To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balkony zasrane przez kupy od gołębi
Chcę jak najwięcej się da gołębi, ale tylko poza planetą Ziemią. Na przykład gugol do potęgi gugolowej gołębi. Chcę, żeby każdy taki gołąb miał duszę. Ich wielka gołębia głupota sprawi ogółem, że świat będzie w ponad 99,99999% (ale mniej niż w 100%) szczęśliwy. Byłyby potężną farmą szczęścia.
Jeżeli gołąb jest latającym szczurem, to szczur musiałby być gołębiem-nielotem. Bez sensu.
Poza tym szczury też lubię. Nie oceniaj zwierzęcia po ciałku, Gąsko.
"I sent you lilies now I want back those flowers"
Odpowiedz
Gołębie w kosmosie w skafandrach kosmicznych z aparatami tlenowymi na plecach stanowiły by zagrożenie dla statków kosmicznych lecących na Księżyc i na Marsa  oraz pojazdów kosmicznych Columbia.

Poza tym jakby gołębie srały w skafandry kosmiczne to by zdechły od nie opróżniania skafandrów z tych kup.

Brakuje jeszcze postępu w nauce do umieszczenia dryfujących gołębi w kosmosie.
Potrzebne byłyby aparaty tlenowe syntezujace z próżni tlen i uzupełniające go w zbiornikuach na plecach gołębi. Szczotka klozetowa wymiatająca do przestrzeni kosmicznej gołębie kupy ze skafandrów gołębi oraz maszynka syntetyzująca z próżni okruchy dla gołębi.

Potem wystarczyłoby, żeby ludzie zagłosowali na Ciebie lub na gołębie w kosmosie.

Lubisz te szczury które w ostatniej akcji deratyzacji/odszczurzania uszły z życiem, czy chciałbyś żeby było więcej szczurów?
I czy chciałbyś, żeby odszczurzanie kończyło się porażką łapaczy szczurów/ pogromców szczurów?
Odpowiedz
A ja nie mówię o gołębiach w próżni kosmicznej. Chodziło mi np. o inne planety daleko, daleko stąd, gdzie mogłyby być gołębiowe plantacje szczęścia.

Jeżeli szczur nikomu nie szkudzi, to nie mam z nim problemu.
"I sent you lilies now I want back those flowers"
Odpowiedz
Ale czy jesteś za odszczurzaniem czy żeby zaniechać pozbawiania życia szczurów w miastach i na wsiach i niech się szczury mnożą tak jak chcą?
Ja czasem w nocy jak jest ciemno widuję szczury tam gdzie mieszkam jak jadę wieczorem albo w nocy do czynnej w nocy Biedronki lub paczkomatu, wcale nie tak mało tych szczurów. Widywałam jeszcze szczury na trasie do i przy Tesco ale Tesco zlikwidowane.

Jesteś za tym, żeby szczury w mieście biegały też w dzień w liczniejszej gromadzie po trawnikach i po ulicach?
Stanowią niebezpieczeństwo dla słodkich bobasów piszczących wniebogłosy przed blokami a i starsze osoby mogłyby mieć problemy na ulicach gdyby szczurów było więcej.

A kto byłby szczęśliwy od tych gołębiowych plantacji szczęścia?
Czy chciałbyś, żeby gołębie licznie zamieszkiwały na odległych bezludnych planetach czy na zaludnionych innymi ludźmi o zielonym kolorze skóry i z dwoma czułkami na głowie do echolokacji typu-nietoperz a zieloni ludzie mieli by mieszkać w domach bez balkonów? A kto by te gołębie karmił okruchami tłustego rogala jeśli na bezludnych planetach?

Czy Ziemianie też mieli by być szczęśliwi od tych gołębiowych plantacji szczęścia na odległych bezludnych planetach poprzez docierające do Ziemi z tych odległych planet promieniowanie-alfa-ptasia_kupa i promieniowanie-gamma-ptasia_kupa?
Odpowiedz
Usunęłam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości