Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
@El Commediante
Tak jak one mówi legaba to jest niby jej strona internetowa.
abangel666 napisał(a):Dalej.... zgłaszaj kapusiu!
Mozesz mi podskoczyć, tak jak setka katoli przed tobą.... no zgłaszaj, mam to w czterech literach..... zgłaszaj "do likwidacji", kapuj.... zobaczymy kto wygra!
Wiem ze dawno temu to napisałaś i nie wiem do kogo ale po prostu szczęka mi opadła, to już przesada piszesz do kogoś "kapusiu" a sama grozisz moderatorom.
Cytuje ciebie:
Cytat:Dzięki za radę, z pewnością napiszę, ale do właściciela forum, aby zastanowił się kogo wybiera na moderatora,
Kto się wyzywa sam się nazywa.....
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
Ja mogę polecić http://www.legaba.prv.pl ze względu na wielką kolekcję plakatów propagandowych. Obejrzyjcie zwłaszcza te koreańskie, z Kimem. Aż dreszcz przechodzi. Zgroza... Człowiek zaczyna być wdzięczny, że się urodził w Polsce.
Liczba postów: 709
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Ta kobieta naprawde ma coś z głową.
Mam pytanko. Dlaczego link do "niemieckiego serwera" prowadzi do IP z USA? I w ogóle co to za dziwny zwyczaj chwalenia się, gdzie stoi serwer? Czy rzeczywiście ktoś się nabierze na bajkę, że w Polsce panuje cenzura?
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Bart napisał(a):Obejrzyjcie zwłaszcza te koreańskie, z Kimem. Aż dreszcz przechodzi. Zgroza... Człowiek zaczyna być wdzięczny, że się urodził w Polsce.
Dużo skośnych chłopków.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Reputacja:
9
Właśnie wpisałem "legaba" w wp.pl, onet.pl i google.pl
I zapewniam ze bez problemu trafiłem na "cenzurowaną" ową stronę. 
Von Grzanka mógłby sprawdzić czy w "Turcji" ją cenzurują 
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Created...
a ty znowu...
niszczysz tak misternie tworzoną paniroję i poczucie ważności (przy blablangel Avx to istna oaza spokoju i rozwagi) naszej kochanej NIEKOMUNISTKI...
ona się stara, wypiera fakty z głowy (albo same wylatują), tworzy sobie atmosferę zaszczucia przez "katolskie fiuty" (nie wiem czy dobrze cytuję) a ty przychodzisz i bach!
na katolskim onecie można znaleźć...
to okrutne.
Reputacja:
9
Ty okrutniku jesteś dla mnie okrutny...  
Ale z tego co widzę w "Bogu 2000" (telewizji  ) to człowiek jest okrutny
-Konfucjusz
Reputacja:
39
no bo patrz:
ona się stara, robi co może, żeby się nie czuć taką jaka jest, tylko czymś wyjątkowym i być może nawet niebezpiecznym dla systemu, a tu przychodzisz i bach jaj rozrzucasz klocki...
nieładnie!
Liczba postów: 7,517
Liczba wątków: 134
Reputacja:
0
CreatedMind napisał(a):Von Grzanka mógłby sprawdzić czy w "Turcji" ją cenzurują  
Dlaczego Turcja jest w cudzysłowie?
Reputacja:
9
Nie byłem pewny czy to tam a to nie było najważniejsze.
edit:
Tak czasami "nadużywam" tych oznakowań ale często chodzi mi o to żeby ktoś potem nie zadawał głupich pytań i mówił ze nie zobaczył co napisałem.
Wole podkreslac "" niż tym
-Konfucjusz
Legabę powinna zamknąć jakaś komisja etyczna w3c. Już dawno nie widziałem strony zrobionej w ten sposób. No chyba że jakieś "tribute to geocities".
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
e tam, old-school style web 1.0 ma swoj urok  przynajmniej dla mnie, ale ja jestem bardzo sentymentalny :p eh, te ramki, jaskrawe kolory, badziewne gify i te piekne buttony ie i netscape'a...  gdzie te niegdysiejsze łebsajty?
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 4,674
Liczba wątków: 429
Reputacja:
21
CreatedMind napisał(a):Właśnie wpisałem "legaba" w wp.pl, onet.pl i google.pl
I zapewniam ze bez problemu trafiłem na "cenzurowaną" ową stronę.
Już to kiedyś zrobiłem i powiedziałem ab, nie przyniosło efektu
Reputacja:
39
CreatedMind napisał(a):Nie byłem pewny czy to tam a to nie było najważniejsze.
edit:
Tak czasami "nadużywam" tych oznakowań ale często chodzi mi o to żeby ktoś potem nie zadawał głupich pytań i mówił ze nie zobaczył co napisałem.
Wole podkreslac "" niż tym to ja tak mam z tym: ...
jakieś dziwne te nasze stylistyczne przyzwyczajenia.
zefciu napisał(a):Legabę powinna zamknąć jakaś komisja etyczna w3c. Już dawno nie widziałem strony zrobionej w ten sposób. No chyba że jakieś "tribute to geocities". wygląda jak typowa strona maniaka.
taka jak np. to:
http://www.totalizm.pl/
i stan psychiki autorów podobny.
|