To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
nonkonformista napisał(a):Dlaczego?
Kolonii karnej? A nie lepiej po prostu wysłać na Madagaskar. Ja bym chciał albo na Madagaskar, albo nawet na Sri Lankę. Byłoby nawet cudnie! Oczko
Kolonię karną można i umieścić na Madagaskarze. :> Jak się oczywiście tamtejsi mieszkańcy na to zgodzą.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Seth napisał(a):Jeśli chcecie równości, czego Wam życzę, szukajcie jej właśnie dążąc do liberalnego państwa w starym stylu.

Gdzie dokładnie było to liberalne, gay-friendly państwo starego stylu? W XIX wieku gdzie groziła za homoseksualizm groziła egzekucja? Czy w XX wieku gdy tylko chemiczna kastracja?
Odpowiedz
Cytat:Niestety nie podam Ci, bo nie jestem lewakiem Zdezorientowanyad:

Nie? To podaj mi jako nie - lewak.
Odpowiedz
Jak wiadomo w Polsce jest całkiem sporo osób mieniących się patriotami.
Jednak osób o poglądach nacjonalistycznych jest zaledwie garstka, dlatego też muszą poprzez różnego rodzaju organizację sprowadzać ludzi na swoje marsze niepodległości.

Co też możemy obserwować pod adresem:
http://www.mmwarszawa.pl/photo/1616889/M...4%99cia%5D

Wykorzystując tak niecne środki uzurpują sobie prawo do reprezentowania całego narodu oraz wszystkich patriotów w Polsce.

Powiedzmy nie wypoczynkowi typu: "rzuć cegłą w policjanta"!

Pyszna copypasta swoją drogą.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Analogia bardzo dobra.

Ale to miło, że nawet Ty dostrzegasz pewne podobieństwa między aktywistami z organizacji LTBG czy jak im tam a aktywistami NOPu i ONRu oraz to, że głównie szkodzą ideii którą chcą promować. Geje w stosunku do zwyczajnych homosiów mają się tak jak nacjonaliści w stosunku do zwyczajnych patriotów.

PS. Coś za dużo tych wątków o gejach się porobiło - nudne to się robi.
Odpowiedz
Teranin jest kryptogejem. Nie wiedziałeś?Szczęśliwy Stąd to jego niezdrowe zainteresowanie co kto komu gdzie i w jakich okolicznościach przyrody wkłada albo wyjmuje.Oczko
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Ja ich spiski obnażam tylko i wyłącznie z troski o zdrową tkankę społeczeństwa.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
Cytat:Ale to miło, że nawet Ty dostrzegasz pewne podobieństwa między aktywistami z organizacji LTBG czy jak im tam a aktywistami NOPu i ONRu oraz to, że głównie szkodzą ideii którą chcą promować.
Nah, po prostu przerobiłem tekst terranina na fajną copypaste, którą można lekko naciągnąć i przedstawić każdą organizację wychodzącą na ulicę. W sumie widać tu niezły kontrast, na zdjęciach z parady masa uśmiechniętych, dobrze bawiących się ludzi, brak też wmawianej przez ich przeciwników, obsceniczności (specjalnie przejrzałem wszystkie zdjęcia, i zaledwie na jednym znalazłem dwóch kolesi z gołymi klatami, więc gdzie ta perwersja?). Zdjęcia z marszu to już za to w niektórych miejscach regularna wojna z policją i pseudopodniosłość. Zupełnie nie ta liga.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Faktycznie obsceniczność jest ewidentnie wmawiana.
https://www.google.pl/search?hl=pl&clien...4ASfhYHYAg
Odpowiedz
W ogóle nie ma czegoś takiego jak 'gejiści'. To wytwór wyobraźni autora tematu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Cytat:Faktycznie obsceniczność jest ewidentnie wmawiana.
https://www.google.pl/search?hl=pl&c...G6eG4ASfhYHYAg

Dobrze że to foty z Warszawy, a nie jakieś losowe wyszukane w googlu. Oh wait.
Odpowiedz
cobras napisał(a):Dobrze że to foty z Warszawy, a nie jakieś losowe wyszukane w googlu. Oh wait.

Skąd ten nacjonalizm nagle w Tobie się wziął. Zagraniczny gej gorszy od polskiego? Czy też lepszy?

nonkonformista napisał(a):W ogóle nie ma czegoś takiego jak 'gejiści'. To wytwór wyobraźni autora tematu.

Termin w języku Polskim nie istnieje - zjawisko już tak. Powiedz mi dlaczego taki Raczek czy Jabłoński potrafią zajmować się czymś innym niż bycie homoseksualistą a większość gejów, którzy pojawiają się w szeroko pojętych mediach już nie za bardzo ?
Odpowiedz
Tutaj akurat zgadzam się z definicją pilastra:
Cytat:Gejizm – Pogląd głoszący (nie wprost ma się rozumieć, ale w sposób stosunkowo mało zawoalowany), że osoby chore na homoseksualizm są mądrzejsze, piękniejsze, wrażliwsze, i w ogóle pod każdym względem lepsze od heteroseksualnych podludzi. W związku z tym faktem osobom cierpiącym na homoseksualizm po prostu należy się, jak psu zupa, szereg przywilejów prawnych (np. napaść na homoseksualistę ma być karana surowiej niż napaśc na heteroseksualnego untermenscha, podobnie np. testamenty h. mają mieć większą moc prawną), czy fiskalnych (mniejsze podatki poprzez rozciągniecie na h. przywilejów którymi cieszą się inne grupy, np. małżeństwa). Gejizm samozwańczo głosi że reprezentuje interesy homoseksualistów. Nie jest to jednak prawda. Osób cierpiących na tą przypadłość jest w Polsce zapewne grubo ponad milion i gdyby wszyscy, albo przynajmniej znaczna większość z nich zagłosowała na polityczną reprezentację gejizmu, to gejiści nie mieliby żadnych problemów w dostaniu się do sejmu i stworzeniu tam silnego klubu. A tak pozostają hałaśliwym i jazgotliwym, ale jednak marginesem.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):Faktycznie obsceniczność jest ewidentnie wmawiana.
https://www.google.pl/search?hl=pl&clien...4ASfhYHYAg
Czyli rozumiem, że karnawał w Rio też jest obsceniczny? Zakazać!
Jak tak można paradować w majtkach po ulicy! Zgroza! Ciało ludzkie nie jest grzeszne, obrzydliwe, czy jakie tam. Jest piękne, więc dlaczego go nie pokazywać.
Dlaczego nie bulwersujesz się, jak widzisz obsceniczne reklamy z kobietami w bikini? Gdy widzisz kobiety rozbierające się w prawie każdym filmie?
Jakoś nikt tutaj takich zdjęć nie wkleił. Mam zatem mniemać, że jak kobieta się rozbiera do naga, nie jest obsceniczna, a jak facet chodzi w majtkach po ulicy to jest?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Cytat:Skąd ten nacjonalizm nagle w Tobie się wziął. Zagraniczny gej gorszy od polskiego? Czy też lepszy?

Po prostu na polskiej Paradzie Równości nie widzę żadnej obsceniczności, która tak brzydzi i przeszkadza wszystkim jej krytykom, stąd ich argumenty są inwalidami.

Niech ponarzekają sobie lepiej na karnawał w Rio, tam to dopiero jest ta obrzydliwa obsceniczność, i jeszcze to w TV pokazują, zboczeńcy.
https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=...80&bih=638
Odpowiedz
cobras napisał(a):Po prostu na polskiej Paradzie Równości nie widzę żadnej obsceniczności, która tak brzydzi i przeszkadza wszystkim jej krytykom, stąd ich argumenty są inwalidami.

Niech ponarzekają sobie lepiej na karnawał w Rio, tam to dopiero jest ta obrzydliwa obsceniczność, i jeszcze to w TV pokazują, zboczeńcy.
https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=...80&bih=638

Faktycznie nie ma różnic:

http://www.freakingnews.com/pictures/500...de-725.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/image...SUo-Vjafr3

nonkonformista napisał(a):Czyli rozumiem, że karnawał w Rio też jest obsceniczny? Zakazać!

Karnawał w Rio też jest obsceniczny.
Natomiast jest zdecydowanie mniej obleśny od parad gejów - tam nie zobaczysz podstarzałego faceta czy grubej baby z wielkim brzuchem i gołą dupą. Dlaczego też miałbym chcieć to zakazać. To, że mi się nie podoba nie oznacza, że chcę zakazywać. To raczej domena środowiska LTBG, które by chciało aby wszystko było albo po ich myśli albo wcale.
Odpowiedz
Cykle tematów o gejach cieszą się.taką popularnością, że czasami myślę, że.wszyscy jesteśmy gejami.
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Mam zatem mniemać, że jak kobieta się rozbiera do naga, nie jest obsceniczna, a jak facet chodzi w majtkach po ulicy to jest?

Jeśli owa kobieta jest atrakcyjna seksualnie to masz rację, nie jest obsceniczna.Szczęśliwy

A poważnie, obnażanie się na ulicy co do zasady jest obsceniczne.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
teranin007 napisał(a):Wykorzystując tak niecne środki uzurpują sobie prawo do reprezentowania całego środowiska homoseksualnego w Polsce.

Co masz na myśli? Ten klub TRAWERS w istocie nie jest towarzystwem homosiów, a ludzi jeżdżących wspólnie na jakieś rajdy i rozprawiających o turystyce. Gdzieś tam na stronie są też zdjęcia ze ślubu dwojga członków.
Po prostu pojechali sobie na wycieczkę jednego dnia, a tu zonk, jakieś klauny z hasłami God love fags i podobnymi Uśmiech
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
exodim napisał(a):Co masz na myśli? Ten klub TRAWERS w istocie nie jest towarzystwem homosiów, a ludzi jeżdżących wspólnie na jakieś rajdy i rozprawiających o turystyce. Gdzieś tam na stronie są też zdjęcia ze ślubu dwojga członków.
Po prostu pojechali sobie na wycieczkę jednego dnia, a tu zonk, jakieś klauny z hasłami God love fags i podobnymi Uśmiech

Nie pleć herezji!
To wszystko gejowski spisek!
To kto zrobił zdjęcie nie ma znaczenia.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości