xjasiux napisał(a):Zgadzam się z Tobą Helmucie, ale tym razem jest to nam na rękę . Bo rząd nie może teraz zignorować takiej reakcji i będzie musiał poczynić jakieś kroki... Faktycznie. Będa mieli nieciekawie - bo z jednej strony naciski "wszechwładnych" rabinów - z drugiej "skatoliczałe" LPR i spółka.......
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Wicepremier Roman Giertych nie chce być filmowany od dołu. Operator Telewizji Katowice musiał stanąć na krześle, by nakręcić jego krótką wypowiedź - pisze "Gazeta Wyborcza".
Troche nie w temacie ale o Romku
http://tiny.pl/t4t4
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
http://tinyurl.com/oynv6
To taka nowość. Znając życie, pomysł ten upadnie na posiedzeniu Rady Ministrów, ale zawsze można się pośmiać z Romana Wielkiego
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Bezbożnik napisał(a):http://tinyurl.com/oynv6
To taka nowość. Znając życie, pomysł ten upadnie na posiedzeniu Rady Ministrów, ale zawsze można się pośmiać z Romana Wielkiego 
Szanowny pan minister chce, aby wszyscy uczniowie byli jednakowi :roll:
Prawie gotowy wzór mudnurka, wystarczy tylko emblematy zmienić.
Książki dla wszystkich zawsze śmierdzą. Nad ich kartami unosi się zapach maluczkich. Tam, gdzie lud je i pije, nawet tam, gdzie oddaje cześć, powietrze staje się śmierdzące. Jeżeli więc chcecie oddychać czystym powietrzem, nie wchodźcie do kościołów. - F. Nietzsche
Te mundurki to pewnie z naszywkami LPR będą, nie? :roll: :?
Liczba postów: 249
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
erystokrata napisał(a):Prawie gotowy wzór mudnurka, wystarczy tylko emblematy zmienić. Jak dla mnie, emblematy mogą pozostać. Zawsze się trochę zaoszczędzi w państwowej kasie... :wink:
Liczba postów: 1,031
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Tak apropos mundurków, to ich wprowadzanie jest moim zdaniem pomysłem conajmniej durnym.
mundurki... jak słysze o mundurkach to mnie skręca :x
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Tak przez chwilę byłem przeciwny, ale póżniej stwierdziłem że nie wiem co się obecnie dzieje w szkołach.
Siostrzeniec mojej dziewczyny ma 8 lat i ponoć (tak ona mi mówiła) tam już dzieci wytykają innym że "ja mam adidasa a ty nie" itp. A wszyscy wiemy jakie dzieci w takim wieku mogą być okutne  . Te mundurki to chyba nie jest głupi pomysł. Oczywiście odnośnie podstawówki, bo w gimnazjum, a tym bardziej liceum to chyba zbędne.
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Liczba postów: 1,031
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
jasiu, dawaj dyskutować w osobnym temacie o mudnurkach, a nie tu ;-)
Liczba postów: 414
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
xjasiux napisał(a):Siostrzeniec mojej dziewczyny ma 8 lat i ponoć (tak ona mi mówiła) tam już dzieci wytykają innym że "ja mam adidasa a ty nie" itp. A wszyscy wiemy jakie dzieci w takim wieku mogą być okutne . Przynajmniej będzie się hartował. Człowiek choćby nie wiem jak dobrze chroniony przed światem w końcu będzie musiał mu stawić czoła.
|