To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co obecnie czytacie?
Odpuszcze jednak Hitlerzynie. Sprawdze za to, co tam w Koranie piszczy... Byle tylko nie okazalo sie, ze tam... Jeczy! :-) :-) :-)
Odpowiedz
Robert Jordan - Gilotyna marzeń. Już niedługo skończe ten jego wspaniały cykl :-(
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
komentarze na joemonster
Odpowiedz
"Historia filozofii" Tatarkiewicza, pierwszy tom, coraz bardziej mi się podoba Uśmiech .
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
Odpowiedz
forum.ateista.pl

obecnie nie czytam nic(książki) ale ostatnio skończyłem Jezus człowiek który nie istniał super książka
Odpowiedz
William Golding - Władca Much

Odpowiedz
"Dialogi" Lema. Ta niedawna przecież fascynacja cybernetyką i nadzieje, jakie w niej pokładano... Dzisiaj niektóre prognozy brzmią śmiesznie, ale to jednak kawał historii idei.
I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
Odpowiedz
Przeczytałem Perfekcyjną иiedoskonałość.
Odpowiedz
Enver napisał(a):"Dialogi" Lema. Ta niedawna przecież fascynacja cybernetyką i nadzieje, jakie w niej pokładano... Dzisiaj niektóre prognozy brzmią śmiesznie, ale to jednak kawał historii idei.
spokojnie, od czasow Leonardo da Vinci też troche upłynęło... Oczko
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Odpowiedz
[Obrazek: pr13336_FULL.jpg]

Cholernie smutna książka... :| Ale warto, warto przeczytać. Niełatwo zapomnieć. Chyba przeczytam zaraz jeszcze raz - krótkie, a jak naładowane treścią i emocjami.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
To jest to krótkie opowiadanie o tym jak jeden debil zamieniony zostaje w geniusza i podobnie szczur?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
FlauFly, mysz. Tak, to jest to opowiadanie. Bardzo przybijająca książka, świadcząca o tym, że ludzie nie lubią "innych".
Odpowiedz
@FlauFly: Tak. No i? Oczko
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
No i co? Właśnie sobie to opowiadanie powtórzyłem. Bardzo mi się podoba.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Czytam właśnie VII tom Harry'ego Pottera :-)
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
[Obrazek: 358w5qp.jpg]

od Rocia, zajebista :]
[SIZE="1"]There's a feeling I get when I look to the west
And my spirit is crying for leaving
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking
and it makes me wonder
really makes me wonder[/SIZE]
Odpowiedz
O, czytałem to, ale już dawno i mało co pamiętam... Ale całkiem miło mi zapadła w pamięć :-)
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
Wampiry i naziści, czyli klasyczne połączenie. Uśmiech Ale i tak fajne.
I jakże to nazwać – ten Absolut, tak niepodobny do ciszy lodowców Goethego, do piorunowej na cherubimach toczącej się chmury Mojżeszowego Boga?... Czerwony śmiech – Czarne Maski – Bezdno – jak nazywali autorowie rosyjscy? Karma, jak mówią teozofowie? Czy też „Cosik”, jak nazywała Wieszczka Mara?
Odpowiedz
Enver napisał(a):Wampiry i naziści, czyli klasyczne połączenie. Uśmiech Ale i tak fajne.

No raczej nie wampiry. W pozostałych dwóch częściach wychodzi że to jednak wampir nie był. Uśmiech Podoba mi się ta książka [i pozostałe]. Film też mi przypadł.

A dawno niczego takiego nie czytałem.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Ja skończyłem "Śniadanie mistrzów..." K.Vonneguta, zaczynam natomiast Yeskowa "Ostatni powiernik pierścienia" (historia Śródziemia oczami zwyciężonych), która wygląda tak:

[Obrazek: ow_okladka.jpg]
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości