To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl
Maat napisał(a):Człowiek, który się nie zmienia zakłada chyba na wyrost i chyba z braku pokory czy uczciwosci wzgledem siebie, że to kim jest, jest najlepszą i ostateczną formą jaką może przybrać.

.
Odpowiedz
Tsumoso napisał(a):jak mi się nudzi to też czasami jestem panteistą
to też trochę zależy od pogody

miażdży Duży uśmiech

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Cytat: Cytat:
Napisał Tsumoso
jak mi się nudzi to też czasami jestem panteistą
to też trochę zależy od pogody

kilgore!
doczekałeś się sobowtóra...

Odpowiedz
Cytat: Nie lubię dłubaniny w pojęciach, bo to jest zabawa dla ludzi cokolwiek popapranych

by hypnos
to niezłe jest...

Odpowiedz
Cytat:Wróćmy jednak to idealizmu. Nie boli mnie utrata wiary w Dobro i Zło, ludzkie oceany altruizmu i miłości. Takie jest życie. Czegokolwiek byśmy nie powiedzieli, człowiek będzie w jakiś sposób związany z królestwem zwierząt i jego prawami, których nie zetrze samozwańczy klecha, rzucając z ambony garść słów- karmy dla chciwych marzycieli.

Made by Phillrond
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz
Athei Overlord napisał(a):I pierwszą rzeczą, jakiej należy się uczyć w życiu, nie powinno być czytanie ani pisanie, tylko nauka olewania krzywdzącego nas zdania. W dniu, gdy stwierdzisz, że masz to w nosie, poczujesz się o wiele, wiele lepiej Uśmiech
O właśnie.
Odpowiedz
Bezmózgowiec napisał(a):Vacarius był jak gazeta, bo wiedział wszystko i ukazywał się u nas codziennie.

Duży uśmiech
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
pilaster napisał(a):No przeciez juz tak robiliście. Mordowaliście strzałem w potylicę, zsyłaliście do Gułagu, paliliście ludźmi w piecach, wsadzaliście do więzień.

I co? I nie pomogło

Piekna miazga Uśmiech Najlepszy cytat jaki ostatnio czytalem Duży uśmiech
Odpowiedz
Xenomorph napisał(a):Piekna miazga Uśmiech Najlepszy cytat jaki ostatnio czytalem Duży uśmiech

No. Podpisuję się.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
A z jakiego to tematu?

Pytam, bo cudowny guziczek [>>] nie działa.
Odpowiedz
Rothein napisał(a):No. Podpisuję się.

Dla ścisłości - to był post skierowany do konkretnego człowieka, z jak zwykle użytą na wyrost przez pewnego użytkownika liczbą mnogą Język

Bloo napisał(a):A z jakiego to tematu?

Pytam, bo cudowny guziczek [>>] nie działa.

http://www.forum.ateista.pl/showthread.p...033&page=3

Odpowiedz
A ja nie rozumiem, co takiego wyjątkowego w tym cytacie. Ale spoko, ja głupi jestem, to nie muszę xP
Odpowiedz
Fry napisał(a):A ja nie rozumiem, co takiego wyjątkowego w tym cytacie

I dlatego, dzięki temu mamy coś takiego jak test IQ
Odpowiedz
Sugerujesz jakiś związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy moim niezrozumieniem wyjątkowości cytatu, a powstaniem testu IQ?

Najpierw tworzę dyktatury, teraz ten test. Sam siebie zadziwiam Uśmiech
Odpowiedz
Fry napisał(a):Najpierw tworzę dyktatury, teraz ten test. Sam siebie zadziwiam Uśmiech

Jakbyś nie zauważył to od samego początku sugerowałem że jesteś człowiekiem renesansu, prawie jak Leonardo DaVinci
Odpowiedz
Fry napisał(a):A ja nie rozumiem, co takiego wyjątkowego w tym cytacie. Ale spoko, ja głupi jestem, to nie muszę xP

Tam trzeba przeczytać też wcześniejsze posty Uśmiech

Odpowiedz
A oto garść złotych myśli naszego nowego "użytkownika", Spinoza:
Spinoza napisał(a):Z doświadczenia wiem, że przy zbyt dużej zbieżności myśli, porozumienie jest niemalże niemożliwe.
Spinoza napisał(a):Jak udowodnić, że zasada o tym, że dwa wodory i tlen dałyby wodę, nawet jakby nie istniała materia? Albo się rozumie platonizm, ale bo nie. Dowód jest prosty - niesprzeczność.

Jeszcze to:
Spinoza napisał(a):To co uważasz, za nijak argumentowane zostało uargumentowane solidnie.
I koniec odpowiedzi. :mrgreen: Duży uśmiech
Antyteista, empirysta, zwolennik używania rozumu.

„Znaczeniem zdania jest metoda jego weryfikacji” (Moritz Schlick)
Odpowiedz
oklaski dla Adama

Adam napisał(a):O przepraszam, ja nikogo bym nie zmuszał, tylko sam usunął lub nie. A gdyby baba nie chciała pójść do ginekologa, to niech oddaje dzieciaka, sam pójdę.
Odpowiedz
Dziękuję... Duży uśmiech
Odpowiedz
apel o współczucie

Adam napisał(a):Wszędzie czuję na sobie wzrok napalonych dupeczek... :-(
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości