To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark Knopfler w Polsce - Wrocław, 2 lipca 2010
Tu można kupić bilety: http://www.markknopfler.com/Store/Produc...=NT002729F

Ja jadę na 99% Uśmiech Kto ze mną?
Odpowiedz
Ja jadę. Choć niekoniecznie z Tobą Duży uśmiech
Odpowiedz
O zdrajco! Język
Odpowiedz
Ja z w wielką chęcią, mrrr... Duży uśmiech Przyszły rok, lipiec... to mam szczerą nadzieję, że będę mógł Cię nawet ugościć i odwdzięczyć się za 2 wizyty Oczko

Jak myślisz Bart, do kiedy (+/-) można będzie te bilety nabyć? Bo aktualnie jestem biedakiem, ale za miesiąc chyba luźno będę mógł nabyć. Na The Cure były dostępne swobodnie jeszcze na kilka tygodni przejść, ale na Knopflera mogą się rozejść nieco szybciej...
Odpowiedz
Nie sądzę żeby był jakiś wielki szał. Trzeba będzie obserwować Uśmiech Ewentualnie mogę Ci kupić i potem mi oddasz kaskę.
Odpowiedz
Bart napisał(a):Nie sądzę żeby był jakiś wielki szał. Trzeba będzie obserwować Uśmiech Ewentualnie mogę Ci kupić i potem mi oddasz kaskę.

No w rok to oddam na pewno Duży uśmiech (btw. zaraz ruszam na spotkanie ws. pracy, trzymajcie kciuki Język). Ale nie no, myślę, że jak koncert jest w lipcu, to nie rozejdą się w przeciągu najbliższego miesiąca Oczko Jakby była sytuacja podbramkowa (tj. końcówka biletów) to pomyślimy, coby kupić na szybko. BTW. gdzie to można obserwować?

W każdym razie na 99% się piszę, może jeszcze do tego czasu też kogoś namówię Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: