To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portal katolicki o samogwałcie
von.grzanka napisał(a):No właśnie. I jeszcze mogą chcieć zranić chcącego dać im tę przyjemność. Smutny

[Obrazek: Nomorerape.jpg]

Jak chcą ranić tym to ja się poddaję i tej przyjemności zaprzestam im dawać Oczko
Czy moje "nie chcę" wymaga uzasadnienia? Czy muszę się tłumaczyć z tego, że "nie chcę"? Czy nie wystarczy sam fakt: nie chcę?
Odpowiedz
Rothein napisał(a):Masturbacja ma jedną zasadniczą wadę. Spróbujcie zadowolić kogoś kto jest uzależniony od masturbacji, kto stale robi to tylko sam ze sobą. Masakra. Niezdecydowany Serce może człowiekowi wysiąść od wysiłku, narząd płciowy spuchnąć od nieustannego używania, palce i język mogą zesztywnieć nie wspominając już o wygibasach wyobraźni i ciała, i nic. Smutny Masakra.
Zniechęciłeś mnie do zaplanowanej inicjacji seksualnej.
Jak to jest taka udręka, to ja to pierdolę. Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Zniechęciłeś mnie do zaplanowanej inicjacji seksualnej.

Cytat: masada
Akolita

[Obrazek: image.php?u=5660&dateline=1255295488]

Ho ho...
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Jak to mówią.. lepiej późno niż wcale Oczko
.
.
.
.

Odpowiedz
Co się czepiacie, chłopak się wbija w tytuł wątku ^^
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):o lol

I ci którzy zachowują wstrzemięźliwość, z wyjątkiem swoich żon i tego, czym zawładnęła ich prawica, wtedy nie będą ganieni.

mowisz ze zakazuja? ja tu widze wyraźne przyzwolenie Uśmiech Takze sorry Szeich Naasir-ud-Diin al-Albaani ale nie rozumiesz swojego koranu baranie

biedne osoby leworęczne....
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Cytat:hmm a myślałam że samogwałt jest jak się "to" robi samemu ze sobą a nie "wykorzystując innych jako przedmiot" O_o
A bo dla Katolika wszystko jest uprzedmiotowieniem. Jak się onanizujesz: uprzedmiatawiasz osobę o której fantazjujesz (nawet jeżeli ona nie istnieje (a może szczególnie wtedy, bo wtedy uprzedmiotawianie dotyczy całej płci (bądź gatunku))). Ale również wystarczy założyć prezerwatywę i automatycznie partner zostaje uprzedmiotowiony. Jeżeli kochasz się oralnie, uprzedmiotawiasz partnera/kę. Ale możesz stosować seks oralny, analny, możesz sobie założyć prezerwatywę na głowę, możesz związać i wychłostać partnera, możesz nawet na niego nasikać, a wystarczy że sperma wyląduje w pochwie to grzechu nie będzie Szczęśliwy
The spice must flow
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości