Cleo napisał(a):Nie wszyscy mają takie same potrzeby i nie wszyscy zapokajają swoje potrzeby w ten sam sposób.
Skoro istnieje jakaś "piramida potrzeb", to rodzaje samych potrzeb są takie same w każdym jednostkowym wypadku. Podobnie jak ich formy realizacji.
Cleo napisał(a):Ja realizuję swoje marzenia, a Ty?
A ja nie jestem na spowiedzi.
Cleo napisał(a):I nie widzę powodu, żeby gardzić kimś, komu szczęście daje coś innego niż mi. Jesteśmy wolni w swoich wyborach.
A kimś kto pasożytuje bez skrupułów na innych, i to pasożytowanie zapewnia mu szczęście, można gardzić albo nie? Szczęśliwy gwałciciel to niegodny pogardy gwałciciel? Jest wolny w swoim wyborze potrzeby i formy jej zaspokojenia - powinno się go poważać :roll:
Mnie jednak wydaje się że wolność idzie w parze z odpowiedzialnością, i nie wszystko jest dobre tylko dlatego że można (ma się możliwość) to uczynić.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.

Bez względu na temat muszą być gwałty i inne patologie. Uwaga, rozmawiając z Rotheinem trzeba wszędzie zaznaczyć "nie dotyczy gwałcicieli, morderców i innych przestępców" bo się czepi.