To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mr Excel zabanowany na youtube
blasphemic napisał(a):update:

Mr Excell zostal UWAGA!!!! odbanowany (kurna czy takie slowo wogle istnieje?) na youtube.com hura, hura, hura!!!

Wyjaśniła się jakoś ta sprawa? Czy po prost "rozpatrzono odwołanie"

Poza tym jest dowód, że google nie jest takie do końca złe jak się wydaje:

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,7447...nzury.html

Jak widać google chroni prywatne dane, podczas takie Yahoo! bez szemrania swego czasu wydało chińskich dziennikarzy, jeden dostał 10 lat za wysyłanie listów o Tiananmen do USA, a drugi na 8 lat za krytykę korupcji...
Give me your lips for just a moment,
And my imagination will make that moment live.
Give me what you alone can give,
A kiss to build a dream on.
Odpowiedz
Google za to lubi zaglądać do prywatności swoich klientów, użytkowników. Ponoć poczta GMail jest sprawdzana, Chrome w coś tam ingeruje, jak reszta ich oprogramowania
Odpowiedz
Youtube nie jest taki zly, obczajcie to: (uwaga tylko dla osob >18, nagosc !!)

http://www.youtube.com/watch?v=1Lu0qhRrIow

I brzydsza, juz ni pipka, a cipa.

http://www.youtube.com/watch?v=fvvpVVQGUtc

zdr. :lol2:

ps.

Cytat:http://www.youtube.com/watch?v=Vnk6hYb3_6Y

Porylo? Jakie guano? Shatards to zajebisty kanal, fuck off.
Ogladam to regularnie, swietni ludzie.
Odpowiedz
Bart napisał(a):Mam teraz wszystkie konta przekierowane na GMail i jest to cholernie wygodne, ale co jeśli Google nagle uzna, iż coś tam naruszyłem i mi wypieprzy całą pocztę? Miałem już przykład z AdSensem.
Ja założyłem konto, po czym przestało działać pobieranie poczty po dwóch tygodniach Oczko Ale nie chce mi sie sprawdzać czemu. Bo może to kwestia techniczna. A może mnie tam lubią inaczej Oczko

Na dodatek wrzucało mi maile do spamu, strasznie byłem zniezadowolony. A ustawienia działały beznadziejnie.

Jedynie dobra szybkość, ale jak pisało część poczty mogła być buforowana na serwerach np w anglii, choć w ustawieniach znaczyło się żeby tak nie było.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
blasphemic napisał(a):Czy jest ktos kto dotrwal do konca tego klipu?

niet. przetrwaliśmy z dziewczyną ok 40 sekund.

co do excela myślę po dłuższym zastanowieniu że tu chodzi po prostu o pieniędze. pomyślmy. obsługa excella to podstawa dla setek milionów osób pracujących z komputerem (od firm po zwykłych studentów), a że nie jest to łatwa sztuka wielu potrzebuje pomocy. Pomoc można kupić w formie stosownych kursów excella czy podręczników, które idą w dość sporym nakładzie dając znaczną kasę. kto jednak o zdrowych zmysłach będzie płacił kasę za wszelakie kursy gdy może otrzymać wiedzę na znacznie większym poziomie za darmo od mr excela?
jego działalność utrudniała zarabianie sporej kasy
jesli google też zamoczyło ryj w tym korycie, nic dziwnego że chcieli go wyjebać
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz

Skocz do: