To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Islam "religią pokoju"
wilders jest najlepszym kandydatem do walki z islamem, bo jako (europejsko-konserwatywny, a więc w polsce ten dopisek nieważny) liberał nie ma nic współnego z islamem.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Pewnie tak jest, nie znam poglądów ani programu politycznego pana Wildersa, ale wiem, że z tą szarańczą trzeba coś zrobić. I przez szarańczę nie mam na myśli muzułmanów, tylko rządzących Europą lewackich tolerastów, którzy udawają, że problemu nie ma. Muammar al-Kaddafi powiedział całkiem niedawno coś w stylu, że islam wygra wojnę w Europie bez jednego wystrzału. Więc troszeczę bawią mnie ci lewaccy tolerantyści, którzy pieją o równości i tolerancji jednocześnie tolerując system wierzeń który tymi wartościami gardzi.
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=sg72rIfLi...r_embedded

Nic tylko rzucić granat między nich wszystkich:twisted:
Odpowiedz
gorsza hołota niż u nas obrońcy krzyża.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Odpowiedz
Hmm, a co by było, gdyby cała Europa wpadła pod panowanie Islamu ?
Szkoda czasu na wiarę,jest tyle rzeczy do poznania...Oczko
Odpowiedz
Tak się nie stanie, nie u nas, nie w państwie gdzie 95% ludzi to katolicy, nie państwie gdzie wszelka inność jest tępiona, nie w "Polsce dla Polaków".
Wszyscy idą w życiu pod prąd... o ironio

Wszelkie moje stare, socjalistyczne, lewicowe wpisy należy uznać za nieważne i ich najlepiej nie czytać.

Odpowiedz
Own3d napisał(a):Tak się nie stanie, nie u nas, nie w państwie gdzie 95% ludzi to katolicy, nie państwie gdzie wszelka inność jest tępiona, nie w "Polsce dla Polaków".

Pewnie! To niemożliwe, tak samo jak to, że w Polsce powstaną meczety (Wa-wa, Łódź), jak to, że (niedawno) córa kościoła katolickiego Francja nie będzie reagować- ze strachu- na nielegalne procesje islamistów, jak to że Hitler zaryzykuje walkę na 3 frontach (Bitwa o Anglię, front wschodni i afrykański), jak to, że nastawiona na izolacjonizm USA przystąpi do wojny światowej, jak to, że Japonia uderzy w neutralną potęgę gospodarczą, jak to (w latach 90 XIX wieku), że ustabilizowana i pokojowo nastawiona rzesza niemiecka rozpęta dwa najkrwawsze konflikty w europie, które eskalują na cały świat, jak to, że Polska powróci na mapy świata, itp, itd. Historia lubi zaskakiwać a coś co "wczoraj" było nierealne jutro może być "normą".

Ps. wiem i zdaje sobie sprawę, że dla wielu nazwanie rzeszy niemieckiej pokojowo nastawioną może wydać się czymś szokującym. Jednak popęd imperialistyczny Niemiec w XIX wieku nie był wcale większy niż np Anglii czy Francji. Ludzie nie spodziewali się konfliktu zbrojnego w europie. Wszelkie napięcia pomiędzy mocarstwami europejskimi miały się rozładować w specyficznych walkach o kolonie. Kongres wiedeński był- wedle owczesnych europejczyków- ogólnym kompromisem, który miał zażegnać przelewanie krwi na starym kontynencie.
Odpowiedz
A Romowie i inne ćwoki to co, pies?
Odpowiedz
Cytat:Kongres wiedeński był- wedle owczesnych europejczyków- ogólnym kompromisem, który miał zażegnać przelewanie krwi na starym kontynencie.
Jak widać kompromisy są tymczasowymi metodami rozwiązywania problemów.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Own3d napisał(a):Tak się nie stanie, nie u nas, nie w państwie gdzie 95% ludzi to katolicy, nie państwie gdzie wszelka inność jest tępiona, nie w "Polsce dla Polaków".

Nigdy nie mów - nigdy Oczko Aczkolwiek masz rację, jest to bardzo mało prawdopodobne,ale możliwe...tak samo jak papieżem został Polak Język.
Mnie bardziej interesowało jakby wyglądał świat...podzielony na Islamską Europę...i Chrześcijańskie USA...(teoretyzuję)
Scenariusz SF...
Szkoda czasu na wiarę,jest tyle rzeczy do poznania...Oczko
Odpowiedz
nie SF ale prawdopodobna przyszłość.
aczkolwiek bardziej prawdopobne będzie zwycięstwo Zachodu w krwawej rozprawie z islamem za lat kilkanaście.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
loras napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=sg72rIfLi...r_embedded

Nic tylko rzucić granat między nich wszystkich:twisted:
Uch, jaki szok. Francji chyba by się nowy Bonaparte przydał... Powinni się modlić do posągów Pierwszego.
A może raczej nowy Karol Młot?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_P..._%28732%29

Co nasi Szanowni Forumowi Libertyni sadzą o linku z jutuba?
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Uch, jaki szok. Francji chyba by się nowy Bonaparte przydał... Powinni się modlić do posągów Pierwszego.

Francji by się mniej tchórzliwe elity przydały, takie które nie boją się egzekwować prawa. Wpuścić tam oddział ZOMO celem usunięcia blokady. Tylko do tego trzeba jaj, a oni się za garstkę romów biorą, bo przez muzułami portkami trzęsą, bo jeszcze któryś gotów bombę jakąś wysadzić, albo co gorsza - o rasizm do trybunału pozwać!
Odpowiedz
Niezły blog człeka, który spędził sporo czasu za "zieloną kurtyną".
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Uch, jaki szok. Francji chyba by się nowy Bonaparte przydał... Powinni się modlić do posągów Pierwszego.

Skąd wniosek, że akurat Libertyni mieliby mieć jakiś szczególny stosunek do muzułmanów?

Swój stosunek do łamania prawa i uprzywilejowywania grupy społecznej czy religijnej już nieraz obwieszczałemDuży uśmiech
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Cool.
Po prostu, przyzwyczaiłem się do myśli, że lewacy całego świata poniewierają "agresywny" Izrael, wspierając przy tym "biednych" Palestyńczyków. Oczko
Odpowiedz
Według definicji ówczesnego Rotheina nie jestem lewakiem:-) Jestem liberałem - nie zamierzam nikomu niczego narzucać. Jestem cierpliwy - w końcu nasiąkną moimi i nie tylko moimi słowami i będą postępować w większości zgodnie z moimi poglądami. A jak tego nie dożyję - to cóż. Nie mam manii ratowania świata - mam swój własny.

Libertyni w ogóle nie są lewakami, bo nie chcemy nikomu niczego narzucać - no, Avx w pewnych kwestiach jest wyjątkiem;-)

Tak w ogóle nie zauważyłem, żeby Forge rzucał się na "agresywny" Izrael a ostatnio pisze po lewacku (w myśl definicji ówczesnego Rotheina):] Co ciekawe, u Ciebie też daje się stwierdzić elementy lewackości:]:>
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
palmer, skoro jako libertyni nie lubimy za bardzo KK, to tym bardziej islamu, prawda? przy czym o ile do pierwszego czuje się niechęć, to do drugiego...

Odpowiedz
wydaje mi się że libertyni z tego forum to nie do końca ta liberalna obyczajowo (i zwykle równocześnie konserwatywna godpodarczo ) frakcja ideologiczna określana jako lewacy. Mówię o frakcji ideologicznej dominującej na Zachodzie i popierającej tolerancjonizm i poprawność polityczną.
Choć prawdę mówiąc połowa libertynów na tym forum to zwyczajni liberałowie obyczajowi.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
Cytat:Tylko do tego trzeba jaj, a oni się za garstkę romów biorą, bo przez muzułami portkami trzęsą, bo jeszcze któryś gotów bombę jakąś wysadzić, albo co gorsza - o rasizm do trybunału pozwać!

Myśle że gorsza jest pespektywa zamieszek które mogłyby sparaliżować cały kraj na jakiś czas,tak jak miało to miejsce w 2004 roku.Dwóch afrofrancuzów chyba zapomniało że nie należy wchodzić do transformatora wysokiego napięciaUśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=XvZaPaHQ32Y

http://www.youtube.com/watch?v=SfELfRqItT4

Ale jest nadzieja i dla nas...

Rząd chce więcej afrykańskich imigrantów

Wprost roznosi mnie ze szczęścia że olewa się powodzian zostawiając ich samym sobie a sprowadza się nam ciemnemu polskiemu ludowi tolerancje i różnorodność w postaci somalijskich fiftisentów.Bękarta który wpadł na tem pomysł należałoby nagrodzić upojną nocą z Simonem Molem...wróć tamten już nie żyje zaszczuty przez rasistowską nagonkeNiezdecydowany
Hardcore squadrista!
Hardcore fascista!
Hardcore squadrista!
Hate For Breakfast!
http://www.ultrapatriot.xn.pl/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości