To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Radio Maryja dla Myślących"
LinK: http://wiadomosci.onet.pl/1390376,720,1,1,kioskart.html
Wywiad z Miecugowem i Sianeckim, gospodarzami programu "Szkło kontaktowe", średnio mnie zaciekawił ale ciekawi mnie czy ktoś tu ogląda ów program i co onim myślicie ? Ja czasem lubie obejrzeć, głównie ze względów "humorystycznych".
"Wiara to wygoda, myślenie to wysiłek..."
Odpowiedz
Oglądam często. W zasadzie, to jeden z moich ulubionych programów.
"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA"
Odpowiedz
bla mnie ciekawy jakoś w 2/3. dalej nudził
no chyba że był Dauszkie.. Daukszewicz i Miecugow.
wtedy miód!

Odpowiedz
Program bardzo lubię, a stwierdzenie, że jest "Radiem Maryja dla inteligencji" wydaje się dość trafne. Nie chodzi mi o człon 'inteligencja', ale o 'Radio Maryja', bo również nie jest obiektywne. To, że lubię ten program jest w jakimś stopniu sympatią, jaką darzą RM jego słuchacze.

Z prowadzących najbardziej cenię:
- Grzegorza Miecugowa - jeden z dwóch (poza Tomaszem Lisem) moich ulubionych dziennikarzy
- Marka Przybylika
- Grzegorza Markowskiego
- Tomasza Sianeckiego

Mogą być:
- Krzysztof Daukszewicz
- Wojciech Zimiński
- Artur Andrus

Nie lubię:
- Tomasza Jachimka
- Kamila Dąbrowy
- Ilony Łepkowskiej (nie wiem po co ją tam zaprosili)
Odpowiedz
nudy generalnie i idioci wydzwaniaja straszni, ale Markowski swietny. zaczalem nawet sluchac TOKFM przez niego. rewelacyjny jest.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Oglądałem to, ale tylko ze względu na śmieszne filmiki jakie puszczali między nieśmiesznymi i drętwymi do nich komentarzami. Oczko
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):nieśmiesznymi i drętwymi do nich komentarzami

Jak dla kogo. Wg mnie to humor na b. wysokim poziomie.
Odpowiedz
Wiadomo, kwestia gustu Oczko
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Powiedziałbym, program dla inteligentnych inaczej. Tworzą wrażenie , żę są inteligentni. W sumie zakłada się to na trafieniu w ludzka próżność. RM to zidiociali staruszkowie, Szkło - inteligentni młodsi, przekonane istniejące od wieków, medialnie się na to gra. Mile łechce si poczucie wartości własnej na zasadzie porównawcej z RM, cały czas w sposób niezauważalny prawiąc komplementy widowni - jaka to ona jest inteligentna, przenikliwa w ocenie zjawiska. Dobra technicznie soscjosztuczka , mająca kształtować myślenie ludzkie poprzez uczenie widzow reagowani na sygnały, coś jak z psem Pawłowa.
Zdarzały im sie rzeczwiście dobre dowcipy, lecz przydużej ilości programów nie da się być intelektualnie dowcipnym non stop, to fizycznie niemożliwe. Tyle tyko , że widzowie nie są już w stanie dostrzec własnej primitywizacji.
Odpowiedz
W sporej części to prawda. Co jednak w tej telewizji pozostanie? [Zakładając, że wieczorkiem nie ma się możliwości poczytania].
Odpowiedz
barosz napisał(a):Co jednak w tej telewizji pozostanie?
chyba jesteś uzależniony od TV, bo zaczynasz sie o nią martwić ! :p
nikt Cię nie zmusza do oglądania, nie ma takiego obowiązku,
więc jak "nie ma niczego" w TV, to nie oglądaj ... Uśmiech
Odpowiedz
Telewizji, poza czasami Szkłem i tvn24, nie oglądał w ogóle, więc to chyba nie uzależnienie.
Za to od neta na pewno się uzależniłem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: