Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Witold napisał(a):A jak GoodBoy bezpardonowo atakuje Konstytucję, domagając się zmiany definicji małżeństwa, zawartej w tej Konstytucji - czyli GoodBoy zagraża naszemu państwu :twisted:
Byłoby tak, gdybym podobnie jak frustrat Michalik, nawoływał do bojkotu Konstytucji już teraz i np chciał się wdzierać do urzędów stanu cywilnego z żądaniem udzielenia ślubu homo. LGBT prowadzą cywilizowane i rozgarnięte organizacje i dlatego domagamy się zmiany prawnej dostępnymi metodami politycznymi. Krytykujemy obecne prawo stanowione, lecz nie nawołujemy do jego bojkotowania i nie mówimy, że nasze jest nadrzędne. Kościół zaś urządza hucpę oraz bezpardonowy atak na Konstytucję.
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):WTF!? Na tamtym cmenatarzu forumowym, na które za sprawą Soul33 już prawie nikt nie przychodzi to dopiero musiałem zgrywać dyplomatę.
Aha. Nawoływanie do karania za poglądy było bardzo dyplomatyczne ;-)
Cytat:Zmuszali mnie do pisania sekty kościoła katolickiego wielkimi literami, wyobrażasz se!? :-D :lol2:
Kazali mu poprawnie pisać po polsku (nazwy własne). A to katofaszystowskie zbiry!
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86 Płeć: mężczyzna
GoodBoy napisał(a):WTF!? Na tamtym cmenatarzu forumowym, na które za sprawą Soul33 już prawie nikt nie przychodzi
W ciągu kilku miesięcy dałem dwa ostrzeżenia, jednego krótkiego bana za chamstwo, wyciachałem kilka postów, zamknąłem chyba dwa wątki - rozwaliłem forum
A teraz wybacz, ale nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutować, szczególnie nt. innego forum. Jeśli ktoś z niego nie korzysta, wtedy go to nie interesuje, a jeśli korzysta, wtedy może wyrobić sobie własną opinię, więc Twoja tym bardziej go nie interesuje. Poza tym tutaj to totalny offtop.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151 Płeć: nie wybrano
Rojza Genendel napisał(a):Jako tutejsze lewactwo raczej nie biorę sobie do serca co sądzi o moim światopoglądzie jakiś gówniarz :-D
Jest pełno dorosłych, dziadków, co myślą o Twoim światopoglądzie to samo.
Jeżeli sobie nie bierzesz tego do serca, to po co nas o tym informujesz? Chcesz, żebyśmy wiedzieli, że "nie bierzesz sobie tego do serca"? Po co nam taka wiedza? :roll: Gdyby Cię nie obchodziło, co się tutaj wypisuje, to zlała byś na ten temat i nic nie pisała
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60 Płeć: mężczyzna
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Pawcio napisał(a):Nie obchodzi jej to, ale się musiała wypowiedzieć. Bez lewaków byłoby nudno:lol2:
Pomijam ad personam. Skompromitowałaś się, no ale przecież nie obchodzi Cię to.
Pawciu, do kąta. Kiedyś byłeś grzeczniejszy.
'Leworęczni - ręce precz od naszych dzieci'.
'Koniec z leworęczną propagandą'.
'Nie będzie kubków dla leworęcznych'.
'Leworęczni, zrobimy z wami to, co Hitler zrobił z Żydami'.
'Nic nie mam przeciwko leworęcznym, ale brzydzę się, gdy ktoś przy mnie pisze lewą ręką'.
'Niechżeż oni nauczą się pisać prawą albo poddadzą się leczeniu w klinikach leczenia leworęczności miłością. Są takie. Katolickie, rzecz jasna'.
A ja uwielbiam bić takimi hasłami, by pokazać ich absurdalność.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388 Płeć: nie wybrano
nonkonformista napisał(a):A ja uwielbiam bić takimi hasłami, by pokazać ich absurdalność.
A mi się już znudziło tłumaczyć ci po raz enty dlaczego te twoje ciągłe wyskakiwanie z leworęcznością nic a nic nie ukazuje i niczego nie obnaża.
Polecam wrócić do tego posta i krótkiej dyskusji z nim związanej: http://www.ateista.pl/showpost.php?p=443...stcount=36
Zachowujesz się z tą leworęcznością tak jakby to był twój as w rękawie a to nie jest nawet dziewiątka wino.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dlaniej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60 Płeć: mężczyzna
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Sajid napisał(a):A mi się już znudziło tłumaczyć ci po raz enty dlaczego te twoje ciągłe wyskakiwanie z leworęcznością nic a nic nie ukazuje i niczego nie obnaża.
Polecam wrócić do tego posta i krótkiej dyskusji z nim związanej: http://www.ateista.pl/showpost.php?p=443...stcount=36
Zachowujesz się z tą leworęcznością tak jakby to był twój as w rękawie a to nie jest nawet dziewiątka wino.
Wiem, że to absurdalne.
Tak samo jak hasła dotyczące LGBT. Podstaw tam sobie 'geje' 'lesbijki' czy cokolwiek.
Dla rozluźnienia atmosfery filmik z zeszłorocznej Parady Równości w
Warszawie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388 Płeć: nie wybrano
nonkonformista napisał(a):Wiem, że to absurdalne.
Tak samo jak hasła dotyczące LGBT. Podstaw tam sobie 'geje' 'lesbijki' czy cokolwiek.
Nadal nie rozumiesz (bądź udajesz, że nie dostrzegasz). Ciągła zamiana homo na leworęcznych niczego nie ukazuje. Obie te grupy w zasadzie nie mają jakieś cechy wspólnej, którą możnaby było nazwać relewantną. A i położenie obu tych przypadłości na gruncie społecznym nie ma ze sobą wiele wspólnego.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dlaniej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Wściekłe Gacie napisał(a):Dwóch leworęcznych, heteroseksualnych facetów także nie może adoptować dziecka. Heteroseksualizm/homoseksualizm nie ma tutaj znaczenia.
Właśnie, że orientacja ma znaczenie i to kluczowe! To ona powoduje ludzie jakiej płci łączą się ze sobą w pary. Konstytucja zabrania dyskryminacji z jakiegokolwiek powodu, w tym na tle orientacji, dlatego brak adopcji dla par jednopłciowych to jawna dyskryminacja oraz naruszenie Konstytucji RP.
Soul33 napisał(a):W ciągu kilku miesięcy dałem dwa ostrzeżenia, jednego krótkiego bana za chamstwo, wyciachałem kilka postów, zamknąłem chyba dwa wątki - rozwaliłem forum
Zapomniałeś dodać, że:
- rozpętałeś kilka nowych wojen
- przyczepiasz się do byle czego, wpierdalając się między wódkę a zakąskę do całkiem ciekawych polemik
- otrzymałeś zaszczytne miano moderatora, na którego najwięcej narzekają, jesteś teraz głównym adresatem działu uwag do moderacji
- miałeś przyciągnąć nowych userów, tymczasem przyczyniłeś się do jeszcze większej stagnacji forum i odpływu ludzi
Następny, który tak jak Pawłowicz, mimo kompromitacji, jest święcie przekonany, że dobrze mu idzie :lol2:
nonkonformista napisał(a):Dla rozluźnienia atmosfery filmik z zeszłorocznej Parady Równości w
Warszawie.
To ja teraz pytam naszych homofobków gdzie te gołe dupy, gdzie anal? Nie ma.... to może chociaż ktoś lodzika robi na platformie? Też nie...? Cholercia, jaka drętwa impreza :lol2: Stanowczo za szaro i zbyt nudno, a ludzie jacyś tacy cali poubierani!
Mam nadzieję, że na tegorocznej Paradzie Równości dopiszą nam hotties :-D
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86 Płeć: mężczyzna
GoodBoy napisał(a):Zapomniałeś dodać, że:
Każdy z czytających ten wątek sam może ocenić Twój obiektywizm i realizm Twoich opinii.
GoodBoy napisał(a):...jest święcie przekonany, że dobrze mu idzie
Ja nigdy nawet nie wyrażałem nic o swoim mniemaniu jak mi idzie. Z całą pewnością mogę jednak stwierdzić, że nie jestem wolny od błędów - w przeciwieństwie do GoodBoya
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Soul33 napisał(a):Każdy z czytających ten wątek sam może ocenić Twój obiektywizm i realizm Twoich opinii.
Oczywiście i jakby komuś tego było mało, zawsze może sobie wejść na tamto forum i zweryfikować wszystkie punkty, które wypisałem. Mnie tam już nie ma, więc w żaden sposób nie jestem w stanie ingerować w obiektywizm/realizm ocen wielu osób zmuszonych do protestowania wobec twoich poczynań, co robią użytkownicy nawet bardzo odlegli mojemu światopoglądowi.
Palmer Eldritch napisał(a):A kimże więcej jest dwóch "wesołych" facetów?
No przecież nikim, jesteśmy podludźmi, którymi należy gardzić, deptać, a najlepiej przymusowo leczyć. W ogóle co nam odjebało, że mamy czelność się emancypować wobec hetero nadludzi..!
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
GoodBoy napisał(a):No przecież nikim, jesteśmy podludźmi, którymi należy gardzić, deptać, a najlepiej przymusowo leczyć. W ogóle co nam odjebało, że mamy czelność się emancypować wobec hetero nadludzi..!
Nie. Nie jesteś podczłowiekiem, nie należy Tobą gardzić, ani Cię deptać, czy przymusowo leczyć. Nie wolno również Cię bić, opluwać, nie wolno srać Ci na wycieraczkę. Po prostu dlatego, że jesteś człowiekiem. A nie dlatego, że jesteś gejem, czy bejem.
Zupełnie inną para kaloszy jest przyznawanie Tobie i Twojemu aktualnemu przyjacielowi prawa do adoptowania dziecka. Możecie sobie razem mieszkać i robić co chcecie: uczyć się, pracować, imprezować, seksić, kłócić, modlić, trzaskać drzwiami i histeryzować. Tego nikt Wam nie zabrania i zabraniać nie powinien.
Zupełnie inną para kaloszy jest przyznawanie Tobie i Twojemu aktualnemu przyjacielowi prawa do adoptowania dziecka.
nonkonformista napisał(a):Jak są w związku to kim są, Palmerze?
Związkiem dwóch "wesołych" facetów, opartym m.in. na praktykach homoerotycznych.