Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Luka_Wars napisał(a):Wygryźli też Partię Pracy, na pewno lewicowym programem...
Partię Pracę wygryźli w czasach Thatcher. Zresztą lewica też ze sobą konkuruje, czego przykładem jest nasz rząd.
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Wściekłe Gacie napisał(a):Partię Pracę wygryźli w czasach Thatcher. Zresztą lewica też ze sobą konkuruje, czego przykładem jest nasz rząd.
Masz na myśli centro-prawicowy rząd Tuska konkurujący z prawicowym PiS? Aha, zapomniałem o chłopskim PSL. Rozumiem, że dla ciebie są to partie lewicowe.
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
Luka_Wars napisał(a):Masz na myśli centro-prawicowy rząd Tuska konkurujący z prawicowym PiS? Aha, zapomniałem o chłopskim PSL. Rozumiem, że dla ciebie są to partie lewicowe. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Centroprawicowy rząd Tuska... dobra beka. Nie przerywajcie sobie.:]
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Luka_Wars napisał(a):Masz na myśli centro-prawicowy rząd Tuska konkurujący z prawicowym PiS? Aha, zapomniałem o chłopskim PSL. Rozumiem, że dla ciebie są to partie lewicowe.
Coś bym napisał, ale Jester wyczerpał temat.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
No nie widzisz jak wygląda ten cały wątek?
WHO jest naukową instytucją, a masturbowanie się to seks jest...
Reputacja:
151
Jester napisał(a)::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Argen napisał(a):Centroprawicowy rząd Tuska... dobra beka. Nie przerywajcie sobie.:-] Pełno osób myśli tak jak Luka...
Luka_Wars napisał(a):Masz na myśli centro-prawicowy rząd Tuska konkurujący z prawicowym PiS? Aha, zapomniałem o chłopskim PSL. Rozumiem, że dla ciebie są to partie lewicowe.
Zdefiniuj prawicę i lewicę. Tak będzie najprościej.
Reputacja:
1
Wściekłe Gacie napisał(a):Pełno osób myśli tak jak Luka...
Zdefiniuj prawicę i lewicę. Tak będzie najprościej.
Sorry, miałem na I roku politologii. Mam tobie też nazwisko obecnego premiera podać? Wygoogluj sobie podstawy. Wymachiwanie podczas wyborów Arłukowiczem to na pewno nie jest przejaw lewicowości Tuska :lol2:
Powiewa mi, czy ktoś myśli tak jak ja. Mówimy o stanie faktycznym.
@Idiota, zapomniałeś wspomnieć o Tusku-lewaku.
Reputacja:
151
Czyli nie potrafisz zdefiniować prawicy, ale nazywasz PO centro-prawicą, a PiS prawicą.
Reputacja:
1
Wściekłe Gacie napisał(a):Czyli nie potrafisz zdefiniować prawicy, ale nazywasz PO centro-prawicą, a PiS prawicą.

Z tego co pamiętam to nie potrafisz odróżnić socjalizmu od komunizmu. Masz swoje problemy.
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Luka_Wars napisał(a):Wygoogluj sobie podstawy.
Standardowa odpowiedź kogoś, kto nie zna odpowiedzi na zadane pytanie i tak naprawdę to nie ma nic do powiedzenia w temacie.
P.S. Masz jakieś kompleksy co do tego "zasobu słów"?
Reputacja:
151
Luka_Wars napisał(a):Z tego co pamiętam to nie potrafisz odróżnić socjalizmu od komunizmu. Masz swoje problemy. Czyli będziesz unikał odpowiedzi? Tak myślałem.
Po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz, dlatego nie potrafisz zdefiniować prawicy.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Z dzisiejszej Parady Równości....
Inteligencja psychokonserwowych narodowców :lol2:
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
Luka_Wars napisał(a):Z tego co pamiętam to nie potrafisz odróżnić socjalizmu od komunizmu. Masz swoje problemy.
Domniemane "problemy WG" w żadnym stopniu nie dotyczą tego o co cie zapytano.
Przyznaj ze nie potrafisz zdefiniować albo zrób to a nie pierdolisz o problemach innych użytkowników.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 5,136
Liczba wątków: 111
Reputacja:
26
Myśle że odczucia będą ambiwalentne. Kościół represjonuje homoseksualistów:
Seminarium Duchowne diecezji sosnowieckiej zostało przeniesione z Krakowa do Częstochowy. Oficjalnym powodem są kwestie lokalowe. Jednak – jak dowiedziało się „Do Rzeczy” rzeczywistym powodem może być skandal homoseksualny w seminarium i jasne decyzje Stolicy Apostolskiej, która zamierza skończyć z tolerowaniem homolobby w Kościele. http://dorzeczy.pl/reorganizacja-seminar...homolobby/
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
GoodBoy napisał(a):Z dzisiejszej Parady Równości.... "Chcemy mężczyzn"? I to jeszcze na transparencie?
No, GoodBoy, nie bądź taki! Zlituj się nad wyposzczonymi, skrzyknij z kumplami i ich poratujcie.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Oni nie chcą mężczyzn, oni chcą męSZczyzn :lol2: Niestety takowych wśród LGBT nie było. Na Paradzie wszyscy z nich bekę mieli. Zawsze wiedziałem, że przeciwnicy LGBT to w większości plebs, pospólstwo i niewyedukowane prostaki.
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
GoodBoy napisał(a):Oni nie chcą mężczyzn, oni chcą męSZczyzn :lol2: Niestety takowych wśród LGBT nie było. Zawsze wiedziałem, że przeciwnicy LGBT w większośc stanowią plebs, pospulstwo i niewyedukowane prostaki. Zawsze wiedziałem, że jesteś tak naprawdę trollem anty-LGBT 8)
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
GoodBoy napisał(a):Oni nie chcą mężczyzn, oni chcą męSZczyzn :lol2: Nie zarejestrowałem tego "sz". W życiu bym nie pomyślał, że można zrobić taki błąd.
Przynajmniej wyraźnie przebija Twoje "u" :]
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Reputacja:
151
Czemu Goodboy nie poderwał jakiegoś pedała na paradzie?
|