Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151 Płeć: nie wybrano
Homofob to też człowiek, tylko taki bojący się innych ludzi. Nie wiem czemu te 3 dziewczyny są takie nietolerancyjne dla tych strachliwych homofobów...
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Wściekłe Gacie napisał(a):Homofob to też człowiek,
Masz rację
Wściekłe Gacie napisał(a):tylko taki bojący się innych ludzi. Nie wiem czemu te 3 dziewczyny są takie nietolerancyjne dla tych strachliwych homofobów...
Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388 Płeć: nie wybrano
GoodBoy napisał(a):Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
A kto powiedział, że np. homofob konserwatysta chciałby z taką wchodzić w tego typu relacje?
Ty pewnie tego nie wiesz, ale faceci też odpowiednio dobierają sobie partnerki. Dziewczyna wypowiadająca takie słowa byłaby u mnie spalona.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dlaniej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Baptiste napisał(a):Dziewczyna wypowiadająca takie słowa byłaby u mnie spalona.
Bo pewnie jesteś takim bożyszczem, że wszystkie będą płakać :lol2: Who cares? Ty byłbyś zdissowany przez mnóstwo dziewczyn gay-friendly. Na twoim miejscu bym uważał co bredzisz swoim randkowiczkom, bo dziewczyny z reguły nie przepadają za takimi nienawistnikami. Co innego poglądy Marcina_77, a co innego twoje. Ty jesteś ekstremum.
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388 Płeć: nie wybrano
GoodBoy napisał(a):Bo pewnie jesteś takim bożyszczem, że wszystkie będą płakać :lol2: Who cares?
Bo pewnie wszystkie dziewczyny z twojej lini światopoglądowej są takie piękne ,że będzie co żałować? :roll:
GoodBoy napisał(a):Ty byłbyś zdissowany przez mnóstwo dziewczyn gay-friendly.
Mam to gdzieś, nie interesują mnie takie.
GoodBoy napisał(a):Na twoim miejscu bym uważał co bredzisz swoim randkowiczkom, bo dziewczyny z reguły nie przepadają za takimi nienawistnikami. Co innego poglądy Marcina_77, a co innego twoje. Ty jesteś ekstremum.
Ale koleś, ty mnie nie musisz pouczać, dla dziewczyn jesteś tylko formą koleżanki z kutasem i wiesz tyle co nic.
Nie jestem casanovą ale tez nigdy nie miałem problemów z dziewczynami i żyję w stałym związku. Twoje "rady" na nic mi są potrzebne.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dlaniej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 4,318
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
GoodBoy napisał(a):Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
Ja się dziwię, że do tej pory nikt z czymś takim nie wyskoczył publicznie. Idźmy dalej - dlaczego dziewczyny nie chcą się spotykać z ludźmi obleśnymi, grubymi, łysymi, "geekowatymi" - przecież tacy też mają święte prawo do szczęścia! Może jakieś parytety by ustalić?
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
nonkonformista napisał(a):A, jak! Tylko pedzio. Jednym z największych znawców kobiet jest pedzio Almodóvar. Dziwne, nie?
GoodBoy napisał(a):I projektanci
Po pierwsze - nie porównujcie się z multimilionerami i ich "możliwościami poznawczymi" oraz wpływem na świat, bo to zwyczajnie śmieszne.
To tak, jakbym ja się porównywał z Andrzejem Olechowskim, bo obaj jesteśmy wysocy...
Po drugie, czym się owo znawstwo Almodovara objawia? Tym, że wziął ślub z facetem? :lol2:
Liczba postów: 5,265
Liczba wątków: 93
Reputacja:
4
Akurat geekowie są często "targetem", jeśli mogę to tak ująć, pewnej grupy kobiet.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Palmer Eldritch napisał(a):Po pierwsze - nie porównujcie się z multimilionerami i ich "możliwościami poznawczymi" oraz wpływem na świat, bo to zwyczajnie śmieszne.
To tak, jakbym ja się porównywał z Andrzejem Olechowskim, bo obaj jesteśmy wysocy...
Po drugie, czym się owo znawstwo Almodovara objawia? Tym, że wziął ślub z facetem? :lol2:
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561 Płeć: nie wybrano
Rojza Genendel napisał(a):Taka akcja już była :-) Bodaj w Kanadzie:
Ładne.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.