To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
W tym szaleństwie jest metoda - tak jakby ktoś jeszcze wątpił, że GB to frustrat seksualny Oczko
Odpowiedz
Кирилл napisał(a):Baptiste, wstawianie tu swoich pół nagich zdjęć było bardzo, ale to bardzo ryzykownym zachowaniem ;D
Zdjęcia to zdjęcia.
Jeśli dla kogoś to, że ktoś wrzuca półnagie zdjęcia, jest jakimś problemem to cóż... Musi się z nim zmierzyć sam.
Ryzyko istnieje w przypadku, gdy te zdjęcia potem są wykorzystywane bez zgody zainteresowanego. Nad tym należałoby boleć.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
CreateYourself napisał(a):A czy ja mówię, że jeśli to heteroseksualne osoby afiszują się swoim życiem seksualnym i rolami w łóżku, to wtedy ja nie reaguję albo ignoruję ich zachowanie?
Żyjesz w świecie stworzonych przez siebie dziwnych zasad, jeszcze dziwniejszych zachowań o skrajnie dziwnym systemie moralnym, a raczej jego braku, powołując się na wątpliwej jakości przesłanki.
Problem w tym, że to co ty odbierasz jako "afiszowanie" de facto afiszowaniem nie jest, tylko normalnych zachowaniem dopuszczalnym nie tylko społecznie, ale też prawnie, również w Polsce. Jeśli Ci chodzi o samą krytykę seksualności bez względu na orientację, to nie wiem co ten temat ma z tym wspólnego? Przyszedłeś tu z misją moralizowania mnie? Żyję w świecie zasad i moralności innych niż twoje, choć prawdopodobnie znalazłoby się parę punktów wspólnych. Nie zamierzam się do ciebie dostosowywać. Zapomnij.

CreateYourself napisał(a):Widzisz, gdybyś był heteroseksualny zwyczajnie samosąd społeczny nazwałby Cię takim a nie innym określeniem, którego, z racji obawy przed Twą furią, nie będę używał. Natomiast jako, że tak zaciekle kreujesz się na obrońcę LGBT, całe LGBT przez Ciebie więcej traci, niż zyskuje.
Nie chcesz by postrzegany jako homofob, a właśnie skorzystaleś z najczęstrzega argumentu homofobów, gdzie to oni, nie geje, najlepiej wiedzą co jest dobre a co szkodzi LGBT :]

CreateYourself napisał(a):Pozostaje nam modlić się do Boga o zesłanie na forum bardziej kompetentnego geja. :roll:
Na forum jest co najmniej kilku gejów. Wszyscy są równie kompetentni oprócz Kiryła Uśmiech

CreateYourself napisał(a):EDIT: Ja to nie wiem, czy Ty naprawdę nigdy przenigdy nie dostałeś po mordzie, aby nie utożsamiać mięśni z umiejętnościami sztuk walki? Poza tym, na siłowni, na którą chodzę, jest masa wyrzeźbionych kolesi, którzy jednak mają zapędy ku kobitkom. I wcale nie oznacza to, że mam traktować cały heteroseksualny świat jako pełen mięśniaków, bo moja własna rzeczywistość jest bardzo ograniczona.
Zgoda, ale nie siedzisz w temacie, więc ci pokrótce objaśnię. Babtiste i Berzerker są skorzy do bitki, reklamują się tu jako napakowani mięśniacy i uwazają, że obiją gębe każdemu gejowi. Nie raz juz mnie wyzywali na pojedynek, chcąc robić ustawkę w realu. Nie rozumieją, bądź nie są w stanie dopuścić myśli, że orientacja nie ma nic wspólnego z tężyzną fizyczną i siłą. Przypakowany heteryk z umiejętnościami może obić facjate gejowi, ale równie dobrze może być napakowany gej z umiejętnościami, przed którym Berzerker będzie uciekać na drzewo.
Odpowiedz
Cytat:Babtiste i Berzerker są skorzy do bitki, reklamują się tu jako napakowani mięśniacy i uwazają, że obiją gębe każdemu gejowi.
Fantazje seksualne GB stają się coraz bardziej radykalne...
Duży uśmiech

Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Zdjęcia to zdjęcia.
Jeśli dla kogoś to, że ktoś wrzuca półnagie zdjęcia, jest jakimś problemem to cóż... Musi się z nim zmierzyć sam.
Ryzyko istnieje w przypadku, gdy te zdjęcia potem są wykorzystywane bez zgody zainteresowanego. Nad tym należałoby boleć.

http://www.quickmeme.com/meme/3vi632/
Odpowiedz
Baptiste napisał(a)::] Taki wygląd to ma mój kolega ważący niecałe 70kg. To są szczypiorki.
Rzeźba u szczypiora niczym nie imponuje.
A co do mnie, teraz formę mam gorszą (pracuję nad tym), ale jeszcze jakiś czas temu było tak:
-snip-
-snip-
A o walce oczywiście nic nie wiesz jeśli sądzisz, że wygląd mięśni ma dla niej jakieś znaczenie. Jesteś laikiem.
No jesteś nieco przypakowany, ale sorry resory, dwóm wcześniej pokazywanym panom nie dorastasz do pięt. Musisz jeszcze dużo pracować, by im dorównać.

To ty nic nie wiesz, skoro z góry zakładasz, że razem z Berzerkerem pokonacie każdego geja. Jako homofoby w ogóle nie bierzecie tego pod uwagę, a przecież znalazłaby się masa gejów, który by was sprała na kwaśne jabco. Nie dopuszczacie tego, ponieważ to by się źle dla waszej psychiki skończyło. Wyobrażasz swoją psyche po tym jakby cie gej zaorał? Byłbyś naprawdę w kiepskiej kondycji, więc pocieszaj się i wmawiaj se dalej, że jesteś super macho z wielkimi umiejętnościami, który pogoni każdego geja :lol2:

Rita napisał(a):No świetnie, zaraz znowu się dowiemy co GB ma w majtkach, wielkie dzięki Sajid :/
Flak. Jest lekko przypakowany, ale niezgrabny i nieproporcjonalny. Nie mój typ.
Odpowiedz
Кирилл napisał(a):http://www.quickmeme.com/meme/3vi632/
Czyżby?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Babtiste i Berzerker są skorzy do bitki, reklamują się tu jako napakowani mięśniacy i uwazają, że obiją gębe każdemu gejowi.
Napewno nie obiłbym gęby każdemu gejowi. Nie wątpię w to, że są tacy, z którymi bym przegrał. Ale ty się oczywiście do nich nie zaliczasz a to o tobie pisałem, a nie o wszystkich gejach.
GoodBoy napisał(a):No jesteś nieco przypakowany, ale sorry resory, dwóm wcześniej pokazywanym panom nie dorastasz do pięt. Musisz jeszcze dużo pracować, by im dorównać.
Moim celem nie jest bycie szczypiorem i dobra rzeźba. Moim celem są wymiary. Bycie tzw. dużym chłopem. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Flak. Jest lekko przypakowany, ale niezgrabny i nieproporcjonalny. Nie mój typ.
Mógłbyś czasem użyć do myślenia mózgu zamiast tego flaka?
The spice must flow
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Napewno nie obiłbym gęby każdemu gejowi. Nie wątpię w to, że są tacy, z którymi bym przegrał. Ale ty się oczywiście do nich nie zaliczasz a to o tobie pisałem, a nie o wszystkich gejach.
Chwila, zaprzeczasz sam sobie, gdyż pisałeś, że masa nie równa się umiejętnościom, więc musisz brać pod uwagę, że pokona cię także ktoś od ciebie mniej napakowany. Wątpić to se możesz, a ja jestem pewien, że jest od pyty gejów, którzy by cię załatwili jednym palcem. I nic by ci nie pomógł fakt, że jesteś hetero, a oni pedałami, gdyż cały czas nie rozumiesz, że orientacja nie ma nic wspólnego z tym, czy ktoś w bitce wygra, czy przegra.

Baptiste napisał(a):Moim celem nie jest bycie szczypiorem i dobra rzeźba. Moim celem są wymiary. Bycie tzw. dużym chłopem. Uśmiech
Aha, czyli kierunek Pudzian-style.... Totalny turn-off z mojej strony :roll: Myślisz, że wiele dziewczyn za takimi się ugania?

Rita napisał(a):Mógłbyś czasem użyć do myślenia mózgu zamiast tego flaka?
Podal foty, więc chciał być oceniony. Nikt go do tego nie zmuszał, a ja jestem zawsze szczery do bólu. Zresztą go to i tak nie ruszyło, gdyż podejrzewam, że mu na guście geja nie bardzo zależy Oczko
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Aha, czyli kierunek Pudzian-style.... Totalny turn-off z mojej strony :roll:
Nie, to znaczna przesada i dążenie do wręcz kalectwa. Moim celem jest 100kg wagi przy jako takim bf.
Coś takiego:
http://www.k-1.tv/wp-content/uploads/201...k1_win.jpg
http://farm6.staticflickr.com/5291/55500...6c37_z.jpg
GoodBoy napisał(a):Chwila, zaprzeczasz sam sobie, gdyż pisałeś, że masa nie równa się umiejętnościom,
Nie pisałem o masie, tylko o wyglądzie mięśni. Masa ma znaczenie i własnie dlatego powstało coś takiego jak kategorie wagowe w sportach walki. Chodzi o to, że masa to masa i wcale nie musisz przypominać wyglądem jakiegoś kulturysty. I tak nie wygląda i nie wyglądało wielu mistrzów świata.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
W dalszym ciągu nie masz podstaw twierdzić, że byś wygrał z tamtą dwójką. Obiektywnie patrząc porównując same zdjęcia wyglądasz od nich gorzej i masz mniejsze szanse. Zakładając swoją przewagę robisz to tylko dlatego, że są gejami, a ty hetero, a to z masą, umiejętnościami i wygraną nie ma nic wspólnego. Jednak wraz z Berzerkerem cały czas jedziecie na forum bazując na tej ściemie Uśmiech
Odpowiedz
Sorry koleś, ale kto tu bardziej rzucał z sufitu wyciągniętymi wnioskami? Może nie tyczyły się mnie, ale Berzerkera. W końcu napisałeś, że uciekałby przed nimi (tymi z obrazka) gdzie pieprz rośnie, jednocześnie nic o nim nie wiedząc i nie mając wiedzy na temat tego jakie pojęcie o walce mają oni i on.
NN
Odpowiedz
Oni by go pokonali tak jak Troskliwe Misie (hmmm...) Brzydala!
Duży uśmiech

Odpowiedz
Powiedziałem, że stawiam 10:1, więc myśląc logicznie nie jestem tego pewny na 100%, ale na 99% zakładam, że Berzerker, podobnie jak Ty, wygląda od nich gorzej nie tylko pod względem samej atrakcyjności fizycznej, ale przede wszystkim masy/rzeźby/napakowania. Skoro wy możecie sobie brać wnioski z dupy wzięte, o tym, że powalilibyście każdego geja, to ja tym bardziej mogę argumentować, że jednak głeboko mijacie się z prawdą. Obaj bazujecie na stereotypie, że geje = same wychudzone ciotki, tak jakby nie bylo silnych i napakowanych. Wyprowadzam was z tego błędu.

