To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Seth napisał(a):Jak Palmer mówił. Berzerker. Tryska od niego testosteronem jak z Kala Drogo. Spotkaj się z nim a Twoja prostata wybuchnie.
Nie jestem pewien, czy tak samo pojmujemy tutaj atrakacyjność. Obawiam się, że nie.... Sprawdziłem tego Khal'a Drogo, totalnie nie mój typ za bardzo napompowany i zbyt heterycki łeb. Jeżeli Berzerker jest a'la Pudzian-style to nic z tego nie bedzie Smutny

Wolę takich jak poniżej Język

http://www.gusmen.com/wp-content/uploads...20x843.jpg

http://www.underwearnewsbriefs.com/wp-co...hoot47.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-_VRFisoCYac/Tl...00/1.4.jpg
Odpowiedz
Kulwa, gdzie takich sieją i kto żniwuje? :roll:
Odpowiedz
Trochę jak z New Kids On The Block :roll:
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):http://www.gusmen.com/wp-content/uploads...20x843.jpg

http://www.underwearnewsbriefs.com/wp-co...hoot47.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-_VRFisoCYac/Tl...00/1.4.jpg

Zasadnicza służba powinna być przywrócona.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Grim napisał(a):Zasadnicza służba powinna być przywrócona.

Tak jest!

Każdy nie-kaleka do wojska na dwa lata!
Odpowiedz
Nie znacie się piękni są Uśmiech
Odpowiedz
Ja się nie pytam jacy "oni" są.
Ja się pytam CO TO JEST???

Odpowiedz
pure heaven Duży uśmiech
Odpowiedz
Ej, weźcie, bo zaraz zacznę podglądać te posty.
Odpowiedz
Кирилл napisał(a):Ej, weźcie, bo zaraz zacznę podglądać te posty.
Odpowiedz
idiota napisał(a):Ja się nie pytam jacy "oni" są.
Ja się pytam CO TO JEST???
A co by miało być?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):pure heaven Duży uśmiech

Jak znam życie, to tacy wołają do pomocy swoje "funfele" żeby im słoik z ogórkami otworzyły, bo sami nie chcą rączek męczyć, o darciu się "PAJĄK!!! ZABIJ!!!" już nie wspomnę. Kurde, aż sobie wyobraziłem sytuację, kiedy taki ma się bić i mówi "tylko nie w szczepionkę, bo boli".
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Odpowiedz
Grim napisał(a):Jak znam życie, to tacy wołają do pomocy swoje "funfele" żeby im słoik z ogórkami otworzyły, bo sami nie chcą rączek męczyć, o darciu się "PAJĄK!!! ZABIJ!!!" już nie wspomnę. Kurde, aż sobie wyobraziłem sytuację, kiedy taki ma się bić i mówi "tylko nie w szczepionkę, bo boli".
A po co się bić?
Sprawę można załatwić oralnie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Grim napisał(a):Jak znam życie, to tacy wołają do pomocy swoje "funfele" żeby im słoik z ogórkami otworzyły, bo sami nie chcą rączek męczyć, o darciu się "PAJĄK!!! ZABIJ!!!" już nie wspomnę. Kurde, aż sobie wyobraziłem sytuację, kiedy taki ma się bić i mówi "tylko nie w szczepionkę, bo boli".
Tego nie wiesz, więc nie fantazjuj. Co prawda cię nie widziałem, ale i tak obstawiam, że jesteś w porównaniu do każdego z trzech wyżej zaprezentowanych panów o lata świetlne mniej atrakcyjny Uśmiech

A co do gustów o nich się... dyskutuje Duży uśmiech Taki mam gust i już lubię połączenie nieco elfickiej sensualnej twarzy z tzw. "duszą" ze szczupłym zadbanym lekko wyrzeźbionych ciałkiem. MNIAM Język

....a wy macie wypaczone gusta heteryckie i koniec! Męscy są dla was przesadnie napakowani w stylu pudziana czy innego koksa.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):....a wy macie wypaczone gusta heteryckie i koniec! Męscy są dla was przesadnie napakowani w stylu pudziana czy innego koksa.

Mężczyzna ma wyglądać jak mężczyzna, a nie jak Ken od Barbie, który nawet kutasa nie ma. Poza tym, ja też twierdzę że budowa Pudziano-podobna, to przesada.
"War, War never changes"

Odpowiedz
Jesteś pewien, że masz większego od wszystkich powyżej? Język
Zaprezentuj się. Zobaczymy jaki z ciebie mężczyzna w porównaniu do nich Duży uśmiech

Poza tym widzę, że dissujesz po twarzy. To, że koleś ma ładną buźkę nie znaczy, że jest niemęski. Masz dziwny gust. Pewnie "męski" to ten co ma buraczany ryj...
Odpowiedz
Grim napisał(a):Mężczyzna ma wyglądać jak mężczyzna, a nie jak Ken od Barbie, który nawet kutasa nie ma. Poza tym, ja też twierdzę że budowa Pudziano-podobna, to przesada.
To ty tak twierdzisz.
Mężczyzna ma wyglądać, jak mu się żywnie podoba.
Żaden motłoch, Grim ani nikt inny nie będzie o tym decydował.
Jeszcze by tego brakowało!
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jesteś pewien, że masz większego od wszystkich powyżej? Język
Zaprezentuj się. Zobaczymy jaki z ciebie mężczyzna w porównaniu do nich Duży uśmiech

Cytując Mistrza: "pokazywałem, jak byłem mały".

Cytat:Poza tym widzę, że dissujesz po twarzy. To, że koleś ma ładną buźkę nie znaczy, że jest niemęski. Masz dziwny gust. Pewnie "męski" to ten co ma buraczany ryj...
Nie, po ogólnym wyglądzie na tych zdjątkach. Według Ciebie męski to taki, który chodzi do salonów urody, robi sobie manicure i pedicure, goli włosy na klacie itd.? To sorki, ale to nie mężczyzna. Poza tym, ja nie gustuję w facetach, więc pewnie dlatego mój gust jest "dziwny". No i możliwe, że jak byś mnie zobaczył, to powiedziałbyś że mam "buraczany ryj", ale skoro dziewczyny nie uciekają z przerażeniem na mój widok i mówią żem przystojny, to mnie to pasuje 8).

nonkonformista napisał(a):To ty tak twierdzisz.
Mężczyzna ma wyglądać, jak mu się żywnie podoba.
Żaden motłoch, Grim ani nikt inny nie będzie o tym decydował.
Jeszcze by tego brakowało!

Tylko, że to nie motłoch i nie ja decyduję jak ma kto wyglądać, tylko właśnie te wszystkie reklamy, billboardy, magazyny, ciecie od "mody" itd., ludzie przez których kobiety mają wypaczone pojęcie piękna, a "prawdziwy mężczyzna" to metroseksualista z linków, które Goodboy wklejał. Ja to zlewam i przez to jestem "ten zły"?
"War, War never changes"

Odpowiedz
Grim napisał(a):Tylko, że to nie motłoch i nie ja decyduję jak ma kto wyglądać, tylko właśnie te wszystkie reklamy, billboardy, magazyny, ciecie od "mody" itd., ludzie przez których kobiety mają wypaczone pojęcie piękna, a "prawdziwy mężczyzna" to metroseksualista z linków, które Goodboy wklejał.
Na podstawie fot nie da się stwierdzić:

- czy chodzą do salonów urody (nie widzę żadnego manicure)
- czy się depilują (nie wszystkim rosną włochy na klacie)

Ot zobaczyłeś lepszych od siebie, pozazdrościłeś i zaszufladkowałeś. How pathetic is that :lol2:
Odpowiedz
Grim napisał(a):Tylko, że to nie motłoch i nie ja decyduję jak ma kto wyglądać, tylko właśnie te wszystkie reklamy, billboardy, magazyny, ciecie od "mody" itd., ludzie przez których kobiety mają wypaczone pojęcie piękna, a "prawdziwy mężczyzna" to metroseksualista z linków, które Goodboy wklejał.
Mężczyźni stają się bardziej kobiecy. Kobiety stają się bardziej męskie. Wskazówka obróciła się.
Za jakiś czas pewnie znowu będzie odwrotnie. W kołowrocie czasu niczego pewnym być nie można.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości