To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Własne poglądy oraz Spojrzenie na Świat.
Artanisie, na tym forum jest masa tematów, w których rozsiane są drobne części naszych światopoglądów. Zapewniam Cię, że w jednym poście nie byłbym Ci w stanie wyłożyć mego spojrzenia na świat i poglądów.
A więc idź w pokoju i... przeglądaj inne wątki Oczko.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Artanis02 napisał(a):Od kiedy jestem w lic. liczy się dla mnie przede wszystkim zdrowie przyjaciół, ich dobra materialne, niżej są moje dobra materialne i na końcu ja. Szczególnie ważne są dla mnie dziewczyny i kobiety... wydaje mi się, że to ze względu na krzywdę, którą można im wyrządzić (mówię przede wszystkim o gwałcie)
A czy dla Twoich przyjaciół liczy się też przede wszystkim Twoje dobro i czy w stosunku do Ciebie oni stawiają siebie samych również na końcu? Upewnij się, bo jeśli przyjaciele nie odwzajemniają tych uczuć to szybko staniesz się narzędziem w rękach kogoś innego. Nikt nie będzie specjalnie doceniał Twoich poświęceń, wykorzysta Cię i cześć.

A do dziewczyn to już w ogóle sobie daruj takie podejście... przekręcą Cię szybciej niż się obejrzysz.
charm is deceptive
beauty is fleeting

http://www.youtube.com/watch?v=njuqQFRBcV4
Odpowiedz
juzew....czytaj co wcześniej pisałem Język
Nie obchodzi mnie czy tak zrobią... najważniejsze jest ich dobro Język
Nie boję się zostać wykorzystanym czy być nagle "chłopcem na posyłki" wiem co i kiedy robić Oczko

EDIT:
pomagać komuś a robić coś za niego... to całkiem inna rzecz...
Odpowiedz
Szczyt dekadencji...

Mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytania? Oczywiście mając na uwadze moje dobro, chyba nie chcesz mieć na sumieniu mego żywota, gdy dnia któregoś wybiorę drogę na skróty, prowadzącą koło plebanii?
Odpowiedz
jeśli chodzi o samochód i gwałcicieli to po prostu było trochę szumu że ma tego Maybacha ... nie wiem ... nie znam się ... nie orientuje się ...zarobiony jestem. Skoro tak mówią... nie mówię że w to wierzę ale jeśli naprawdę tak było to jest to przesada.

Księża gwałciciele nie są wcale rozpowszechnieni... chodzi mi o pojedyncze przypadki jednak skoro ksiądz to człowiek święty to czemu jest taki nieświęty ??

Uśmiech
Odpowiedz
Artanis02 napisał(a):Nie boję się zostać wykorzystanym czy być nagle "chłopcem na posyłki" wiem co i kiedy robić Oczko

Szczerze wątpię czy wiesz. Twój wybór i to ty pewnego dnia się na nim przejedziesz. Chociaż pewnie wyciągniesz wtedy niezłą naukę na przyszłość, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
"Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. . . kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie" - Friedrich Nietzsche
Odpowiedz
No widzisz ;P ...kto ma racje ? Duży uśmiech
W każdym razie jeśli ktoś będzie chciał jakąś mniejszą przysługę to czemu nie... z drugiej str. jeśli po prostu mu się nie chce to nie sam zrobi Oczko
Mam nadzieję że ludzie będą rozumieć że nie jestem tylko od biegania dla nich a od tego żeby naprawdę zrobić coś czego sami nie mogą albo na prawdę jest to utrudnione Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: