To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polscy Libertarianie
wiecie, z platformą jest ten problem że skupia za wiele nurtów. chcą skupiać i młodych, liberalnych ludzi, będących za aborcja, eutanazją i tak dalej, a konserwatystycznymi środowiskami. od pewnego czasu przeglądam różne strony i nie wiem, po co chcą utrzymywać stare konserwy....
http://piskorski.blog.onet.pl/Ideowe-pul...80501961,n
szczerze mówiąc chya jedynym naprawdę rozsądnym wyjściem jest forum liberalne. mam nadzieję że skupi też liberałów z upr(ale nie konserwoliberalnych, chyba że się zgodzą na wolność jednostki) jak i z PO.
kogo naprawdę liberalnego ma platforma? palikota, który i tak zdaje sobie sprawę że sam niewiele zdziała i przez to tylko szokuje? troche malo....
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
[Obrazek: PqbIHOr.gif] ot i cała prawda. (zt ze http://www.scenapolityczna.friko.pl/) ledwo fragmencik upr, jak i skrwawek platformy(oraz sporo pd) wchodzi na liberalizm
a jaką sytuację w kraju mamy, każdy widzi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Odpowiedz
Cytat:wiecie, z platformą jest ten problem że skupia za wiele nurtów.
Z których głównym jest nurt bezideowy. Ale to tyczy się chyba każdej partii prosystemowej.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
liberalowie[dot]eu

Kolejny sukces libertarian w walce o czystość ideową Język
Polecam poczytać libertarian: http://www.facebook.com/LibDlaBeki

"A hero ventures forth from the world of common day into a region of supernatural wonder: fabulous forces are there encountered and a decisive victory is won: the hero comes back from this mysterious adventure with the power to bestow boons on his fellow man." - Joseph Campbell o Rafale3006
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Z których głównym jest nurt bezideowy. Ale to tyczy się chyba każdej partii prosystemowej.

A'propos PO jak nie trawię PiS tak ten pomysł jest trafiony Uśmiech Ale raczej, żeby opisać 2 lata ich rządów a nie wykorzystać w kampanii PiS...
Odpowiedz
Ale jaki pomysł? Uśmiech Przepraszam, że się pytam ale z roboty wróciłem i mam chwilowego dałna mózgu. Język
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Chcieli użyć w kampanii platformerskiego spota z poprzednich wyborów (cuda wianki, druga Irlandia, kasa dla wszystkich itd.) bo teraz brzmi jak okrutny żart.
[Obrazek: 18071.jpg]
Odpowiedz
pamiętajcie o trzech milionach mieszkań :o
ja bzm sie racej przyczepił tego że dali gowinoi decydowanie o in vitro....
plusem na pewno jest... palikot i ci co go wspierają. czemu? nie dość że wie o fakcie że polska polityka od dawna jest zepsuta, to jeszcze nie gada takich pierdół jak inni. jest też zdecydowanie bardziej liberalny od innych w tej partiii. powinien załozyć własne ugrupowanie.
poza tym dość blisko jest pd. leży może gospodarczo, ale jest za prawem do aborcji(szkoda że nie dla eutanazji)
jeszcze forum liberalne. są za aborcją, i wolnością gospodarczą (chocby ograniczenie biurokracji) ale są za słabi .... to tylko stowarzyszenie....

Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Ale jaki pomysł? Uśmiech Przepraszam, że się pytam ale z roboty wróciłem i mam chwilowego dałna mózgu. Język

Osz fuck, nie mam pojęcia jakim cudem nie dałem linka. A teraz to już nie znajdę bo to news z wczoraj Język
Ale OMR dobrze Ci to wytłumaczył Oczko
Odpowiedz
666gonzo666 napisał(a):[Obrazek: PqbIHOr.gif]
PO trochę za wysoko, tak samo Hitler. Stalin za bardzo w prawo.

Przydałaby się w Polsce partia liberałów/minarchichtów. I powinni współpracować z UPRem. Na podstawie wypowiedzi miejscowych guru na forach libertariańskich można jednak wyciągnąć wniosek, że jest to niemożliwe - nic, niech dalej siedzą i biadolą aż im wszczepią czip do mózgu, może na sekundę przed tym faktem dopiero się obudzą.

Liberalowie.eu to klon UPRu raczej.

W ogóle ten wykres powinien się zwężać na górze. Im dalej w wolny rynek tym mniej możliwości na prawotwórcze różnice moralności.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: