To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Policjant przeciwko Krk
Przeglądałem jak zwykle wykop i trafiłem na coś takiego: http://www.wykop.pl/ramka/458897/policja...eka-opada/. Co o tym sądzicie? Faktycznie tak się wydarzyło? Jeśli tak się stało to vox Dei winien kazać abp Michalikowi "odpokutować" bezczelność i zniszczenie uczciwemu człowiekowi kariery.

Uwaga - nie mam w tym temacie jakiejkolwiek intencji sporu ideologicznego o Krk (z którym sympatyzuje), a zwrócenie uwagi na to jak trefny jest obecny, krajowy "zarząd" spółki.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Jeśli to prawda, to bardzo chamskie zachowanie. Z drugiej strony:
Cytat:Artykuł ukazał się w NIE w sierpniu ubiegłego roku.
Odpowiedz
No właśnie. Wiem, że lewizna szuka każdej okazji do czepiania się Kościoła i wyolbrzymia jakąkolwiek pomyłkę, błąd etc., dlatego jestem ciekaw czy to jest jakoś potwierdzony przypadek. Można być pewnym, że to nie tylko hiperbolizacja jakiejś bzdury?
Odpowiedz
Cytat:maclam 2 dni temu

Witam szanownych Wykopowiczów (co dopiero się zarejestrowałem - mała trema :-).
Chciałem się podzielić pewnym znaleziskiem, które być może rzuci nowe światło na opisaną tutaj sprawę:
http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/ZAPop/0...enDocument

Cytat:
  • [INDENT]to_brednie odpowiedział 2 dni temu

@dafunk: Jestem z Ustrzyk Dolnych i specjalnie założyłam konto na wykopie, żeby przynajmniej w komentarzach jakoś się odnieść do tego, co tu przeczytałam. Ale może to za słaby środek przekazu - policjantowi Słupkowi pomogła w reklamie niejedna gazeta (cóż, że szmatława). Ludzie nie wierzcie w te brednie! Ten człowiek był powszechnie znany w okolicy za wystawianie Ukraińcom kilkusetzłotowych mandatów na przejściu granicznym w Krościenku. Bloczek z mandatami dziwnie zagubił się dopiero wtedy, kiedy zaczęło się dochodzenie. Poza tym co to ma być za państwo, w którym policjant może sobie sprzedawać nieprzewierconą broń na serwisach aukcyjnych, żeby nie wiem z której wojny pochodziła? Ten człowiek został słusznie skazany, a zgodnie z prawem osoba karana nie może pracować w policji. Nie jestem religijna i nie interesuje mnie Kościół, ale trudno mi uwierzyć w te opowieści z rzekomo mszczącym się za mandat biskupem Michalikiem. Tak, na pewno osoba na eksponowanym stanowisku nie ma co innego do roboty, tylko wykorzystywać swoje szerokie znajomości, żeby zemścić się na byle policjanciku z drogówki w 12-tysięcznym miasteczku przez które przejeżdża jeden pociąg dziennie. Dla mnie mieszanie w to kościelnych dygnitarzy to koncept autora tego żałościwego, chwytającego za trzewia tekstu, bo przecież łatwiej kogoś wybielić, jeśli się go pokaże na najczarniejszym tle. A emocjonujący artykuł sprzedaje się lepiej, niż prawda.

[/INDENT]
  • [Obrazek: gumbrew_351397c784_pr.jpg] [INDENT] [b]+28 gumbrew odpowiedział 2 dni temu [/b]

@to_brednie: też jestem z UD i potwierdzam, że gość nie jest taki niewinny jakim go piszą. Na ten temat kolega wyżej opisał dokładnie na czym rzecz polega.

[/INDENT]

Jeśli przeglądasz wykop to warto też czytać komentarze.
Odpowiedz
Dzięki. No to można powiedzieć, że kolejny mit o parszywych nieludziach z krk busted!
Odpowiedz
laid_back napisał(a):[/INDENT]
[/LIST]

Jeśli przeglądasz wykop to warto też czytać komentarze.

Ja bym zapytał tych osób skoąd one tak znaja sprawę policjanta S?
W końcu Ustrzyki to kilkunastotysieczne miasto a ja jak sie zastanowić to nie znam nawet wszystkich mieszkansów na mojej ulicy raczej uliczce (przynajmniej nie na tyle zeby o nich wyprowadzc tak daleko idace opinie)
Czy to moze jest rodzina?
Sasiad?
No chyba że owi komentatorzy to są z jakiegoś powodu osoby "interesowne" w tym temacie?
[SIZE="1"]Człowieku żyj i pozwol żyć bliźniemu swemu.
Czesław Szymoniak[/SIZE]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: