rzekł, że pierwszą połowę wygrali nasi piłkarze, a drugą przegrał Smuda, bo kazał zawodnikom "dowieźć" wynik do końca, zamiast Greków dobić. Ale i tak chwała mu za ten remis, bo byłem pewien, że przegramy. Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 09.06.2012 kkap napisał(a):Dobra, tam kochani, nie pierdolta tylko pijta pod mecz Byłoby tak, gdyby nie idiotycznie spierdolona druga połowa. Mieliśmy ich na łyżeczce. Chwała Tytoniowi, że nie przejebaliśmy. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 09.06.2012 kkap napisał(a):Chwała Tytoniowi, że nie przejebaliśmy. Tytoń, Tytoń! ![]() |