To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Od dzisiaj już nie używam słowa pedał, chyba że odnośnie części roweru. Od dzisiaj jestem prawdziwym mężczyzną :lol2:
Odpowiedz
Ekipa Geje zawsze tak prędko odpowiadała tu na wpisy zwierząt zwanych "homofoby", a po tym tekście:
Cytat:nie porównujcie się z multimilionerami i ich "możliwościami poznawczymi" oraz wpływem na świat, bo to zwyczajnie śmieszne...
jakoś dziwnie zamilkła. :lol2:

Na razie na 7 godzin.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Ekipa Geje zawsze tak prędko odpowiadała tu na wpisy zwierząt zwanych "homofoby", a po tym tekście:

jakoś dziwnie zamilkła. :lol2:

Na razie na 7 godzin.
E, tam. Przesadzasz. Sam Almodovar lubi kobiety, a kobiety lubią grać u Almodovara i lubią samego Almodovara. Ja miałem kilka koleżanek podczas studiów - teraz też mam. I jest fajnie, Palmerze.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
No, no, 15 godzin... Duży uśmiech
Odpowiedz
Nie wiem o co mu chodzi z tymi milionerami...? Też mam koleżanki i żadnej z nich nie przeszkadza, że jestem gejem, a nawet uznają to za zaletę! Wybacz Palmer za zwłokę, w nocy byłem baaaardzo zajęty Język A dziś śpię za biurkiem Duży uśmiech
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Od dzisiaj już nie używam słowa pedał, chyba że odnośnie części roweru. Od dzisiaj jestem prawdziwym mężczyzną :lol2:
No z tym pedałem od roweru to też ja bym uważał. Już lepiej mówić "nożny napędnik korbowodu" Uśmiech Wyobraź sobie, że wchodzisz do sklepu z rowerami i mówisz "....bry, czy są pedały?" a tu okazuje się, że jacyś geje przyszli kupić sobie rowery do wspólnego jeżdżenia. Afera murowana.

GoodBoy napisał(a):w nocy byłem baaaardzo zajęty Język A dziś śpię za biurkiem Duży uśmiech
No.. nie przy jedzeniu, jak pragnę......!!!!
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Marcin_77 napisał(a):No z tym pedałem od roweru to też ja bym uważał. Już lepiej mówić "nożny napędnik korbowodu" Uśmiech Wyobraź sobie, że wchodzisz do sklepu z rowerami i mówisz "....bry, czy są pedały?" a tu okazuje się, że jacyś geje przyszli kupić sobie rowery do wspólnego jeżdżenia. Afera murowana.

Rower ślubny! Duży uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Rower ślubny! Duży uśmiech
Za parę lat, Palmerze.:*
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Rower ślubny! Duży uśmiech
Bez siodełek!!! ŁAAAACHACHACHACHACHACHACHACHAA!!!! O ja pierdzielę.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Marcin_77 napisał(a):Bez siodełek!!! ŁAAAACHACHACHACHACHACHACHACHAA!!!! O ja pierdzielę.

I na tory.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):I na tory.
Na tory to tiry.
Jesteś cienki jak majtki tirówki, Palmerze.:lol2:
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):I na tory.

[Obrazek: rower.jpg]

Mówisz - masz. Tylko to siodło zdemontuj Uśmiech Uśmiech

Odpowiedz
Marcin_77 napisał(a):[Obrazek: rower.jpg]

Mówisz - masz.
Trzeba coś takiego budować na przyszłość, Marcinie.
Skoro nasza kolej się zwija, to może zacząć kupować drezyny dla każdego obywatela? Co o tym myślisz? Język
Odpowiedz
Można. Tory w końcu zostaną Duży uśmiech

Odpowiedz
Widzę, że wszystkim znudziła się merytoryczna dyskusja, a nawet udawanie merytorycznej dyskusji :].
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Doczekaliśmy się męskiej wersji Femenu, tyle, że w psychokonserwowym wydaniu. Nazwa ruchu - Homen. Panowie fajnie by było jakbyście prócz koszulek ściągali tekże spodnie Uśmiech Gatki mogą zostać, byle była to jakaś sexowna, podkreślająca kształty bielizna Język
http://sport.tvn24.pl/kolarstwo,129/z-ko...32381.html
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):... mam koleżanki i żadnej z nich nie przeszkadza, że jestem gejem, a nawet uznają to za zaletę!

I spotykasz się z nimi? Np. Ty i (jakaś) Magda? Wypad na kawę i pogaduchy? Magda ma męża, dziecko/ci? Dzwoni do męża i mówi, że będzie później i żeby odebrał dziecko/ci z przedszkola (lub wyręczył się mamą), a sama idzie z Tobą się odstresować? Czy tak właśnie wyglądają Twoje wyjścia z "koleżankami"?

FlauFly napisał(a):Widzę, że wszystkim znudziła się merytoryczna dyskusja, a nawet udawanie merytorycznej dyskusji.

Merytoryczna? Odnośnie homoseksualizmu? ^^
Odpowiedz
A czemu nie? Bo po co w ogóle tutaj dyskutować?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Odpowiedz
FlauFly napisał(a):A czemu nie? Bo po co w ogóle tutaj dyskutować?

Po co dyskutować? A czy "filozofować" wolno tylko absolwentom filozofii? ^^
Odpowiedz
Ale niech to ma jakiś sens. Starałem się dyskutować tu merytorycznie, ale powoli przestaję widzieć w tym sens. Może jak sesja mi minie to wrócę do dłuższych postów tutaj, ale na razie to nie wiem czy w takich okolicznościach będzie mi się chciało.

Kurt Gödel

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości