Piłka nożna - kącik bukmacherski - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Tematy społeczne (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wydarzenia i przegląd prasy (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Piłka nożna - kącik bukmacherski (/showthread.php?tid=8192) |
Piłka nożna - kącik bukmacherski - Nonkonformista - 14.06.2012 Chorwacja-Włochy 3:1 Hiszpania-Irlandia 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 14.06.2012 kkap napisał(a):I wtedy w końcu pomścimy rozbiory i wrzesień '39 Haha. Sorry, ale Niemcy nas rozgromią do jaja. Lahm to imho najlepszy defensor na turnieju (+do tego geniusz w rozegraniu, w ogóle jest to do tej pory jeden z najlepszych piłkarzy na tych mistrzostwach), a my na ataku mamy tylko Lewandowskiego, który sam nic nie może zdziałać przeciwko niemieckiej machinie. Módlmy się lepiej żeby Grecja wygrała z Rosją, a my pokonali Czechów z 2 albo 3:0. Trafiając na Portugalię czy Danię mamy sporą szansę na półfinał. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Argen - 14.06.2012 Włochy-Chorwacja 2:1 Hiszpania:Irlandia 4:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Palmer - 14.06.2012 ITA-CRO 1:0 SPA-IRL 2:1 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 14.06.2012 Włochy-Chorwacja 2:1 Hiszpania-Irlandia 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Nonkonformista - 14.06.2012 Widzę, że większość obstawia tu zwycięstwo Włochów. Wy naprawdę lubicie włoski futbol? Włochy dostaną w dupala i raz na zawsze skończą z catenaccio. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 14.06.2012 Włoski futbol, a raczej włoska Serie A jeszcze kilka lat temu była naprawdę niezła (wcześniej wręcz rewelacyjna). Szkoda mi trochę tego, że nie ma już czasów świetnego Juventusu, Milanu, Interu lub też czasów gdy dobry poziom prezentowały Lazio czy Roma. Teraz zaczynają odstawać od klubów z innych uznanych lig europejskich. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Hans Żydenstein - 14.06.2012 Włochy-Chorwacja 1:2 Hiszpania-Irlandia 2:0 Nie doceniacie Chorwatów ! Piłka nożna - kącik bukmacherski - Grim - 14.06.2012 Włochy-Chorwacja 1-2 Hiszpania-Irlandia 3-0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 14.06.2012 Włochy-Chorwacja 1:3 Hiszpania-Irlandia 2:0 Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 14.06.2012 Brawa dla Shahnaz, która wygrywa dzisiaj pierwsze typowanie! Piłka nożna - kącik bukmacherski - Baptiste - 14.06.2012 No co ci Włosi się w Polaków bawią? :p Piłka nożna - kącik bukmacherski - Skywalker - 14.06.2012 Sajid napisał(a):No co ci Włosi się w Polaków bawią? :p Z ziemi polskiej do Wolski Piłka nożna - kącik bukmacherski - Sofeicz - 14.06.2012 Widzieliście to! Mało się nie posikałem ze śmiechu. Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 14.06.2012 Biedni ci Irlandczycy. Tak zdominowana nie została jeszcze chyba żadna drużyna tych mistrzostw. Natomiast cholernie imponująca postawa kibiców. Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 14.06.2012 Nikt nie wygrywa drugiego typowania. Irlandia-Hiszpania (0:4) Piłka nożna - kącik bukmacherski - Nonkonformista - 14.06.2012 Sofeicz napisał(a):Widzieliście to!Boskie. Jak ta ośmiornica typująca wyniki Niemców :lol2: Piłka nożna - kącik bukmacherski - exodim - 14.06.2012 nonkonformista napisał(a):Boskie. Jak ta ośmiornica typująca wyniki Niemców :lol2: Ośmiornica chyba wytypowała porażkę Niemców w półfinale, bo z tego co pamiętam trafiła wszystkie mecze Piłka nożna - kącik bukmacherski - Jester - 14.06.2012 Argen wytypował dobrze. Argen napisał(a):Włochy-Chorwacja 2:1 Piłka nożna - kącik bukmacherski - kkap - 15.06.2012 Jester napisał(a):Argen wytypował dobrze. Wkurwiłem się trochę, gdy zobaczyłem nagle, że jest 4-0. Wcześniej już myślałem, że w końcu trafię ale byłem za bardzo zajęty rozmową z barmanką |