Sam chodzę na siłkę, może niezbyt często bo nie chcę z siebie zrobić monstera i głównie na fitness, a nie masę, jednak obserwuję kolesi na siłowniach i w tych lepszych/droższych napakowanych gejów jest jak psów, a uwierz mi, że mój gaydar bardzo dobrze działa Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Powiedziałem, że stawiam 10:1, więc myśląc logicznie nie jestem tego pewny na 100%, ale na 99% zakładam, że Berzerker, podobnie jak Ty, wygląda od nich gorzej nie tylko pod względem samej atrakcyjności fizycznej, ale przede wszystkim masy/rzeźby/napakowania.
Ale co ma ta rzeźba do walki? Nadal nic nie rozumiesz. A masy to oni nie mają, przecież na zdjęciu widać, że to szczypiorki z rzeźbą. A rzeźba u szczypiorka nie jest tak w ogóle żadnym wyczynem.
Jesteś gejem i patrzysz przez pryzmat ich atrakcyjności fizycznej dla ciebie. Gdybyś nie był laikiem to potrafiłbyś rzeczowo ocenić.
NN
Odpowiedz
Taka rzeźba jak u nich nie jest wyczynem? To czemu jeszcze tak nie wyglądasz? Żeby wyglądać jak oni potrzebne są jakieś 2-3 lata konkretnych regularnych treningów + właściwa dieta. Najwyraźniej to jednak jest wyczyn, skoro do dzisiaj ci się nie udało, a jak sam napisałeś, zapuściłeś się. Widocznie jesteś cienki bolek, nie masz mobilizacji, nie potrafisz przez dłuższy wytrwać przy diecie i sukcesywnych treningach. Oni potrafią, dlatego są bardziej od ciebie napakowani. I sorry, ale taka rzeźba i mięśnie też świadczą o sile, a umiejętności to możemy sobie z dupy bajerować zarówno ty jak i ja, bo obaj nic o nich nie wiemy poza tym co widzimy jak wyglądają. Dlatego twoje zakładanie, że byś pokonał gejów jest z dupy wziętym wnioskiem.
Odpowiedz
To ciekawe, że faktycznie GB ocenia 'wartość bojową' po wrażeniach estetycznych, jak kobieta szybkość samochodu po tym ocenia. To faktycznie zabawne, bo ta ostatnia jest wypadkową wielu czynników, ale akurat ten nie ma tu najmniejszego znaczenia.
W zasadzie to jak się zastanawiam,to nie wykluczone,że ja, który to nie jestem wcale niemal umięśniony,mógłbym tych panów pozabijać, choćby z tej racji, że nie miałbym żadnych oporów przed wyjęciem im palcami oczu, a to jest tutaj relewantne.
GB napisał(a):To czemu jeszcze tak nie wyglądasz?
Bowiem:
Baptiste napisał(a):Moim celem jest 100kg wagi przy jako takim bf.
Gudboj chyba nie czyta, tego co doń piszą...

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Taka rzeźba jak u nich nie jest wyczynem? To czemu jeszcze tak nie wyglądasz?
Ależ wyglądałem. Wiele osób zazwyczaj przechodzi ten etap gdy startują z pozycji osób bardzo szczupłych. Wtedy taka rzeźba powstaje naturalnie i bez żadnego wysiłku, przechodzi do historii gdy człowiek na poważnie zabierze się za budowanie masy mięśniowej. Nie jest problemem mieć rzeźbę ważąc 70kg. Problemem jest sytuacja, w której chcesz ważyć 100 kg i mieć rzeźbę.

Mi jednak oczywiście na dobrej rzeźbie nie zależy bo zawodowym kulturystą nie jestem. Nie jest mi potrzebna.
GoodBoy napisał(a):Żeby wyglądać jak oni potrzebne są jakieś 2-3 lata konkretnych regularnych ćwiczeń + właściwa dieta. Najwyraźniej to jednak jest wyczyn, skoro do dzisiaj ci się nie udało, a jak sam napisałeś, zapuściłeś się.
Słuchaj, nie ucz ojca dzieci robić. Od 15 roku życia siedzę w tym temacie więc te twoje teoryjki laika nawet mnie już nie bawią.
NN
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Słuchaj, nie ucz ojca dzieci robić. Od 15 roku życia siedzę w tym temacie więc te twoje teoryjki laika nawet mnie już nie bawią.
To nie próbuj się silić na robienie założeń z dupy wziętych, że byś ich powalił. Porównując same foty, to oni by ciebie powalili. O ich umiejętnościach nic nie wiemy, być może są pasjonatami sztuk walki.

Większośc facetów hetero, nie wiedzac, że tamci dwaj to geje, pozazdrościloby im wyglądu i chcą wygladać tak jak oni. Takie są fakty. Faktem również jest, że taki wygląd to jest spory wyczyn, wbrew temu co sugerujesz. I wreszcie faktem jest to, że facet, który lubi się bzykać z drugim facetem, nie ma zmniejszych szans w obiciu gęby jakiemuś homofobicznemu typowi, bo te umiejętności wbrew temu co tu nieustannie sugerujecie od orientacji nie zależą Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości