Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
http://wiadomosci.onet.pl/1405304,12,item.html
Widzę, że socjalistom coś się coraz gorzej powodzi. Może w końcu pójdą w odstawkę.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 343
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Czy to wina ludu, że dał się omamić?
pieprzona_lumpenliberałka (dawniej Maria z Magdali)
Jak to możliwe, że tak wielu ludzi skłonnych jest uwierzyć w istnienie głównego bohatera pewnej bardzo starej, wielotomowej sagi, podczas gdy inne opowieści (czasem równie stare) uznają za mitologię lub literaturę fantastyczną i - jedynie jako zwykli ich miłośnicy - poszukują tylko jego odzwierciedlenia w rzeczywistości?
Reputacja:
1,399
Oczywiście, że nie. To wina socjalistów, którzy omamiali
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
I tych krytycznych wobec polityków dziennikarzy
Liczba postów: 9,488
Liczba wątków: 295
Reputacja:
20
Wyznanie: Ateista
Jacek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1405304,12,item.html
Widzę, że socjalistom coś się coraz gorzej powodzi. Może w końcu pójdą w odstawkę.
Socjalistyczny rząd Węgierski bohatersko walczy z ,,problemami"... :]
...niespotykanymi w państwach liberalnych. :?
Niestety, społeczeństwo nie ma długiej pamięci. Za kilka lat mało kto będzie o tych zamieszkach pamiętał, a jeszcze mniej osób wyciągnie z nich wnioski
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Reputacja:
1,399
A ja mam takie pytanko - co by się stało gdybym założył partię głoszącą głupie socjalistyczne slogany, w które masy by uwierzyły, a po wygraniu wyborów, przestawiłbym się od razu na liberalizm? Chodzi mi o to czy byłoby to prawnie karane?
---
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
troche jak SLD
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Reputacja:
1,399
Heh, to oni tak zrobili? Nie zauważyłem zbytnio.
Ale mam pomysł jak możnaby zreperować Polskę. Trza założyć partię "Pracy i Chleba" (PiC  ) a potem wprowadzić w dziedzinie godpodarki program UPRu.
---
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Reputacja:
20
Jacek napisał(a):Ale mam pomysł jak możnaby zreperować Polskę. Trza założyć partię "Pracy i Chleba" (PiC ) a potem wprowadzić w dziedzinie godpodarki program UPRu. 
Sporo członków partii musiałoby być zaznajomionych ze sprawą; nieprawdopodobne jest utrzymanie tajemnicy do czasu wyborów :]
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Liczba postów: 414
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Avx napisał(a):Sporo członków partii musiałoby być zaznajomionych ze sprawą; nieprawdopodobne jest utrzymanie tajemnicy do czasu wyborów :] Skoro udało się to socjalistom na Węgrzech to znaczy, że nie jest niewykonalne  .
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Avx napisał(a):Sporo członków partii musiałoby być zaznajomionych ze sprawą; nieprawdopodobne jest utrzymanie tajemnicy do czasu wyborów :] Gdyby ktos wydał to powiemy, ze jest z układu postkomunistycznego :]
Liczba postów: 159
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Ile lepszy od polityka, który dla zdobycia władzy ucieka się do kłamstwa, jest taki, który w tym samym celu posiłkuje się rękoma kryminalistów?
Oburzony nieuczciwością drugiego człowieka człowiek nie pali samochodów, nie rabuje sklepowych witryn. To jest tylko bandyta, który korzysta z okazji, z chwili bezkarności.
Polityk, który po plecach bandytów wspina się do władzy, odwdzięczy się potem zwalniając zbirów od odpowiedzialności i uczyni z nich bohaterów. Czy to ma być ta piękna alternatywa wobec polityków-kłamców?
Czy takiej uczciwości pragną ci, którzy właśnie w zamieszkach tracą majątek?
(K.A.)
Reputacja:
1,399
quasar:
Cytat:Skoro udało się to socjalistom na Węgrzech to znaczy, że nie jest niewykonalne Very Happy.
Dokładnie  A Polacy są od kilkudziestu lat przyzwyczajani do kłamstw. Rozruchów więc nie będzie :]
Dany:
Cytat: Gdyby ktos wydał to powiemy, ze jest z układu postkomunistycznego Bittersweet
Hehehe, dobry pomysł  - dwie pieczenie przy jednym ogniu :]
Chyba wiem czym się zajmę po studiach
---
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jacek napisał(a):Chyba wiem czym się zajmę po studiach Ja chyba też. Może razem stworzymy PiC dla polskich wyborców.
Reputacja:
20
Dany napisał(a):Ja chyba też. Może razem stworzymy PiC dla polskich wyborców. 
Niestety w partię populistyczną trzeba wpakować ogromne ilości $ żeby doszła do władzy
Propaganda musi być, a bez kasy nie ma propagandy
BARDZO NIEAKTUALNE.
Reputacja:
1,399
Cytat:Niestety w partię populistyczną trzeba wpakować ogromne ilości $ żeby doszła do władzy Razz
Propaganda musi być, a bez kasy nie ma propagandy Razz
Z tego co mi wiadomo to każda partia na kampanie przedwyborczą dostaje pieniądze od państwa. Więc może jednak dałoby się cosik zrobić.
---
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
|