Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Niezupełnie wiem gdzie to wrzucić, ale na razie niech będzie tu.
Widział już ktoś te cuda?
Na razie na kanale YT dostępne są 2 krótkie filmy stylizowane na późny PRL i... Może zamiast opisywać ( sumie nie wiem jak ), lepiej będzie obejrzeć.
Najpopularniejszą interpretacją jest to, że chodzi o wojnę jądrową.
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15 Płeć: nie wybrano
wtf? To coś jak opętany przez szatana filmik z tamtych czasów.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Liczba postów: 9,488
Liczba wątków: 295
Reputacja:
20 Płeć: mężczyzna
Wyznanie: Ateista
Nudziarz napisał(a):Najpopularniejszą interpretacją jest to, że chodzi o wojnę jądrową.
Tak, też ją słyszałem. Prosto dotrzeć do Krainy Grzybów, z powrotem jest już jakby trochę trudniej
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
----------------------------------- 2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90 Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
Za ewidentne offtopy wlepiam minusy. Minus zwrotny świadczy o tobie :-) Nie dokarmiam też trolli. Szczególnie Zefcia.
W pierwszych kilku minutach często edytuje swoje wypowiedzi uzupełniając je lub w celu poprawienia błędów.
Reputacja:
39 Płeć: nie wybrano
Ale przynajmniej corbas daje świadectwo swego intelektu niewielkiego.
Po prostu nie rozumie i zwala to na "losowość", czyli nie umie rozpoznać struktury narracyjnej, która jest przecież dość wyraźna.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kraina Grzybów ma na mnie bardzo zbawienny wpływ, przypominają mi się te wszystkie lekcje WDŻ w liceum, podobna oprawa graficzna i muzyczna tych wszystkich filmów edukacyjnych Jednym słowem: nostalgia. kUFFA, a te wstawki z mamą Agatki, która mówi tym zmienionym głosem - lata świetlne, "UWAGA" z TVN, "Superwizjer", zaginione dzieci Boski efekt...
A tak serio, twórcy tego cyklu to widocznie bardzo uzdolnieni ludzie - nie łatwo uzyskać taki efekt, słuchajcie! Ta grafika i muzyka, nawet dźwięk przytłumiony jak za dawnych lat. Odejdę jednak od tematu formy, skupię się na treści - to trolling na wyżynach abstrakcji. Na wyżynach abstrakcji i geniuszu.