17.02.2013, 22:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2013, 23:20 przez CreatedMind.)
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
@mały_wężyk
Czyli jak czegoś nie widzisz to znaczy ze tego nie ma...
Ty w swojej obiektywnej i nieomylnej percepcji nie widzisz tam niczego zboczonego czy obrażającego to znaczy ze każdy kto ma inne odczucia jest tylko łgarskim "pierdololo prawakiem".
O to mi przecież chodziło...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ale ty nie manipuluj, tylko wskaż posta, w którym ktokolwiek w tym temacie napisał, że parada z linka teranina była obsceniczna. Ty sam pierwszy o tej obsceniczności wspomniałeś wyskakując jak Filip z konopii; ten temat miał na celu pokazanie zupełnie innego zjawiska, więc o co chodzi?
jakiś mądry cytat
Reputacja:
9
Ale on jest nieomylny i święcie obiektywny.
Jak on uwaza ze coś jest "okay" to i ty masz tak uważać. :roll:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
Pleciecie w większości, jak obrażone babcie z Kółka Różańcowego.
Macie po 20-30 lat a rażą was gołe części ciała - gdzie się chowaliście, w Seminarium Jezuickim.
Boże, widzisz i nie grzmisz!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15
Sofeicz napisał(a):Pleciecie w większości, jak obrażone babcie z Kółka Różańcowego.
Macie po 20-30 lat a rażą was gołe części ciała - gdzie się chowaliście, w Seminarium Jezuickim.
Boże, widzisz i nie grzmisz!
Kobiece mnie nie
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Reputacja:
9
@SOF
Przyjdzie taki po wymachiwać kutasem pod twoim domem albo ze sloganem "wpychajmy se do dupy" to jak masz dzieci mam nadzieje ze sam zaczniesz grzmieć zamiast liczyć na Boga.
-Konfucjusz
Reputacja:
975
CreatedMind napisał(a):@SOF
Przyjdzie taki po wymachiwać kutasem pod twoim domem albo ze sloganem "wpychajmy se do dupy" to jak masz dzieci mam nadzieje ze sam zaczniesz grzmieć zamiast liczyć na Boga.  Jak czytam takie posty, to gdybym był kosmitą, to byłbym przekonany, że przez ten kraj co chwila przechodzą parady z kopulantami w roli głównej.
Nie ten klimat, nie ten równoleżnik.
Gdzie masz te gołe imprezy, bo u nas nudno i szaro, a szara ludność chodzi okutana w barchany?
Wyobraźnia, dobra rzecz!
Reputacja:
9
A jak niestety przyjdzie ci w ciągu resztki swojego żywotu zobaczyć takie parady raz na miesiąc to się będziesz zastanawiał "jak do tego mogło dojść ???" 
I sam poczujesz się jak kosmita na swojej własnej planecie
-Konfucjusz
Reputacja:
975
CreatedMind napisał(a):A jak niestety przyjdzie ci w ciągu resztki swojego żywotu zobaczyć takie parady raz na miesiąc to się będziesz zastanawiał "jak do tego mogło dojść ???" 
I sam poczujesz się jak kosmita na swojej własnej planecie  Mów za siebie!
Chyba za dużo siedzisz w necie, a za mało w realu.
Ja bardzo chętnie bym przytulił takie kolorowe parady, bo jak na razie to mam pod domem tylko ponurą Stację Krzyżową na Wielkanoc.
18.02.2013, 00:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2013, 10:03 przez CreatedMind.)
Reputacja:
9
Pudło kolego, nie musisz się martwic o moje życie bo nawet w moim młodym wieku nie jest wykluczone ze może nawet więcej niz ty przez 50 lat widziałem.
I to w realu a nie w necie to daruj sobie takie, za przeproszeniem, nędzne rady.
Poza tym u mnie w realu to "rodowitych Belgów" dzieci imigrantów okradają albo poniżają bo smutno i nudno. (jakoś socjalizm musi przecież wyrównać wszystkich  )
Czyli nie muszę mówić ze wobec takich, geistów którzy się rzucają w oczy, nie ma na szczęście (wśród zwykłego ludu) aż tak wielkiej tolerancji jak to niektórzy myślą co nie zmienia faktu ze jak dalej będą środowiska LGTB swoje propagandy przepuszczać to ta szarańcza stanie się coraz bardziej liczna i fanatyczna.
Tobie może nie przeszkadza ze w niektórych krajach pedały chcą edukować dzieci w szkołach na temat normalności homoseksualistów i chcą wprowadzać tam "bajki" gdzie zamiast taty i mamy masz dwóch tatów ale mnie sie to nie podoba i nie godził bym się na dawanie takiej lektury moim dzieciom.
Według ciebie może mam paranoi-ie jak uważam ze im więcej dasz wolności ścierwu tym więcej tego ścierwa będzie (i tym bardziej absurdalne ich pomysły będą.) ale dla mnie jest to po prostu logiczne.
-Konfucjusz
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
GoodBoy napisał(a):"Mam wyjebane" na konserwe. Interesują mnie równe prawa homo. That's it. 
Nie dałoby się, bo tylko w małżeśnstwie testament ma status niepodważalny. Z tego względu całkiem sporo par wstępuje w małżeństwa, celem ochrony majątku przed kuzynem dalekiego kuzyna, który po śmierci jednego z partnerów mógłby sobie rościć prawa do majątku. W przypadku konkubinatów oraz umów cywilno-prawnych testament można bardzo łatwo podważyć. Jeśli zaś idzie o takie kwestie jak informacja o zdrowiu partnera w szpitalu, nie widzę żadnego powodu, dla którego małżeństwa mają być zwolnione z obowiązku regulowania tych kwestii u notariusza vs. związki, które taki obowiązek mają i jeszcze w dodatku muszą za to płacić. Jest cały szereg taki kwiatków.
 http://www.youtube.com/watch?v=y2kjmEh8wMk
uderzyło mnie w tym wystąpienia zdanie o obrączce. jednak małżeństwo to bardziej skomplikowana sprawa. w myśl tego rozumowania - może w ogóle zlikwidować małżeństwo. To co tu pisze ma pewien związek z tematem , który kiedys tu rozpoczełam Slub. Myślę, ze wszycy mamy jakis troche mętlik w głowie.Dlaczego nie chcemy przyznać ,że tak naprawdę chodzi o związki jednopłciowe a nie żadne partnerskie.
I uważam, ze tego jednoznacznie dotyczy ta dyskusja.
Czy dzisiaj w użyciu jest jeszcze słowo bękart?
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Cytat:Myślę, ze wszycy mamy jakis troche mętlik w głowie.Dlaczego nie chcemy przyznać ,że tak naprawdę chodzi o związki jednopłciowe a nie żadne partnerskie.
Bo wcale nie chodzi.
Związki partnerskie mają dotyczyć też heteroseksualistów, którzy nie chcą brać ślubu cywilnego, a tym bardziej kościelnego.
To będzie ułatwienie dla wszystkich. Nie wiem, skąd taki opór przeciwko nim.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 12,009
Liczba wątków: 156
Reputacja:
101
nonkonformista napisał(a):Związki partnerskie mają dotyczyć też heteroseksualistów, którzy nie chcą brać ślubu cywilnego, a tym bardziej kościelnego.
A "związek" będą chcieli brać. :roll:
Goodboy
Cytat:- fałszowanie nauki nt. choroby, głoszenie, że nauka tego nie zbadała
Napisało indywiduum, które wielokrotnie podkreśla, że nic na ten temat nie wiadomo. :lol2:
Cytat:- wprowadzanie w błąd, że homo to choroba
Nic podobnego, w końcu homo to właśnie choroba :roll:
Cytat:- wykluczenie/pominięcie istnienia genu hetero,
Nic podobnego. Założono właśnie że taki gen istnieje :roll:
Cytat:- obliczanie "prawdopodobieństwa chorego na homoseksualizm", wg frywolnie dobranych przez pilastra kryteriów z kosmosu
które konkretnie kryteria zostały dobrane frywolnie i z kosmosu?
Cytat:na podstawie wyników podaje nam wnioski genetyczne (!), genetykę przy tym całkowicie pomijając
Pomijając genetykę :8O::8O::8O::8O: ????
Ło Absolucie. :wall:
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj
Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
149
Cytat:Ty w swojej obiektywnej i nieomylnej percepcji nie widzisz tam niczego zboczonego czy obrażającego to znaczy ze każdy kto ma inne odczucia jest tylko łgarskim "pierdololo prawakiem".
To wskaż może zdjęcie z tych zalinkowanych przez teranina, które przedstawia jakąś obsceniczną scenę, będzie można wtedy podyskutować.
Cytat: Ale ty nie manipuluj, tylko wskaż posta, w którym ktokolwiek w tym temacie napisał, że parada z linka teranina była obsceniczna.
A ty nie manipuluj, tylko wskaż posta, w którym zarzucam komukolwiek, że w tym temacie pisze o obsceniczności parad równości w Polsce. W innych tematach takie posty jak najbardziej się pojawiały.
Cytat:@SOF
Przyjdzie taki po wymachiwać kutasem pod twoim domem albo ze sloganem "wpychajmy se do dupy" to jak masz dzieci mam nadzieje ze sam zaczniesz grzmieć zamiast liczyć na Boga. :mrgreen:
Niezła wyobraźnia, opisujesz zjawiska zupełnie jak z tych zdjęć z pierwszego posta. Tylko że nie.
Cytat:Pudło kolego, nie musisz się martwic o moje życie bo nawet w moim młodym wieku nie jest wykluczone ze może nawet więcej niz ty przez 50 lat widziałem.
A w szczególności te wszystkie obsceniczne parady w Polsce.
Cytat:Według ciebie może mam paranoi-ie jak uważam ze im więcej dasz wolności ścierwu tym więcej tego ścierwa będzie (i tym bardziej absurdalne ich pomysły będą.) ale dla mnie jest to po prostu logiczne.
A ścierwo to już tradycyjnie, masz za majtami. Ale może nie pisz już lepiej ile mu wolności dajesz.
Cytat:Ja bardzo chętnie bym przytulił takie kolorowe parady, bo jak na razie to mam pod domem tylko ponurą Stację Krzyżową na Wielkanoc.
Czasem są jeszcze studenckie, ale to zależy od miasta i poziomu studentów, chociaż obsceniczność to się na nich wprost wylewa litrami piwa, które jest na nich spożywane. I to przy przyzwoleniu policji, straszny upadek obyczajów.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
18.02.2013, 12:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2013, 13:18 przez Socjopapa.)
Reputacja:
9
[ZIEWAaaaaa]
Po pierwsze nawet nie kliknąłem w żaden link z tego tematu...
Po drugie o ile to nie jest za skomplikowane dla ciebie żadnego zdjęcia nie potrzebowałem i nadal go nie potrzebuję aby stwierdzić to co do Ciebie wczoraj napisałem.
cobras napisał(a):...będzie można wtedy podyskutować.
Można pomarzyć...
Cobras napisał(a):A w szczególności te wszystkie obsceniczne parady w Polsce. 
No tak jak pisałem, najlepiej zacząć reagować jak będzie za późno... :roll:
Dobrze ze przywykłem do tego ze trzeba wam wszystko powtarzać i ze i tak chuja do was dociera.
Cobras napisał(a):A ścierwo to już tradycyjnie, masz za majtami. Ale może nie pisz już lepiej ile mu wolności dajesz.
Ty zjebany fabrycznie Harry Poterze...
Nie trzeba być nostradamusem aby wiedzieć ze takie teksty to byś przełknął przez gardło bardzo szybko jakby przyszło nam się kiedyś spotkać.
Nie zapominaj ze ty tu jesteś ścierwem i lepiej martw się o siebie a nie o mojego Wacka bo takim jak ty to można najwyżej pozamiatać podłogę. :lol2:
Pilnuj język! ŚSz
-Konfucjusz
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
nonkonformista napisał(a):Bo wcale nie chodzi.
Związki partnerskie mają dotyczyć też heteroseksualistów, którzy nie chcą brać ślubu cywilnego, a tym bardziej kościelnego.
To będzie ułatwienie dla wszystkich. Nie wiem, skąd taki opór przeciwko nim. a dlaczego nie chcą brać ślubu , boją się?? rozumiem to bo wiem jak trudno otrzymac w Polsce rozwód juz teraz chyba unieważnienie malżeństwa w kościele katolickim będzie łatwiejsze. Ale myślę, że jeśli się nie chce przysiegać przed panią w urzędzie..można sobie naprawdę wszystkie sprawy uregulować w urzedach. Może chcecie zaoszczędzić? Ale jak będziecie cofać te pełnomocnictwa i różne takie i tak notariuszowi trzeba będzie zapłacić. Wiele małżeństw ma już dzisiaj rozdzielność majątkową. Myślę, że ludzie biorą ślub bo wierzą w magie ..magię stuły zaklęcia przysięegi. i w to wierzą także zakochani w sobie jednopłciowcy ..a życie pokazuje ile jesteśmy warci w związku ..a ten pan z mównicy sejmowej wierzy chyba tylko w obrączkę.
:lol2: Poza tym wszyscy potrzebujemy rytualów . związek partenerski tez gdzieś zostaje zrytualizowany!! dlaczego nie ma być po prostu zrytualizowany w usc?? Można ładniej urządzac te sale..a wszelkie uprwaniania sobie spisać przedtem u notariusza.
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
CreatedMind napisał(a):No tak jak pisałem, najlepiej zacząć reagować jak będzie za późno... :roll: Za późno na co?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
18.02.2013, 14:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2013, 14:59 przez GoodBoy.)
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
pilaster napisał(a):Napisało indywiduum, które wielokrotnie podkreśla, że nic na ten temat nie wiadomo. :lol2: Napisało pseudonaukowe indywiduum, które nie rozróżnia faktu braku wiedzy naukowej o źródłach kształtowania się jakiejkolwiek orientacji u człowieka od wiedzy naukowej nt. tego, że orientacja seksualna jakakolwiek chorobą nie jest.
pilaster napisał(a):Nic podobnego, w końcu homo to właśnie choroba :roll: j.w
pilaster napisał(a):Nic podobnego. Założono właśnie że taki gen istnieje :roll: Założył pseudonaukowiec pilaster, na podstawie widzimisia. Bo tak mu się spodobało.
pilaster napisał(a):które konkretnie kryteria zostały dobrane frywolnie i z kosmosu? Wszystkie. Pseudonaukowiec pilaster chciał dokonać zamachu na naukę, podstawiając szkolny model matematyczny jako środek, dzięki któremu ów osobnik doszedł do źródła kształtowania się orientacji seksualnej u człowieka :lol2:
pilaster napisał(a):Pomijając genetykę :8O::8O::8O::8O: ????
Ło Absolucie. :wall: Tu racja. Twój wywód to jedna wielka żałość. Dlatego też nikt się z tym nie liczy
teresa124 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=y2kjmEh8wMk
uderzyło mnie w tym wystąpienia zdanie o obrączce. jednak małżeństwo to bardziej skomplikowana sprawa. w myśl tego rozumowania - może w ogóle zlikwidować małżeństwo. To co tu pisze ma pewien związek z tematem , który kiedys tu rozpoczełam Slub. Myślę, ze wszycy mamy jakis troche mętlik w głowie.Dlaczego nie chcemy przyznać ,że tak naprawdę chodzi o związki jednopłciowe a nie żadne partnerskie.
I uważam, ze tego jednoznacznie dotyczy ta dyskusja.
Czy dzisiaj w użyciu jest jeszcze słowo bękart? Kto nie chce przyznać? Chodzi zarówno o związki hetero jak i homo. Nikt faktu tych drugich nigdzie nie ukrywa.
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
Widzę, że GoodBoy dalej nie ma zielonego pojęcia o czym pisze.
Najpierw twierdzi, że wielkim błędem Pilastra było pominięcie genu heteroseksualizmu a potem gdy mu się jak tumanowi palcem pokazało, gdzie ten gen jest uwzględniony zaczyna marudzić, że to pilaster taki gen sobie wymyślił.
Nie ma też zielonego pojęcia co to jest genetyka, co to jest hipoteza, nie mówiąc już o czym mówi zarówno koncepcja korzyści z heterozygoty jak i esej Pilastra i myli np założenia wynikające z samej hipotezy z założeniami które jakoby poczynił Pilaster.
Dawno tak śmiesznie już na forum nie było jak w momencie gdy GodBoy próbuje wypowiadać się na tematy wymagające jakiejkolwiek wiedzy
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
DziadBorowy dalej ze swoimi bajkami bez pokrycia  Wiedzy 0, zajadłości 100%.
|