To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gangsters
[FONT=&quot]gangsters.pl [/FONT][FONT=&quot]

To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody.

Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Codziennie pojawia się po 100 nowych graczy Uśmiech Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nickJęzyk ten sam co na forum.[/FONT]
Odpowiedz
OK Uśmiech Już się cieszę! Właśnie myślałem jak potracić czas!
Odpowiedz
lepiej napisz czy mnie poleciłeśJęzyk
Odpowiedz
Jaki zachłanny.
Odpowiedz
tn2000 napisał(a):lepiej napisz czy mnie poleciłeśJęzyk

Zarejestrowałem się i specjalnie przy polecającym nic nie wpisałem! HA

Swoją drogą to zastanawiam się czy do ogame nie wrócić.

Odpowiedz
Thor napisał(a):Swoją drogą to zastanawiam się czy do ogame nie wrócić.
Kiedyś przez to gówno prawie miesiąc straciłem. Dobrze, że mnie zezłomowano Oczko W ogóle dziwne, że tak badziewna gra może wciągać...
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Mnie na szczęście też zezłomowali i rozstałem się z tym szajsem. Teraz mam na głowie jedynie opierdalanie braciszka, za siedzenie w tych wszystkich knightsach, plemionach, sronach.
Odpowiedz
Czyli wszyscy kończą grę z tego samego powodu Język

Odpowiedz
No bez tego byłbym władcą całego tego grajdołka... :p
Odpowiedz
[Obrazek: 1235001550932.png]
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
jak podobało Ci się Ogame to pograj w Seafight.pl . Orginalny pomysł, ładna grafika a przede wszystkim flash.
Odpowiedz
E tam, ja jestem jednej gierce przegladarkowej wierny: http://www.kingdomofloathing.com , nic tak nie poprawia humoru jak walka z opetana puszka pomidorow , nastepnie wypicie jednego z 273 (ciagle rosnie) rodzajow alkoholu ;u
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski!
Odpowiedz
Sprzedam kultowe konto w Gangsters (LukasioR).
http://h.imagehost.org/0980/sprzedam.jpg

Moje osiągnięcia do dnia dzisiejszego to:
- 1 miejsce w rankingu pojedynków wszechczasów,
- konto zalozone w pierwszych tygodniach od powstania gry,
- ponad 3 000 stoczonych pojedynkow co przeklada sie na bardzo dobre statystyki,
- stosunkowo niski lvl, a zatem latwiejsza mozliwosc walki z przeciwnikami,
- dobre zarobki,
- obecnie w rankingu miesiecznym miejsce w top 3 gwarantujace wygranie nagrody,

Chce sprzedac konto poniewaz wyjezdzam i nie mam czasu siedziec przy grze...
Jednak konto posiada naprawde wielki potencjal i wystarcy troche tylko zaangazowania i mozna bardzo wiele z nigo wycisnąc.
Dodtakowo dodaje gratis dobre konto w grze MenelgameUśmiech

Wiecej informacji: kultowekontogangsters@gmail.com albo gg: 3833795

chcesz zobaczyc gre? oto link http://tnij.org/kultowekontogangsters
Odpowiedz
Haha, człowiek bez życia. Duży uśmiech
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Dlaczego? Może odkupił od kogoś?
Oczywiście wtedy jeszcze większy idiota.
Odpowiedz
Kto wie, może się ktoś na to nabierze i kupi od niego konto. Można ponoć nieźle zarobić...
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: