![]() |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Piłka nożna - kącik bukmacherski (/showthread.php?tid=8192) |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 10.06.2012 Ja zaś obstawiam remis. Jutro dodam odpowiednią rubrykę w pierwszym poście. Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 10.06.2012 Jesteś konformistą. Sorry, ale normalniejszych gejów już poznałem. BTW. odpowiedziałeś sobie na to pytanie? Piłka nożna - kącik bukmacherski - Nonkonformista - 10.06.2012 kkap napisał(a):Jesteś konformistą. Sorry, ale normalniejszych gejów już poznałem.Normalniejszych w jakim sensie, bo za bardzo nie rozumiem? I dlaczego uważasz mnie za konformistę? I co to znaczy być normalnym, normalniejszym, czy najbardziej normalnym? Jeśli byłbym 'normalniejszy', to nie mógłbym być nonkonformistą, bo ta 'normalność' temu nonkonformizmowi przeszkadza. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 10.06.2012 Ooo, wczoraj przegapiłem typowanie. No to na dziś tak: Hiszpania - Włochy 2:0 (ale możliwe że będzie bardziej dotkliwy pogrom) Irlandia - Chorwacja 1:2 A gdyby jednak Irlandczycy wygrali to w Poznaniu jutro wyschłaby ostatnia kałuża piwa. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wychuchol - 10.06.2012 nonkonformista napisał(a):Normalniejszych w jakim sensie, bo za bardzo nie rozumiem?Jesteś zwyczajnie wyznawcą dominującej dziś ideologii politycznej poprawności, co z nonkonformizmem się raczej słabo rymuje. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Grim - 10.06.2012 Hiszpania-Włochy 1(albo 2)-0 Hiszpanii nie lubię, ale oni będą górą w tym meczu. Irlandia-Chorwacja 1-2 ale pewnie będzie 1-0 dla Irlandii. Ogólnie jedyny mecz, gdzie zwycięstwo danego zespołu było od początku pewne, to Rosja-Czechy, w każdym innym wynik był niepewny prawie do końca, takie przynajmniej moje zdanie, po zobaczeniu zwycięstwa Duńczyków, na których mało kto liczył. Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 10.06.2012 Dobra. Gówno trafiam to trza zmienić taktykę psychiczną. Hiszpania-Włochy 0-1 Irlandia-Chorwacja 2-0 (wierzę w Irlandię) Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 10.06.2012 2:0 dla Hiszpanii Irlandia-Chorwacja remis, stawiam na bezbramkowy. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Głupi Jaś - 10.06.2012 Hiszpania-Włochy 0:0/ Irlandia-Chorwacja 0:1 Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 10.06.2012 Jeśli chodzi o drugi mecz to liczę na zwycięstwo Irlandii 1:0 (miło wspominam wakacje na Zielonej Wyspie i drugie po Polkach pod względem uroku Irlandki ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 10.06.2012 SPA-ITA 0:1 IRL-CRO 0:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 10.06.2012 exodim napisał(a):drugie po Polkach pod względem uroku Irlandki Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 10.06.2012 Skywalker napisał(a):Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali A w finale grałaby chyba Polska z Rosją. ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 10.06.2012 Palmer Eldritch napisał(a):A w finale grałaby chyba Polska z Rosją. Nie inaczej ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - As Sa'iqa - 10.06.2012 To ja dla równowagi dam 1:0 dla Włochów ![]() Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 10.06.2012 Skywalker napisał(a):Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali No ja mam zdecydowanie odmienne zdanie (poznałem Irlandki i Chorwatki). Pierwsze typowanie wygrywam ja (hurra!) ![]() edit: co do typowania nr 2, najbliżej byli Grim i Skywalker - Irlandia przegrała z Chorwacją 1:3 - jednak nie przewidzieli poprawnego stosunku bramkowego (jak np. Skywalker w meczu Czechy-Rosja), więc formalnie nie wygrywają. Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 11.06.2012 Przypominam, że dzisiaj mecze: I Francja - Anglia II Ukraina - Szwecja Moje typy: I 2:2 II 1:3 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 11.06.2012 To ja obstawiam: 2:1 dla Anglii 1:0 dla Ukrainy Piłka nożna - kącik bukmacherski - Grim - 11.06.2012 Anglia - Francja 0-0 albo 0-1 Ukraina - Szwecja 1-3 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 11.06.2012 Nie wiem Grimie jak można się łudzić że Francja wygra ![]() Ale Anglicy skopią dziś dupska Francji 3:1 Ukraina skromnie wygra ze Szecją 1:0 albo będzie bezbramkowy remis. |