To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
A może byśmy zostawili takie dyskusje do czasu, aż ruszy nowe subforum? Albo jeszcze lepiej - może byśmy tak w ogóle nie dyskutowali o tym co się dzieje, gdy dwóch gości wtyka sobie nawzajem fiuty w anusy? Mnie to na przykład zupełnie nie interesuje, i wiem, że Was chłopaki też nie. Po co zatem poruszać tak... śmierdzący temat?
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Pozwolę sobie zacytować "smakowity" fragment:

Wydaje się oczywistym, że ci z frondy nie słyszeli o prezerwatywach Uśmiech
Odpowiedz
Niestety jako mod nie mogę ignorować tego wątku a akurat jem.
Miejcie litość!!!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
su27 napisał(a):Wydaje się oczywistym, że ci z frondy nie słyszeli o prezerwatywach

Słyszeli, ale to jeszcze gorsze od gejowskiego seksu Duży uśmiech
[COLOR="Silver"]*Wyjątkowo dowcipny i cięty ateistyczny cytat.*
*Praktycznie nikomu nieznany autor tegoż cytatu*[/COLOR]
Odpowiedz
kolawiec napisał(a):Słyszeli, ale to jeszcze gorsze od gejowskiego seksu Duży uśmiech
Niemożliwe. To jest coś jeszcze gorszego od gejowskiego seksu?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Bohaterowie o których mówimy, nie żyją, więc to ich nie dotknie. Co jeszcze?
Smutno im, że pamięc o nich jest w karygodny sposób zniekształcana.
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Niemożliwe. To jest coś jeszcze gorszego od gejowskiego seksu?
Jasne, nieestetyczny seks heterycki :lol2:
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Cytata:
Stanisław Janecki[url=https://twitter.com/St_Janecki/status/319884778545479681][/url] Elżbieta Janicka odheroizowuje i szmaci pokolenie Kolumbów. Żeby w III RP każda szmata dobrze się czuła. Powszechne ześwinienie jako ideał.
Odpowiedz
Smoku, do jakiej działalności Janickiej konkretnie odnosi się pan Janecki, bo nie siedzę w temacie...
Odpowiedz
@kolawiec

Na poprzedniej stronie tego tematu znajdziesz artykuł o tezach Janickiej dotyczących bohaterów "Kamieni na szaniec".
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Hastur napisał(a):A może byśmy zostawili takie dyskusje do czasu, aż ruszy nowe subforum?
Już jest,oczywiście dla chętnych.
Pozostałym wszelka ohyda będzie oszczędzona.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Już jest,oczywiście dla chętnych.
Pozostałym wszelka ohyda będzie oszczędzona.
Wysypisko?
Odpowiedz
@FlauFly
Zapoznałem się już z tematem i naprawdę byłem zaskoczony, że ktoś dopatrzył się w tej lekturze treści antysemickich i rzekomego romansu między bohaterami.
Gdy po raz pierwszy czytałem "Kamienie na szaniec", przez głowę mi to nawet nie przeszło.
No cóż, każdy ma prawo do własnej interpretacji dzieła, nawet takiej jaką głosi Elżbieta Janicka.
Wypowiedź pana Janeckiego też mogłaby być ubrana w odpowiedniejsze słowa, choć pewnie przemawiają przez niego negatywne emocje wyzwolone przez tezy pani Doktor.
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Chłopie, jak Twoim argumentem jest, że pojawiło się słowo "rozkosz", i to ma wskazywać, że byli homoseksualistami, to pozostaje mi odesłać Cię do książek i załamać ręce nad poziomem nauki języka ojczystego w Twoim roczniku.
Pokaż mi jakiś tekst, w którym swoją przyjaźń faceci hetero opisują w podobny sposób. Ponadto, prócz "rozkoszy" są również inne fragmenty świadczące o uczuciu partnerskim i również je pogrubiłem.

Iselin napisał(a):Faceci hetero mają dość często w najlepszym razie chłodny stosunek do homoseksualistów. I dość monotematyczne wyobrażenia na temat relacji homoseksualnych (jakbyś jeszcze nie zauważył w tym wątku Oczko ).
No właśnie, ale niektórzy mimo tego będą się zapierać rękami i nogami, że żadnymi homofobami nie są Oczko

Iselin napisał(a):A mnie w ogóle wydaje się bardzo niestosowne znęcanie się nad tym fragmentem pamiętnika z pozycji ideologicznych, nieważne jakich. I nie mam tu na myśli rzeczowej dyskusji.
A mnie dziwi, jak niektórzy rzucają się z atakiem na interpretację tekstu, który daje aż nadto powodów, by móc określić relacje bohaterów na coś więcej niż przyjaźń. Co to za problem? Jak ktoś nie chce tam widzieć gejów to niech ich nie widzi.

Hastur napisał(a):A może byśmy zostawili takie dyskusje do czasu, aż ruszy nowe subforum? Albo jeszcze lepiej - może byśmy tak w ogóle nie dyskutowali o tym co się dzieje, gdy dwóch gości wtyka sobie nawzajem fiuty w anusy? Mnie to na przykład zupełnie nie interesuje, i wiem, że Was chłopaki też nie. Po co zatem poruszać tak... śmierdzący temat?
No własnie, dobrą sobie radę dałeś i tobie podobnym. Żaden gej tutaj nie rozkoszuje się dyskusjami nt. seksu analnego, poza tobą i spółką. Wciel wreszcie w życie swoje rady, a jak cię tak bardzo kręci jakaś technika to sobie załóż temat w nowym dziale i tam opowiadaj co, gdzie i komu lubisz wkładać.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Pokaż mi jakiś tekst, w którym swoją przyjaźń faceci hetero opisują w podobny sposób. Ponadto, prócz "rozkoszy" są również inne fragmenty świadczące o uczuciu partnerskim i również je pogrubiłem.

Widzę, że masz problemy z czytaniem - nie opisywali swojej przyjaźni mianem "rozkoszy".:roll:

A do innych fragmentów też się odniosłem.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Chyba Ty. Oczywiście, że opisywał m.in "rozkoszą", która została wpisana w szerszy kontekst miłości, podając przykłady konkretny zachowań. Nie znam relacji heteryków w podobny sposób opisywanej. Przeczytaj tekst jeszcze raz.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No własnie, dobrą sobie radę dałeś i tobie podobnym. Żaden gej tutaj nie rozkoszuje się dyskusjami nt. seksu analnego, poza tobą i spółką. Wciel wreszcie w życie swoje rady, a jak cię tak bardzo kręci jakaś technika to sobie załóż temat w nowym dziale i tam opowiadaj co, gdzie i komu lubisz wkładać.
"Ja i spółka" jesteśmy gejami, i żadni geje oprócz nas nie rozkoszują się tu dyskusjami nt. seksu analnego :lol2: Naucz się wyrażać swoje myśli w języku polskim, może nabiorą choć pozorów sensu.
Odpowiedz
Chłopie, jak chcesz wykazać, że tam jest szerszy kontekst miłości to argument nie może brzmieć "tam jest szerszy kontekst miłości". To jest błąd logiczny misiu kolorowy.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
@Hastur
Nie napisałem ani 1 słowa w innym języku, niż polski. Tylko i wyłącznie ty i spółka wielokrotnie nawiązujecie do seksu analnego w dyskusjach nt. homo. Sami geje tego nie robią. Najwyraźniej bardzo cię to fascynuje, jednak to nie jest temat na dyskusje o seksie. Ponoć powstał w tym celu dedykowany dział. Tam się odnajdziesz.

@ŚS
Czyli nie zrozumiałeś. Trudno.
Odpowiedz
Czyli tego "szerszego kontekstu" pokazać w stanie nie jesteś, tylko jak zwykle zadekretować jego obecność i kazać nam weń zaraz uwierzyć...
A masz jakieś "organizacje zdrowia" albo "organizacje literatury", które przegłosowały, ze on tam jest?
Byłoby Ci zdecydowanie łatwiej!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości