To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Pawcio napisał(a):Tak się zastanawiam, czy tutejsze lewactwo widzi, że jest brutalnie masakrowane w każdym poście?

Widzi...

[Obrazek: 391742_404780069595719_1177599427_n.jpg]

Jako tutejsze lewactwo raczej nie biorę sobie do serca co sądzi o moim światopoglądzie jakiś gówniarz :-D
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Witold napisał(a):A jak GoodBoy bezpardonowo atakuje Konstytucję, domagając się zmiany definicji małżeństwa, zawartej w tej Konstytucji - czyli GoodBoy zagraża naszemu państwu :twisted:
Byłoby tak, gdybym podobnie jak frustrat Michalik, nawoływał do bojkotu Konstytucji już teraz i np chciał się wdzierać do urzędów stanu cywilnego z żądaniem udzielenia ślubu homo. LGBT prowadzą cywilizowane i rozgarnięte organizacje i dlatego domagamy się zmiany prawnej dostępnymi metodami politycznymi. Krytykujemy obecne prawo stanowione, lecz nie nawołujemy do jego bojkotowania i nie mówimy, że nasze jest nadrzędne. Kościół zaś urządza hucpę oraz bezpardonowy atak na Konstytucję.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):
Soul33 napisał(a):Twoim zdaniem prawo stanowione powinno zostać zmienione podług prawa moralnego
Nic podobnego, wg. czystych faktów naukowych, a dopiero w dalszej kolejności wg. Prawa Czlowieka i wartości humanizmu,
Nie wdając się w szczegóły Twojej wypowiedzi, przyznajesz zatem, że istnieje prawo nadrzędne wobec prawa stanowionego.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):WTF!? Na tamtym cmenatarzu forumowym, na które za sprawą Soul33 już prawie nikt nie przychodzi to dopiero musiałem zgrywać dyplomatę.

Aha. Nawoływanie do karania za poglądy było bardzo dyplomatyczne ;-)

Cytat:Zmuszali mnie do pisania sekty kościoła katolickiego wielkimi literami, wyobrażasz se!? :-D :lol2:

Kazali mu poprawnie pisać po polsku (nazwy własne). A to katofaszystowskie zbiry!
Odpowiedz
Cytat:Jako tutejsze lewactwo raczej nie biorę sobie do serca co sądzi o moim światopoglądzie jakiś gówniarz Duży uśmiech

Nie obchodzi jej to, ale się musiała wypowiedzieć. Bez lewaków byłoby nudno:lol2:

Pomijam ad personam. Skompromitowałaś się, no ale przecież nie obchodzi Cię to.Duży uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):WTF!? Na tamtym cmenatarzu forumowym, na które za sprawą Soul33 już prawie nikt nie przychodzi
W ciągu kilku miesięcy dałem dwa ostrzeżenia, jednego krótkiego bana za chamstwo, wyciachałem kilka postów, zamknąłem chyba dwa wątki - rozwaliłem forum Uśmiech

A teraz wybacz, ale nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutować, szczególnie nt. innego forum. Jeśli ktoś z niego nie korzysta, wtedy go to nie interesuje, a jeśli korzysta, wtedy może wyrobić sobie własną opinię, więc Twoja tym bardziej go nie interesuje. Poza tym tutaj to totalny offtop.
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Jako tutejsze lewactwo raczej nie biorę sobie do serca co sądzi o moim światopoglądzie jakiś gówniarz :-D
Jest pełno dorosłych, dziadków, co myślą o Twoim światopoglądzie to samo.

Jeżeli sobie nie bierzesz tego do serca, to po co nas o tym informujesz? Chcesz, żebyśmy wiedzieli, że "nie bierzesz sobie tego do serca"? Po co nam taka wiedza? :roll: Gdyby Cię nie obchodziło, co się tutaj wypisuje, to zlała byś na ten temat i nic nie pisała Oczko
Odpowiedz
Pawcio napisał(a):Nie obchodzi jej to, ale się musiała wypowiedzieć. Bez lewaków byłoby nudno:lol2:

Pomijam ad personam. Skompromitowałaś się, no ale przecież nie obchodzi Cię to.Duży uśmiech
Pawciu, do kąta. Kiedyś byłeś grzeczniejszy.

'Leworęczni - ręce precz od naszych dzieci'.
'Koniec z leworęczną propagandą'.
'Nie będzie kubków dla leworęcznych'.
'Leworęczni, zrobimy z wami to, co Hitler zrobił z Żydami'.
'Nic nie mam przeciwko leworęcznym, ale brzydzę się, gdy ktoś przy mnie pisze lewą ręką'.
'Niechżeż oni nauczą się pisać prawą albo poddadzą się leczeniu w klinikach leczenia leworęczności miłością. Są takie. Katolickie, rzecz jasna'.

A ja uwielbiam bić takimi hasłami, by pokazać ich absurdalność.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):A ja uwielbiam bić takimi hasłami, by pokazać ich absurdalność.
A mi się już znudziło tłumaczyć ci po raz enty dlaczego te twoje ciągłe wyskakiwanie z leworęcznością nic a nic nie ukazuje i niczego nie obnaża.
Polecam wrócić do tego posta i krótkiej dyskusji z nim związanej:
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=443...stcount=36

Zachowujesz się z tą leworęcznością tak jakby to był twój as w rękawie a to nie jest nawet dziewiątka wino.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Sajid napisał(a):A mi się już znudziło tłumaczyć ci po raz enty dlaczego te twoje ciągłe wyskakiwanie z leworęcznością nic a nic nie ukazuje i niczego nie obnaża.
Polecam wrócić do tego posta i krótkiej dyskusji z nim związanej:
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=443...stcount=36

Zachowujesz się z tą leworęcznością tak jakby to był twój as w rękawie a to nie jest nawet dziewiątka wino.
Wiem, że to absurdalne.
Tak samo jak hasła dotyczące LGBT. Podstaw tam sobie 'geje' 'lesbijki' czy cokolwiek. Język
Dla rozluźnienia atmosfery filmik z zeszłorocznej Parady Równości w

Warszawie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Wiem, że to absurdalne.
Tak samo jak hasła dotyczące LGBT. Podstaw tam sobie 'geje' 'lesbijki' czy cokolwiek. Język
Nadal nie rozumiesz (bądź udajesz, że nie dostrzegasz). Ciągła zamiana homo na leworęcznych niczego nie ukazuje. Obie te grupy w zasadzie nie mają jakieś cechy wspólnej, którą możnaby było nazwać relewantną. A i położenie obu tych przypadłości na gruncie społecznym nie ma ze sobą wiele wspólnego.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Dwóch leworęcznych, heteroseksualnych facetów także nie może adoptować dziecka. Heteroseksualizm/homoseksualizm nie ma tutaj znaczenia.
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Dwóch leworęcznych, heteroseksualnych facetów także nie może adoptować dziecka. Heteroseksualizm/homoseksualizm nie ma tutaj znaczenia.
Właśnie, że orientacja ma znaczenie i to kluczowe! To ona powoduje ludzie jakiej płci łączą się ze sobą w pary. Konstytucja zabrania dyskryminacji z jakiegokolwiek powodu, w tym na tle orientacji, dlatego brak adopcji dla par jednopłciowych to jawna dyskryminacja oraz naruszenie Konstytucji RP.

Soul33 napisał(a):W ciągu kilku miesięcy dałem dwa ostrzeżenia, jednego krótkiego bana za chamstwo, wyciachałem kilka postów, zamknąłem chyba dwa wątki - rozwaliłem forum Uśmiech
Zapomniałeś dodać, że:
- rozpętałeś kilka nowych wojen
- przyczepiasz się do byle czego, wpierdalając się między wódkę a zakąskę do całkiem ciekawych polemik
- otrzymałeś zaszczytne miano moderatora, na którego najwięcej narzekają, jesteś teraz głównym adresatem działu uwag do moderacji
- miałeś przyciągnąć nowych userów, tymczasem przyczyniłeś się do jeszcze większej stagnacji forum i odpływu ludzi

Następny, który tak jak Pawłowicz, mimo kompromitacji, jest święcie przekonany, że dobrze mu idzie :lol2:

nonkonformista napisał(a):Dla rozluźnienia atmosfery filmik z zeszłorocznej Parady Równości w
Warszawie.
To ja teraz pytam naszych homofobków gdzie te gołe dupy, gdzie anal? Nie ma.... Smutny to może chociaż ktoś lodzika robi na platformie? Też nie...?Smutny Cholercia, jaka drętwa impreza :lol2: Stanowczo za szaro i zbyt nudno, a ludzie jacyś tacy cali poubierani!

Mam nadzieję, że na tegorocznej Paradzie Równości dopiszą nam hotties :-D

[Obrazek: gladiators-at-world-pride-in-london.jpg]
[Obrazek: Gay-Parade-Tel-Aviv.jpg]
[Obrazek: london-pink-shorts_1672695i.jpg]
[Obrazek: 6a00e5528100618833011571c024f5970b-500wi]
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQdCp9Qp_lQ_OXNnKRWykq...ISs6Qt22ow]
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Następny, który tak jak Pawłowicz, mimo kompromitacji, jest święcie przekonany, że dobrze mu idzie

Jak zwykle GoodBoy pisze o sobie.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Zapomniałeś dodać, że:
Każdy z czytających ten wątek sam może ocenić Twój obiektywizm i realizm Twoich opinii.

GoodBoy napisał(a):...jest święcie przekonany, że dobrze mu idzie

Ja nigdy nawet nie wyrażałem nic o swoim mniemaniu jak mi idzie. Z całą pewnością mogę jednak stwierdzić, że nie jestem wolny od błędów - w przeciwieństwie do GoodBoya Uśmiech
Odpowiedz
Soul33 napisał(a):Każdy z czytających ten wątek sam może ocenić Twój obiektywizm i realizm Twoich opinii.
Oczywiście i jakby komuś tego było mało, zawsze może sobie wejść na tamto forum i zweryfikować wszystkie punkty, które wypisałem. Mnie tam już nie ma, więc w żaden sposób nie jestem w stanie ingerować w obiektywizm/realizm ocen wielu osób zmuszonych do protestowania wobec twoich poczynań, co robią użytkownicy nawet bardzo odlegli mojemu światopoglądowi.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):I dlatego nikt nie daje dzieci seks hobbystom, obojętnie jakiej orientacji by nie byli.

A kimże więcej jest dwóch "wesołych" facetów?
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):A kimże więcej jest dwóch "wesołych" facetów?
Jak są w związku to kim są, Palmerze?
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):A kimże więcej jest dwóch "wesołych" facetów?
No przecież nikim, jesteśmy podludźmi, którymi należy gardzić, deptać, a najlepiej przymusowo leczyć. W ogóle co nam odjebało, że mamy czelność się emancypować wobec hetero nadludzi..!
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No przecież nikim, jesteśmy podludźmi, którymi należy gardzić, deptać, a najlepiej przymusowo leczyć. W ogóle co nam odjebało, że mamy czelność się emancypować wobec hetero nadludzi..!

Nie. Nie jesteś podczłowiekiem, nie należy Tobą gardzić, ani Cię deptać, czy przymusowo leczyć. Nie wolno również Cię bić, opluwać, nie wolno srać Ci na wycieraczkę. Po prostu dlatego, że jesteś człowiekiem. A nie dlatego, że jesteś gejem, czy bejem.

Zupełnie inną para kaloszy jest przyznawanie Tobie i Twojemu aktualnemu przyjacielowi prawa do adoptowania dziecka. Możecie sobie razem mieszkać i robić co chcecie: uczyć się, pracować, imprezować, seksić, kłócić, modlić, trzaskać drzwiami i histeryzować. Tego nikt Wam nie zabrania i zabraniać nie powinien.
Zupełnie inną para kaloszy jest przyznawanie Tobie i Twojemu aktualnemu przyjacielowi prawa do adoptowania dziecka. Uśmiech

nonkonformista napisał(a):Jak są w związku to kim są, Palmerze?

Związkiem dwóch "wesołych" facetów, opartym m.in. na praktykach homoerotycznych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości