Liczba postów: 469
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Co o nim myślicie? Ostatnio znalazł się na czołowym pierwszym miejscu na liście najbardziej znienawidzonych polskich gwiazd. Wyprzedził m.in. dode, rydzyka i kaczyńskiego.
Dla mnie jest on genialny. Jest mistrzem w tym co robi. Jego inny niż reszty społeczeństwa pogląd na świat, politykę, homoseksualizm, religię niektórych tak kłuje w oczy że aż miło patrzeć :lol2:
Wszyscy idą w życiu pod prąd... o ironio
Wszelkie moje stare, socjalistyczne, lewicowe wpisy należy uznać za nieważne i ich najlepiej nie czytać.
Liczba postów: 902
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
wojewodzki oryginalny? moze 5 lat temu.
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
brakuje mi opcji mam go w dupie
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."
"Wszystko, co wiesz, jest nieprawdą"
Liczba postów: 4,265
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Ogólnie lubię gościa. Najbardziej mi się podobał w Idolu, jego cięte riposty były głównym powodem, dla którego oglądałem ten program  Teraz już troche stracił forme moim zdaniem, ale też potrafi zabłysnąć.
nil melius est quam cum ratione tacere
nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Liczba postów: 4,999
Liczba wątków: 99
Reputacja:
30
Prawde mowiac zwyczajnie mam go w dupie tak samo jak wszystkie inne gwiazdy naszej telewizji. Wiem, ze prowadzi jakis tam talk show i polska edycje Idola czy jakiegos tam innego badziewia oraz jest jednym z wielu panow w telewizji po 40stce, ktorzy ubieraja i zachowuja sie jak mlodziez. Wiecej nie wiem i nie che wiedziec, telewizji nie ogladam - skutecznie odstraszyly mnie 15sto minutowe przerwy na reklamy i wszechobecny debilizm...
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski! ☭
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
Również najlepiej kojarzy mi się jego udział w Idolu. Faktem jest, że dobrze odegrał swoją rolę. Wszystko jednak się w końcu nudzi, a odgrzewanie cały czas tego samego kotleta jest ciężkostrawne. Poza tym nie lubię jego nerwowego stylu bycia, podnieca się wszystkim (a najbardziej sobą) jak mała dziewczynka na widok lizaka (bez skojarzeń 8)).
The spice must flow
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Dodałem nowe, kulturalne opcje!
Kiedyś oglądałem program Kuby ze względu na ciekawych gości, których do siebie zapraszał. Nie pozwalał im jednak na normalne odpowiedzi, przerywał im w połowie zdania, starał się ich ośmieszyć... to mnie sktecznie zniechęciło do niego.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
o o wlasnie tego tu brakowało ;]
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."
"Wszystko, co wiesz, jest nieprawdą"
Liczba postów: 4,163
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Jest "taki se", ale na pewno wolę takiego w telewizji, niż jakiegoś Wildsteina czy innego Terlikowskiego.
Liczba postów: 1,369
Liczba wątków: 153
Taki pajac telewizyjny.
Lubię go oglądać.
Dobra rozrywka.
Był świetnie parodiowany w kiepskich,
w odcinku pt. Galareta Społeczna.
Jeżeli ktoś ma możliwość obejrzenia tego, to polecam.
Parodia pierwszych odcinków tego jego programu - jest zajebista.
Zachowywał się w pierwszych docinkach faktycznie jakby diabłu z dupy uciekł,
tzn. nadpobudliwość na maksa. Polecam tą parodię.
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
Lubię Wojewódzkiego chamczuszka w porannej audycji Eski Rock :]
Liczba postów: 5,898
Liczba wątków: 64
Reputacja:
1
A mnie wkurza, niemiłosiernie. Jest inteligentnym gościem, ale ten pretensjonalny, gejowy humor skupiony na sobie, połączony z nadpobudliwością, skutecznie mnie odstrasza. Nawet kiedy mówi, jego oracja materializuje obraz podskakującego na dupie pajaca, który podnieconym tonem lawiruje pomiędzy rozmówcami
Chociaż nie można mu odmówić pewnej błyskotliwości, coś w sobie ma
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Liczba postów: 1,396
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Oglądałam jego program kiedyś, kiedy był czymś nowym. Jego słabym punktem jest robienie z siebie centrum zainteresowania, goście są tylko tłem. Nie takich programów szukam.
Ale lubię czytać "Mea Culpa" w Polityce na kibelku, gdzie zabawnie jedzie po szoł biznesie. :]
.
.
.
.
Liczba postów: 902
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
ostatni odcinek w tvn i zestawienie Agnieszki Holland z cyckami Wyrwal zmiazdzylo moja wyobraznie. to tez pokazuje, ze jak W chce komus dop... po calosci wcale nie musi uciekac sie do prostackich epitetow. fajnie, bo juz sie martwilem, ze sie kolo skonczyl. :]
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
mistrz
Wszyscy idą w życiu pod prąd... o ironio
Wszelkie moje stare, socjalistyczne, lewicowe wpisy należy uznać za nieważne i ich najlepiej nie czytać.
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jest zdecydowanie najlepszy w swojej kategorii
W duecie z Figurskim jest genialny.
W Mam Talent (wlasnie ogladam) sie sprawdza.
Reszty jego wystepow nie trawie.
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Tak, poranny WF jest zajebisty. Tutaj nikt mu nie odbierze prymu jednak  MArtenka i jedziesz...
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Liczba postów: 953
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja tam go lubię. Rzeczywiście trochę się powtarza i czasami psuje ciekawą rozmowę z gościem, ale jest błyskotliwy i inteligentny.
|